• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luke Ridnour aslında bir yıl için bizi Eurocup'da ve lig de hedeflerimize ulaştıracak oyun kurucu olabilir.

Huertas NBA'den kontrat falan alamaz Avrupa'da da gidecegi takim yok gibi birsey.

Pivot transferine odaklanmak lazim.

Yalnız Çin takımları genelde bir tane 1 bir tane de 4.5-5 numara alıyor kaç tanesi pgsini aldı bılmıyorum ama yarısı almamış olsa 10 tane pg de oraya gidecek daha

Fersu da yarı kolpa yarı gerçek bir abimiz Beratcım
Hoşgeldin bu arada.Burada da mı buldun beni :)

Oğlum adama niye yalan söylüyorsun :D Fersu kolpacı bir adamdır. Patrick Young geldiğinde youtube videosundan yazı yazmıştı. Youtube draft express videosunun başlıklarını yazıya dökmüş resmen :D Tabi bunu söyleyince önce final 4'u izledim dedi sonra ben tek maça göre mi yazıyorsun diyince de beni engelledi :D

Kirk Hinrich. Raymond Felton, Jimmer Fredette, John Lucas, Shane Larkin, Josep Corey, Lester Hudson, Ish Smith, Will Bynum, Donald Sloan, Luke Ridnour, Ronnie Price, Phil Pressey, Jameer Nelson, Darius Morris

Ufak bir araştırma yaptım ve NBA free agents piyasasından alabilme ihtimalimizin olduğu oyuncular sadece bunlar gibi gözüküyor (ki içlerinde gayet zor olanlarda var)

Ne dersiniz, hangileri bize uyar yorumlarınızı bekliyorum...

edit: oyun kurucular içerisinde tabii
Jimmer Freddette Spurs'ta.

Kirk Hinrich. Raymond Felton, Jimmer Fredette, John Lucas, Shane Larkin, Josep Corey, Lester Hudson, Ish Smith, Will Bynum, Donald Sloan, Luke Ridnour, Ronnie Price, Phil Pressey, Jameer Nelson, Darius Morris

Ufak bir araştırma yaptım ve NBA free agents piyasasından alabilme ihtimalimizin olduğu oyuncular sadece bunlar gibi gözüküyor (ki içlerinde gayet zor olanlarda var)

Krik Hinrich bir şekilde oralarda kalır. Onu eleyelim..
Raymond Felton'ın kafasında basketbol yok. Bi de küp gibi oldu. Basketbol oynamak için buralara gelmeye zahmet etmez bence :)
Fredette buralara yakın duruyor ama en aşağı 60 maçını izledim Nba'de Sacramento'yu tuttuğum için. Ve emin ol aşırı yavaş ve tepkisiz. Kendisine ettiğim küfürler ile İstanbul'dan California'ya yol olurdu o zamanlar :)
John Lucas 3 fena bir guard değil. Fakat oyun tarzı olarak dominasyon kuracak yapıda bir guard değil. Daha çok kendi işine bakan , takımı sürükleme kaygısı olmayan bir oyuncu. Ataman oyun kurucusu değil gibi.
SHane Larkin Brooklyn ile anlaştı.
Corey Joseph sanırım Josep Corey dediğin. O da 4 yıl 30 kağıda Toronoto ile anlaştı.
Lester Hudson bir şekilde kontrat buluyor. Bu sene de şansını deneyecektir.
İsh Smith keşke gelse. Sorumluluk verildiğinde büyüyebilecek bir oyuncu.
Will Bynum Çin yapar bence yine . Piyasası yüksek Çin'de.
Donald Sloan bence yetersiz bir oyuncu. İyi bir tercih olmaz.
Ridnour büyük ihtimalle basketbolu bıraktı.
Ronnie Price sakatlıktan çıktı ve kolay bir sakatlık değil. Eskisi gibi dönemez Eskisi de pek iş yapmaz gerçi :)
Phill Pressey'yi pek izleyemedim . Ne desem yalan.
Nelson Denver ile yeniden anlaştı .
Darius Morris net pg değil. Birşeyler verebilir ama süpriz bir oyuncu olur gelirse.
Bu arada pg almak ne zor işmiş yahu :D

Valla varsa bir Larkin'ini alırım.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huertas'a Avrupadan niye talip çıkmıyor ki? Gayet iyi oyuncu. Kronik sakatlığı falan mı var acaba?

Aslında Leandrinho Barbosa sözleşme bulamadıysa kesinlikle düşünülmeli

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her transfer döneminde aynı ergenlerin aynı zevzekliklerini dinliyoruz mal mal her siteye girip haber ararlar buraya aktarırlar olmazsa diyerek de alay edip dururlar. Yani futbol basketbol farketmiyor bu tipler de değişmiyor. Onlar yaşlanırsa yerine yenileri geliyor aynen devam ediyor.

Ben artık aynı lafları demekten bıktım aynı adamlara!

Kardeşim transfer ne demek bilmiyorsan burada millete ayar vereceğim diye çabalama! olmazsa olmaz gazeteci neyin garantisini alacak? GS 2 sene önce Podolski'yi Reyes'i KAP'a bildirmedi mi? Ne oldu oldu mu o transfer? Gazetecinin ne suçu var? Adam duymuş haberi veriyor alamayan yönetime kızacaksın haberi veren gazeteciye değil! Buna kafanız basmıyor mu?

