Luke Ridnour aslında bir yıl için bizi Eurocup'da ve lig de hedeflerimize ulaştıracak oyun kurucu olabilir.
Fersu da yarı kolpa yarı gerçek bir abimiz Beratcım
Hoşgeldin bu arada.Burada da mı buldun beni![]()
Huertas NBA'den kontrat falan alamaz Avrupa'da da gidecegi takim yok gibi birsey.
Pivot transferine odaklanmak lazim.
Jimmer Freddette Spurs'ta.Kirk Hinrich. Raymond Felton, Jimmer Fredette, John Lucas, Shane Larkin, Josep Corey, Lester Hudson, Ish Smith, Will Bynum, Donald Sloan, Luke Ridnour, Ronnie Price, Phil Pressey, Jameer Nelson, Darius Morris
Ufak bir araştırma yaptım ve NBA free agents piyasasından alabilme ihtimalimizin olduğu oyuncular sadece bunlar gibi gözüküyor (ki içlerinde gayet zor olanlarda var)
Ne dersiniz, hangileri bize uyar yorumlarınızı bekliyorum...
edit: oyun kurucular içerisinde tabii
Kirk Hinrich. Raymond Felton, Jimmer Fredette, John Lucas, Shane Larkin, Josep Corey, Lester Hudson, Ish Smith, Will Bynum, Donald Sloan, Luke Ridnour, Ronnie Price, Phil Pressey, Jameer Nelson, Darius Morris
Ufak bir araştırma yaptım ve NBA free agents piyasasından alabilme ihtimalimizin olduğu oyuncular sadece bunlar gibi gözüküyor (ki içlerinde gayet zor olanlarda var)
Valla varsa bir Larkin'ini alırım.Kirk Hinrich. Raymond Felton, Jimmer Fredette, John Lucas, Shane Larkin, Josep Corey, Lester Hudson, Ish Smith, Will Bynum, Donald Sloan, Luke Ridnour, Ronnie Price, Phil Pressey, Jameer Nelson, Darius Morris
Nate Rabinson da free agent diye biliyorum.Hala öyleyse kesinlikle listeye yazılmalı Nbade bile çıldırdıgı maçlar var Avrupayı kesinlikle domine eder geçen sene kısa zamanlı sözleşmelerle takıldı onun içinde Avrupada lider olmak cazip ve ilginç gelebilir.
Aslında Leandrinho Barbosa sözleşme bulamadıysa kesinlikle düşünülmeli
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam hem pg hemde sg oynar barbosaBize guard ve pivot pozisyonunda oyuncu lazım.
Her transfer döneminde aynı ergenlerin aynı zevzekliklerini dinliyoruz mal mal her siteye girip haber ararlar buraya aktarırlar olmazsa diyerek de alay edip dururlar. Yani futbol basketbol farketmiyor bu tipler de değişmiyor. Onlar yaşlanırsa yerine yenileri geliyor aynen devam ediyor.
Ben artık aynı lafları demekten bıktım aynı adamlara!
Kardeşim transfer ne demek bilmiyorsan burada millete ayar vereceğim diye çabalama! olmazsa olmaz gazeteci neyin garantisini alacak? GS 2 sene önce Podolski'yi Reyes'i KAP'a bildirmedi mi? Ne oldu oldu mu o transfer? Gazetecinin ne suçu var? Adam duymuş haberi veriyor alamayan yönetime kızacaksın haberi veren gazeteciye değil! Buna kafanız basmıyor mu?
Al Lasme! GS'a imza attı dedik sevdiklerimize adam imzayı atmadı gitti PAo ile görüştü ee Pao ile anlaşsaydı yalancı mıydık biz! Anasını satayım bir siz dürüstsünüz! Peki biliyor musunuz Lasme'ye biz imza attırdıktan sonra Doğuş Lasme'ye 1.3M teklif ediyor? Ve iki tarafın da 1-2 gün için sözleşmeyi iptal etme hakkı var. Lasme istese gider ama vazgeçiyor kabul etmiyor Doğuş'un teklifini daha yeni olay bu! Ee şimdi LAsme birden vazgeçse Doğuş'a gitse ne olacaktı? LAsme GS'da diyenler yalancı mı olacaktı! Çoluk çocuğa her sene aynı şeyleri anlatıyoruz! Ne kadar kolay böyle milleti aşağılamak eleştirmek! Oturduğun yerden 3 siteyi sabah akşam f5 yaparak takip et ona buna gider yap ohh
Yahu bana geçen sene direk GS yönetimi dedi Zaza ile ilgileniyoruz diye direk yönetim! Bana bunu diyen adam sonra Zaza ile görüşmedik diye medyaya da açıklama yapan adam) Ee Gazeteci hatalı! Bu ergenler yüzünden millet bildiğini de söylemiyor artık! Vallahi billahi hiç bir bildiğimi paylaşmıyorum ne paylaşacağım! Olursa olur olmazsa olmaz! Bilmek isteyen de beklesin olunca öğrensin! 3 kuruşluk zibidinin ağzına neden düşeyim!
Daha durun karamsar tayfa gelmedi! Bİr de onlar gelecek ortalığı her tarafına koyacak sağlı sollu
Duyumcu kardeşleri kollayanlarda gelmiş. Amacım tartışma değil ama "bitti-işlem tamam" gibi ibraler kullanalar ben miyim? Madem bu işler son anda değişir ve bunu bilecek bilgiye sahipsin böyle net cümleler kurmayacaksın.
Huertas'a Avrupadan niye talip çıkmıyor ki? Gayet iyi oyuncu. Kronik sakatlığı falan mı var acaba?
Hoca Pargo'ya teklif sunduysa bence McCalebb'i de es geçmez.Adı da nedense hiç geçmedi.Ben McCalebb sürprizi bekliyorum