• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafasında NBA olsada NBA takımlarının Huertas'ı tercih edeceğini pek düşünmüyorum.

Adamın menajerlik şirketi açıkladı Nba düşünüyormuş, hala peşinden koşmanın alemi yok bence alternatiflerine bakmak lazım.

Adamın menajerlik şirketi açıkladı Nba düşünüyormuş, hala peşinden koşmanın alemi yok bence alternatiflerine bakmak lazım.

Gözüken o ki şu an tüm öncelikli alternatiflerimiz önce NBA düşünüyor

Arkadaşlar kolpaci bunlarin hepsi cok net sadece kendi reklamlarini yapmaya cabalayan tipler her sene yasaniyor. Dersin ki olabilir, düsünülüyor vs. Ama net konusunca haber de oluyorsun iste sportando da vs.de bence prim vermemeliyiz. Ha huertas olmaz mi olabilir zaten forumda haberler cikmadan söyleniyordu bizim ortak aklimiz arastirmalarimiz gayet iyi. Huertas da olabilecek biri ama bu kadar net konusmak ve ardindan yanilmak insanlari yaniltmaktir. Yanlis olan bu.

Eyüp Yıldız â€￾@eyupyildizz <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 17 dk.17 dakika önce</small>
Eğer durum değişir Huertas imza atmazsa haberim doğru olmasına rağmen 1 hafta boyunca kendime ceza verip sosyal medyayı kullanmayacağım+

Eyüp Yıldız â€￾@eyupyildizz <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 4 dk.4 dakika önce</small>
Bu akşam 8'e kadar Huertas imza atmazsa 1 hafta sosyal medya yasağı koyacağım kendime.

Adamın aklında Nba olduğu bugün bilinen bir şey değil ki.Bakalım NBA'in aklında o var mı.

Oyun kurucu pozisyonu için NBA'in beklenmesi en doğru karar.Şu an Avrupa'da NBA'i düşünmeyip boşta olan ve 1 milyon dolar edecek bir oyuncu yok.Hatta bence uzun oyuncu için bile NBA beklenebilir.Begic dışında akla yatan uzun da yok

Pooh Jeter'dan sonra bir hayal kırıklığını daha kaldıramam yemin ediyorum.

Adamın aklında Nba olduğu bugün bilinen bir şey değil ki.Bakalım NBA'in aklında o var mı.

Oyun kurucu pozisyonu için NBA'in beklenmesi en doğru karar.Şu an Avrupa'da NBA'i düşünmeyip boşta olan ve 1 milyon dolar edecek bir oyuncu yok.Hatta bence uzun oyuncu için bile NBA beklenebilir.Begic dışında akla yatan uzun da yok

Bekleme işinin de eylül sonu hatta ekim sonuna kadar yolu var malesef

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 17 dk.17 dakika önce</small>
Eğer durum değişir Huertas imza atmazsa haberim doğru olmasına rağmen 1 hafta boyunca kendime ceza verip sosyal medyayı kullanmayacağım+

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 4 dk.4 dakika önce</small>
Bu akşam 8'e kadar Huertas imza atmazsa 1 hafta sosyal medya yasağı koyacağım kendime.

Çok idda`lı dediğiniz bumu :) Zaten sölediklerinin %99 olmayan biri, bir hafta değil bir ay sosyal medya kulanmasa bişi olmaz.

Oyun kurucu hamlesi o kadar önemli ki.. Ergin Ataman ' da bunun gayet farkında.. Pooh jeter, pargo, eric maynor, huertas ilgileride bunu gösteriyor..
Sizce başka kimler olabilir nba piyasadından var mı aklınıza gelen yolu buralara düşme ihtimali olan kaliteli oyuncular?

Bosverin yav zaten pek umitlenmemistim. Hodge, Rowland, Dentmon gibi isimler de gayet iyi is yapar.

Lasme transferinin keyfini cikarin. Super hamle oldu.

Her sene ayni terane. Ha babam salla dur, elestirince, yok arkamdan konusuyorlar, yok soyle, yok boyle.
Her sene yahu.
Adamla prensip anlasilmasina varildi, yarin imzalamasi bekleniyor de, bugun menajerlik sirketi sadece NBA'i dusunuyor desin.
NBA'i dusunen adam bizimle niye prensip anlasmasi yapsin var mi mantikli bir aciklamasi?
Gecen senede oldu bu kontrat gitti imzalayacak mevzusu ama hangi oyuncuda olmustu tam hatirlayamadim suan.
Sofo'ydu sanki

Ne çok polemik yaptınız anlamadım gitti. Adam gazeteci ve aldığı duyumu, bilgiyi paylaşmış art niyetsiz şekilde. İster inanır, ister inanmazsın. Başkanımızın bile yalan söylediği 100 defa kendiyle çeliştiği yerde, kulübün dışındaki insanların yanılması çok doğal.
Adam gazeteci ve aldığı duyumu paylaşmış yazmışsın ama o işler öyle değil. Eğer gazeteciysen aldığın duyumun doğruluğunu araştırmadan yayınlarsan itibarın zedelenir, eleştirilirsin. Burada yapılan bu zaten. Senin söylediklerinle çelişen bir şey yok.

Janning Pao ile anlaşmış marko tomas Ted ile Bremer Konya ile

Huertas için de hemen yıkılmayın.Eğer istediği kontratı bulamazsa Avrupa'ya geri dönecek.Geri döndüğünde hemen hemen bütün takımlar kadroyu tamamlamış olacak.Eğer sabredersek o veya muadili bir oyun kurucuyla anlaşabiliriz

Sizce sözleşmenin gittiği bilgisi doğru mu inanıyor musunuz hala yoksa inanmıyor musunuz onu sordum

Tabikide inanıyorum eyüp abi bu söylemi söylemeden önce kimse Huertas demezken şimdi nba olmazsa olabilir diyo ismail şenol nasıl ki önce lasme geldi sonra olmadı dedi sonrada oldu dedi buna inanıyorsunuzda adam Huertas prensipte anlaştı sözleşme akşama kadar imzalanacak diyo bekleyip görelim zaten idda doğru çıkmazsa imzalanmaz he imzalandıktan sonrada ismail şenol çıkar imzaladı der sonra inanırsınız o ayrı mesele iş bittikten sonra haber yapmanın habercilikle alakası yok resmi site açıklamadan 5 dk önce bitti desen ne demesen ne inş gelir Huertas bakalım ben inanıyorum şahsen. :-)

Yahu tamamda adam prensipte anlaştı resmi sözleşme faxlandı dedi bunda ne var anlamıyorum. Bizim genel menajer 1 ay önce sofo teklif edildi prensipte anlaştık demedimi kendisi noldu sofoyla resmi imza atıldımı prensipte anlaşabilirsin bunda bi sıkıntı yokki adamda Huertasta sözleşme imzaladık demediki çok takılmayın prensipte anlaşabilirsiniz önemli olan resmi imza oda atılır inş atılmazsada denemiş teklif etmiş oluruz en azından :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri