• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok net ve büyük konuşuyor bende inanmazdım da gerçekten sağlam bir yerden bilgi aldı galiba yoksa bu kadar itibarını zedelicek bir şey yapcağını sanmıyorum ismail senol tamam en güvenilir kaynak eyvallah da huertas in da menejeri deil yani tabiki hata yapabilir

Çok net ve büyük konuşuyor bende inanmazdım da gerçekten sağlam bir yerden bilgi aldı galiba yoksa bu kadar itibarını zedelicek bir şey yapcağını sanmıyorum ismail senol tamam en güvenilir kaynak eyvallah da huertas in da menejeri deil yani tabiki hata yapabilir

Koyu kisim bizim transfer doneminin olmaz olmazi, her donem mutlaka en az bir kez okuyoruz. :D

Hocanın gayrı resmi basın sözcüsü İsmail Şenol'a göre Huertas'a bir ilgi var ama öyle imza için sözleşme göndermelik bir durum falan yok.

Eyüp Yıldız'ın o kadar kesin dille yok anlaşıldı, sözleşme gitti yazmasının altında eğer iddiası tutmazsa reklam yapma kaygısının olduğunu söylemiştim dün gece. Bak bugün de Sportando, "Huertas, GS ile mi imzalıyor?" diye bir haber yapıyor mesela, haberde de according to Eyup Yildiz ifadesi yer alıyor. İşte bunlar hep güzel PR çalışmaları...

Bu duyum konusunda genel olarak yazıyorum x,y,z her duyum ve duyumcu için geçerli

Genel olarak bu "işin" rajonu bu hatta bizim toplumumuzda çok işin rajonu bu biz genelde işe değil lafa bakarız ve kendinden emin görünene inanma eğlimindeyizdir.Mesela doktorluktan örnek vermek gerekirse herseyi bilen herseyden emin doktora iyi doktor deriz ama genelde bilim özelde bilimsel temelli bir pratik olarak tıp kesin olmama durumları,olasılıklar ve kendini yalanlamalarla doludur.

Ayrıca zedelenen birsey yok nasıl oluyorsa on defa yanlış çıksa onbirinde yine inanıyoruz günün sonunda bu transfer olmazsa ki olmayacak yine sağlam bir yerden duyum almasa yazmazdı demek bilgi kaynağı yanıltı diyeceksiniz .

Bir türk filmi vardı hangisi idi hatırlayamadım köye yağmur yağmaz köylüler bir "hoca" bulur muhtemelen profesyonel yani işi para karşılığı yapan ve aslında dini anlamda ehil olmayan bir hoca yağmur duası için köylülerden aklı başında biri bu iş böyle olmaz der günler birbirini kovalar yağmur falan yağmaz köylüler kusuru "hoca"da bulacağına o hocaya muhalefet eden şahısta bulurlar sen "inançsızsın" ondan olmuyor bu iş hocamız öyle diyor derler

İsmail tweet atarken bin düşünüp atıyor.Muhtemelen Ergin hocayla hemen öncesinde konuşup atmıştır.Eğer Ergin hoca yanlış bilmiyorsa(:)) İsmail yanılmaz

Ne çok polemik yaptınız anlamadım gitti. Adam gazeteci ve aldığı duyumu, bilgiyi paylaşmış art niyetsiz şekilde. İster inanır, ister inanmazsın. Başkanımızın bile yalan söylediği 100 defa kendiyle çeliştiği yerde, kulübün dışındaki insanların yanılması çok doğal.

Şu NBA'deki transfer tahamülleri ile ilgili bilen bir arkadas biraz daha net bilgi verir mi ? Kamp kadroları ne zman şekillenir gelende son güne kadar belirsiz midir yoksa daha erkenden belirleme adetleri var mı vs ?

Huertas gelirse tadından yenmez takımın :) Ben geleceğine hala çok ihtimal vermiyorum, NBA'den kontrat bulacağını düşünüyorum ama...
Bu arada forumda Göksenin'e karşı bir çöp muamelesi var, Göksenin GS'ın evladı. Kadroda Ege ile birlikte öz evladı...
Geçen sene Datçka'da 3-4 maçını izledim, 1-2 tanesini de canlı olarak...
Göksenin bizdeki gibi değil, şutlarını çok geliştirdi. Boş kaldı mı kaçırmıyor. O bizde 7 de 1 dönemi onun için bitmiş durumda...
Özellikle maç öncesi antremanlarda da çok iyi şut attığına şahit oldum...
Savunması bildiğimiz gibi. Ancak kendi şutunu yaratamaması, drive'larındaki eksiklikler malesef devam ediyor...
Ben 2 numaraya yerli yada yabancı hiçbir transfere gerek olmadığını düşünüyorum... Göksenin ve Sinan, ayrıca maçına göre Shillb o bölgeyi harika götürür...
Genel olarak şu ana kadarki transferler bende heyecan yarattı. Huertas da gelirse bu heyecan tavan yapar...
Özellikle forumun aksine ben Green'den çok umutluyum....
Umarım takım kimyasını da oluşturabiliriz...

Rica ediyorum Eyup Yildiz duyum muyum vermesin artik. Bu kacinci yav? Her soyledigi yanlis.

Eyüp Yıldız 3 senedir ,Forumda dolaşan isimleri söylüyor,Sonrada ters köşe oluyor. Adamı Murat Özyer Hoca iken kaynak olarak iyidi şimdi ise balon haberler.

İnsanları tanımadan bilmeden karalama yapmamak en doğrusu. Bu transfer mevzusunda Ergin Atamana yakınlığından dolayı İ.Şenol en iyi kaynak. Onun açıklamalarına dikkat etmekte fayda var,o yazmadan da beklentiye girmeyelim derim ben

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp abi anlatıyor periscope'da

3 Guard'lı kadro lazım diye pankart açıcam :) 2 Guard ile sezon geçmez. Sakatlık falan olur tırsıyorum.
Engin Atsür bizi cok rahatlatir hem bjk pg rotasyonunu bu kadar genisletmisken bizim engin icin hamle yapmamiz gerek diye düsünüyorum.
Ismail senol 2 oyuncu alarak YABANCI OYUNCU transferini bitirecegiz demis bence kesin türk takviye yapmaliyiz yapabilirsek devsirme de alabiliriz(emir-ersin tabi para olur ve sartlar olusursa)

Eyüp Yıldız'ı gazeteci saymam ben. İyi bir insan iyi bir Galatasaray taraftarı ama söylediklerinin %99'u tutmayan birini gazeteci olarak görmem.

Huertasın menejeri de oyununun kafasında sadece NBA var şeklinde açıklama yapmış.

eyüp abi büyük konuştu valla :D

Her sene ayni terane. Ha babam salla dur, elestirince, yok arkamdan konusuyorlar, yok soyle, yok boyle.
Her sene yahu.
Adamla prensip anlasilmasina varildi, yarin imzalamasi bekleniyor de, bugun menajerlik sirketi sadece NBA'i dusunuyor desin.
NBA'i dusunen adam bizimle niye prensip anlasmasi yapsin var mi mantikli bir aciklamasi?
Gecen senede oldu bu kontrat gitti imzalayacak mevzusu ama hangi oyuncuda olmustu tam hatirlayamadim suan.

İlgilendi,teklif yaptı vs dersin anlarımda anlaştı ne demek yahu en yetkili ağzı oyuncunun menajeri bile yalanladı bizse rezil olduğumuz ile kaldık çok çabuk galeyana geliyoruz kendimizi böyle yaparak küçültüyoruz kaynağı belirsiz duyumculara neden taviz veriyoruz anlamıyorum gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri