• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca '' tek hedefimiz Eurocup şampiyonluğu ve bu nedenle transferde sabırlı ve çok dikkatli olmalıyız'' demiş.Rahat olun, hoca en iyisini getirir

Ben de Nba düşünüyorum da olmuyor nedense. Barca'nın düşük performansından dolayı istemediği adamın Nba'den kontrat bulma şansı fazla yok. Nba düşünmek yetmiyor, Nba'in de onu düşünmesi gerekiyor. Karalar bağlamaya gerek yok o yüzden. Beklemek gerek.

Ancak Huertas olsa bile kadroyu tek guardla geçmek büyük risk.

Ergin Ataman hedefimiz Eurocup şampiyonluğu bu yüzden transferde sabırlı davranıyoruz demiş. Geçen seneki yanlış transferlerin sezonunun geri kalanında bize nasıl zarar verdiğini görüyoruz. Teknik ekip ve şube transferler konusunda doğru politika izliyor bence. Green, Schilb ve Lasme şu piyasada takıma katkı verebilecek en iyi oyunculardan birileri. Huertas olmassa da başkası olur. Bekleyelim

Tabikide inanıyorum eyüp abi bu söylemi söylemeden önce kimse Huertas demezken şimdi nba olmazsa olabilir diyo ismail şenol nasıl ki önce lasme geldi sonra olmadı dedi sonrada oldu dedi buna inanıyorsunuzda adam Huertas prensipte anlaştı sözleşme akşama kadar imzalanacak diyo bekleyip görelim zaten idda doğru çıkmazsa imzalanmaz he imzalandıktan sonrada ismail şenol çıkar imzaladı der sonra inanırsınız o ayrı mesele iş bittikten sonra haber yapmanın habercilikle alakası yok resmi site açıklamadan 5 dk önce bitti desen ne demesen ne inş gelir Huertas bakalım ben inanıyorum şahsen. :-)

Hocam sana tavsiyem İsmail ile başkalarını kıyaslama.Lasme süreci de aynen İsmail'in dediği gibi oldu.Önce oyuncuyla anlaştık.Sonra Pana teklif yükseltince oraya kaydı.Biz de yükseltince bize döndü.Bunu sadece İsmail değil Yunan basını da belirtti

Eyüp Yıldız'a gelince kendisini severim.İyi bir Galatasaray'lı, prim yapmak istediğini de sanmıyorum.Ancak fazla heyecanlı.Her duyduğuna inanıyor ve paylaşıyor.Geçenlerde de Kopponen Bjk'de dedi.Adamı şu an Khimki'den Barca koparamaz.

Beklemek en iyisi gibi şuan yüksek paralar ödeyerek transfer edebileceğimiz oyuncular bile kontrat bulamayınca yarı fiyatına oynayacaklardır.

Şu bir gerçek ki Huertas nbaden kontrat bulamaz. Ve şu da bir gerçek ki burada geçen şahıslar İsmail Şenol un tırnağı kadar haberci olamaz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail Şenol veya Eyüp abi muhabbetine çok takıldık arkadaşlar. Bence o iyi bu kötü mubabbeti boşuna yapılıyor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail Şenol'a göre ilgilendiğimiz oyuncular arasında yer alan Eric Maynor'u defalarca yazmıştım umarım alırız diye.Farkında olmadan kulüp içinden duyum almışım da haberim yokmuş meğer :P

İsmail Ataman ile bizat konuştu sanırım şuan ntspor da açıklamaları alt yazıda geçiyor arkadaşlarında paylaştığı gibi.. Tek hedefimiz eurcup şampiyonluğu, bu yüzden çok dikatli transfer hamleleri yapmalıyız şeklinde..

Arkadaşlar, transfer uzun bir süreç bunu hepimiz biliyoruz. En son Lasme örneğinde yaşadık, bu tip önemli transferleri bitirmek hele çok daha zor. O yüzden herkesi öncelikle sakinliğe davet ediyorum, konu başlığı dışına çıkmayalım lütfen.

Huertas konusuna gelirsek eğer, Huertas geçtiğimiz yıl 1.8 milyon euro civarı bir kontrata sahipti. Bu yıl o meblağlara çıkamasa da yine beklentisi bol sıfırlı bir kontrattır. Bizim de mevcut bütçemiz malum, verebileceğimiz paralar belli. İki tarafta bu süreci kendine göre yönetmeye çalışıyor. Menajerinin açıklamaları çok normal, Lasme ve Jeter görüşmelerinde bu tip açıklamaları görmüştük. O yüzden aşırı tepkiler vermeden, galeyana gelmeden, insanları kırmadan bu süreci takip edelim.

Arkadaşlar, transfer uzun bir süreç bunu hepimiz biliyoruz. En son Lasme örneğinde yaşadık, bu tip önemli transferleri bitirmek hele çok daha zor. O yüzden herkesi öncelikle sakinliğe davet ediyorum, konu başlığı dışına çıkmayalım lütfen.

Huertas konusuna gelirsek eğer, Huertas geçtiğimiz yıl 1.8 milyon euro civarı bir kontrata sahipti. Bu yıl o meblağlara çıkamasa da yine beklentisi bol sıfırlı bir kontrattır. Bizim de mevcut bütçemiz malum, verebileceğimiz paralar belli. İki tarafta bu süreci kendine göre yönetmeye çalışıyor. Menajerinin açıklamaları çok normal, Lasme ve Jeter görüşmelerinde bu tip açıklamaları görmüştük. O yüzden aşırı tepkiler vermeden, galeyana gelmeden, insanları kırmadan bu süreci takip edelim.

Evet belli ki herkes bir takım süreçleri kendine göre yönetmeye çalışıyor !

Huertas da gelse. ?

Huertas transferi olacak inşAllah.
Ama bazı arkadaşların da dediği gibi guard bölgesine Engin transferi de gerekiyor.
Geçen sene sakatlık yaşamadan çok iyi bir sezon geçirdi Beşiktaş'ta.
Gelirse bizim için güzel bir hamle olacaktır.

Eyüp abi bilgiyi içerden alır ama tek hatası iyi niyeti. Söylemese yani bittiğinde söylese sorun olmaz milleti kırmıyor her ismi açıklıyor normal olarak biri olmadımı prim yapıyor deniyor. Allah aşkına düşününün bir adam Radyospor'da ve Fotomaçta çalışıyor. A spor'da yorum yapıyor. Prim yapıp ne yapacak.

Bilgiyi içerden alıyor. Duyum değil 1. Ağızdan aldığı bilgiyi açıklıyor ama olmayabilir bu transferler. Her ilgilendiğimizi almıyoruz ki.

İsmail Şenol, FB oldumu heyecanlı heyecanlı yazıyor. Konu biz olduk mu mecburen sonuna gelince yazıyor. Güvenilir olsa bile pek sevdiğim söylenemez.

(3 Guard lazım)

Ben Engin transferine hiç sıcak bakmıyorum umarım öyle bir adım atmayız malum Engin çok sık sakatlanan bir oyuncu bizde sakatlık yaşamış hiçbirşey veremeden gitmiş yine Beşiktaşta da sakatlıklar yaşadı bu kadar sık sakatlanan bir oyuncuyu takımda görmek istemiyorum malesef.

İyi bir yabancı Guard alacağız belki ama ben o bölgeye yeterli olacağını düşünmüyorum malum bu adam hiç mi faul problemine girmeyecek,hastalanmayacak mı? kötü gününde olmayacak mı? ya da sakatlık yaşamayacak mı? Geçen yıl burayı Arroyo yokken iyi kötü Enderle idare ettire biliyorduk biraz da Sinan yardımcı oluyordu.Bu yıl elit bir guard alırsak onu yedekleyecek ne Sinandır ne de Schilbdir bence.

İsmail Şenol,Ergin Atamanla son derece yakın ve hatta hocaya scouting konusunda bile yardımcı oluyordur adama Fener yalakasi diyip etiketleme yapmayın işini gayet düzgün yapmaya çalışan biri işte.

İsmail Şenol'dan bugüne kadar taraflı bir açıklama duymadım. Önündeki veri neyse ona göre konuşuyor. Keşke herkes böyle olsa. Öncelikle işine saygısı var.
Gelelim transfere Huertas olursa harika olur. Lasme konusunda nötrüm. Ndong diyoruz da o adam adamdı ve oyun bilgisi çok çok üst düzeydeydi.

Her transfer döneminde aynı ergenlerin aynı zevzekliklerini dinliyoruz mal mal her siteye girip haber ararlar buraya aktarırlar olmazsa diyerek de alay edip dururlar. Yani futbol basketbol farketmiyor bu tipler de değişmiyor. Onlar yaşlanırsa yerine yenileri geliyor aynen devam ediyor.

Ben artık aynı lafları demekten bıktım aynı adamlara!

Kardeşim transfer ne demek bilmiyorsan burada millete ayar vereceğim diye çabalama! olmazsa olmaz gazeteci neyin garantisini alacak? GS 2 sene önce Podolski'yi Reyes'i KAP'a bildirmedi mi? Ne oldu oldu mu o transfer? Gazetecinin ne suçu var? Adam duymuş haberi veriyor alamayan yönetime kızacaksın haberi veren gazeteciye değil! Buna kafanız basmıyor mu?

Al Lasme! GS'a imza attı dedik sevdiklerimize adam imzayı atmadı gitti PAo ile görüştü ee Pao ile anlaşsaydı yalancı mıydık biz! Anasını satayım bir siz dürüstsünüz! Peki biliyor musunuz Lasme'ye biz imza attırdıktan sonra Doğuş Lasme'ye 1.3M teklif ediyor? Ve iki tarafın da 1-2 gün için sözleşmeyi iptal etme hakkı var. Lasme istese gider ama vazgeçiyor kabul etmiyor Doğuş'un teklifini daha yeni olay bu! Ee şimdi LAsme birden vazgeçse Doğuş'a gitse ne olacaktı? LAsme GS'da diyenler yalancı mı olacaktı! Çoluk çocuğa her sene aynı şeyleri anlatıyoruz! Ne kadar kolay böyle milleti aşağılamak eleştirmek! Oturduğun yerden 3 siteyi sabah akşam f5 yaparak takip et ona buna gider yap ohh

Yahu bana geçen sene direk GS yönetimi dedi Zaza ile ilgileniyoruz diye direk yönetim! Bana bunu diyen adam sonra Zaza ile görüşmedik diye medyaya da açıklama yapan adam:)) Ee Gazeteci hatalı! Bu ergenler yüzünden millet bildiğini de söylemiyor artık! Vallahi billahi hiç bir bildiğimi paylaşmıyorum ne paylaşacağım! Olursa olur olmazsa olmaz! Bilmek isteyen de beklesin olunca öğrensin! 3 kuruşluk zibidinin ağzına neden düşeyim!

Daha durun karamsar tayfa gelmedi! Bİr de onlar gelecek ortalığı her tarafına koyacak sağlı sollu

Sonuç olarak Huertasa kontrat gitti ama son anda vazgeçti durum bu mudur ?

Bu arada dikkatimi çekti ismail sadece oyun kurucu için değil transferler için nba takımlarının şekillenmesini bekleyeceğimizi söylemiş, bu bağlamda uzun transferi konusunda da biraz daha beklememiz gerekecek sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri