Kafasında NBA olsada NBA takımlarının Huertas'ı tercih edeceğini pek düşünmüyorum.
Adamın menajerlik şirketi açıkladı Nba düşünüyormuş, hala peşinden koşmanın alemi yok bence alternatiflerine bakmak lazım.
Ne dedi?
Adamın aklında Nba olduğu bugün bilinen bir şey değil ki.Bakalım NBA'in aklında o var mı.
Oyun kurucu pozisyonu için NBA'in beklenmesi en doğru karar.Şu an Avrupa'da NBA'i düşünmeyip boşta olan ve 1 milyon dolar edecek bir oyuncu yok.Hatta bence uzun oyuncu için bile NBA beklenebilir.Begic dışında akla yatan uzun da yok
Eyüp Yıldız â€@eyupyildizz <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 17 dk.17 dakika önce</small>
Eğer durum değişir Huertas imza atmazsa haberim doğru olmasına rağmen 1 hafta boyunca kendime ceza verip sosyal medyayı kullanmayacağım+
Eyüp Yıldız â€@eyupyildizz <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 4 dk.4 dakika önce</small>
Bu akşam 8'e kadar Huertas imza atmazsa 1 hafta sosyal medya yasağı koyacağım kendime.
Sofo'ydu sankiHer sene ayni terane. Ha babam salla dur, elestirince, yok arkamdan konusuyorlar, yok soyle, yok boyle.
Her sene yahu.
Adamla prensip anlasilmasina varildi, yarin imzalamasi bekleniyor de, bugun menajerlik sirketi sadece NBA'i dusunuyor desin.
NBA'i dusunen adam bizimle niye prensip anlasmasi yapsin var mi mantikli bir aciklamasi?
Gecen senede oldu bu kontrat gitti imzalayacak mevzusu ama hangi oyuncuda olmustu tam hatirlayamadim suan.
Adam gazeteci ve aldığı duyumu paylaşmış yazmışsın ama o işler öyle değil. Eğer gazeteciysen aldığın duyumun doğruluğunu araştırmadan yayınlarsan itibarın zedelenir, eleştirilirsin. Burada yapılan bu zaten. Senin söylediklerinle çelişen bir şey yok.Ne çok polemik yaptınız anlamadım gitti. Adam gazeteci ve aldığı duyumu, bilgiyi paylaşmış art niyetsiz şekilde. İster inanır, ister inanmazsın. Başkanımızın bile yalan söylediği 100 defa kendiyle çeliştiği yerde, kulübün dışındaki insanların yanılması çok doğal.
https://twitter.com/eyupyildizz/status/626701109227311105
))))))))
Beyler Reggie Jackson ile prensipte anlastik, kendisine kontrat yolladik bu aksam imzalayacak. Gelmezse 1 hafta kola icmeyecegim, hadi bakalim.
Sizce sözleşmenin gittiği bilgisi doğru mu inanıyor musunuz hala yoksa inanmıyor musunuz onu sordum