Hoca '' tek hedefimiz Eurocup şampiyonluğu ve bu nedenle transferde sabırlı ve çok dikkatli olmalıyız'' demiş.Rahat olun, hoca en iyisini getirir
Tabikide inanıyorum eyüp abi bu söylemi söylemeden önce kimse Huertas demezken şimdi nba olmazsa olabilir diyo ismail şenol nasıl ki önce lasme geldi sonra olmadı dedi sonrada oldu dedi buna inanıyorsunuzda adam Huertas prensipte anlaştı sözleşme akşama kadar imzalanacak diyo bekleyip görelim zaten idda doğru çıkmazsa imzalanmaz he imzalandıktan sonrada ismail şenol çıkar imzaladı der sonra inanırsınız o ayrı mesele iş bittikten sonra haber yapmanın habercilikle alakası yok resmi site açıklamadan 5 dk önce bitti desen ne demesen ne inş gelir Huertas bakalım ben inanıyorum şahsen.![]()
Arkadaşlar, transfer uzun bir süreç bunu hepimiz biliyoruz. En son Lasme örneğinde yaşadık, bu tip önemli transferleri bitirmek hele çok daha zor. O yüzden herkesi öncelikle sakinliğe davet ediyorum, konu başlığı dışına çıkmayalım lütfen.
Huertas konusuna gelirsek eğer, Huertas geçtiğimiz yıl 1.8 milyon euro civarı bir kontrata sahipti. Bu yıl o meblağlara çıkamasa da yine beklentisi bol sıfırlı bir kontrattır. Bizim de mevcut bütçemiz malum, verebileceğimiz paralar belli. İki tarafta bu süreci kendine göre yönetmeye çalışıyor. Menajerinin açıklamaları çok normal, Lasme ve Jeter görüşmelerinde bu tip açıklamaları görmüştük. O yüzden aşırı tepkiler vermeden, galeyana gelmeden, insanları kırmadan bu süreci takip edelim.