Al Lasme! GS'a imza attı dedik sevdiklerimize adam imzayı atmadı gitti PAo ile görüştü ee Pao ile anlaşsaydı yalancı mıydık biz! Anasını satayım bir siz dürüstsünüz! Peki biliyor musunuz Lasme'ye biz imza attırdıktan sonra Doğuş Lasme'ye 1.3M teklif ediyor? Ve iki tarafın da 1-2 gün için sözleşmeyi iptal etme hakkı var. Lasme istese gider ama vazgeçiyor kabul etmiyor Doğuş'un teklifini daha yeni olay bu! Ee şimdi LAsme birden vazgeçse Doğuş'a gitse ne olacaktı? LAsme GS'da diyenler yalancı mı olacaktı! Çoluk çocuğa her sene aynı şeyleri anlatıyoruz! Ne kadar kolay böyle milleti aşağılamak eleştirmek! Oturduğun yerden 3 siteyi sabah akşam f5 yaparak takip et ona buna gider yap ohh

Yahu bana geçen sene direk GS yönetimi dedi Zaza ile ilgileniyoruz diye direk yönetim! Bana bunu diyen adam sonra Zaza ile görüşmedik diye medyaya da açıklama yapan adam:)) Ee Gazeteci hatalı! Bu ergenler yüzünden millet bildiğini de söylemiyor artık! Vallahi billahi hiç bir bildiğimi paylaşmıyorum ne paylaşacağım! Olursa olur olmazsa olmaz! Bilmek isteyen de beklesin olunca öğrensin! 3 kuruşluk zibidinin ağzına neden düşeyim!

Daha durun karamsar tayfa gelmedi! Bİr de onlar gelecek ortalığı her tarafına koyacak sağlı sollu

Ah ah izah etmemize rağmen beyni basmayanlar için kişileri karalamak ekmek yiyip su içmek kadar basit geliyor,seçilmek için yalan söyleyen sözde Başkan ve yönetici geçinenleri eleştirecek cesareti bulamazlar burada iyi niyetle içeriden sağlam kaynak dediği duyumunu paylaşan adama habire vur,sanki adamı zorla takip et veya inan diyen var gibi.İnsanları bu kadar yalancı ve benzer şekilde itham etmek kolay vede basit olmamalı.

Duyumcu kardeşleri kollayanlarda gelmiş. Amacım tartışma değil ama "bitti-işlem tamam" gibi ibraler kullanalar ben miyim? Madem bu işler son anda değişir ve bunu bilecek bilgiye sahipsin böyle net cümleler kurmayacaksın.

Bende sana şöyle cevap vereyim sakinleşirsin belki,adam iyi bir GALATASARAY'lı ve iyi niyetle içeriden sağlam kaynak dediği halde o gün içerisinde transfer(ler) olmamış veya tamamen yatmış,kaynağımız dediği kişilerin çok defa yönetici olarak dediğini iyi hatırlıyorum ama bir şekilde şartlar bozuluyor ve nihayetinde gerçekleşmiyor ama duyumcu yalancı vs.Şimdi gelelim net cümleler kullanmama meselesine,GALATASARAY Spor kulübünü yöneten günümüz Başkan ve yöneticileri seçimden hemen önce tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasını yaptık demedimi ? futbol için yıldız futbolcular alacağız demedimi ? seçim geçti seçildiler aradan ne kadar zaman geçti ? yaklaşık olarak 2.5 ay geçti ve ortada ne sponsorluk anlaşması var nede taraftarı avutmaktan öteye geçmeyen tepki azaltma amaçlı alınmış sadece Podolski var.

Eğer en fazla görüşme halinde olduğunuz sponsorluk anlaşması yoksa heleki kesin değilse o zaman kesinmiş gibi vaad adı altında yalan söylemeyeceksiniz,yıldız futbolcu(lar) kelimesini kulllanmayacaksınız peki bu kadar net cümleler ifadeler kullanıldımı evet kullanıldı hemde taraftarı aptal yerine koyarak,taraftara müşteri gözüyle bakarak o zaman bu pervasızlıkları yapmayacaklar yaparlarsada bunlarıda dile getireceksinizki tutarlı olduğunuzu anlayalım,uzun lafın kısası kızacaksanız kendilerine güvenip kaynak olarak belirten gazeteci ve sağlam duyumcuya değil onları ters köşe yaparak yalancı duruma düşürenlere ve yalan söyleyen yönetim tayfasına kızın patlayın yada kükreyin onada siz karar verin.

Byron Mullens bize çok katkı verebilecek bir pivot.Dışarıdan şutu var,ribaundlarda etkili , belli bir seviyede post oyunu var ve 2.13 boyunda.Geçen seneyi Çin'de geçirmiş.Alabilirsek bizim Mehmet Okur'umuz olur.

Huertas'a Avrupadan niye talip çıkmıyor ki? Gayet iyi oyuncu. Kronik sakatlığı falan mı var acaba?

Kronik sakatlığı olsa nerdeyse maç kaçırmadan oynar mı 1 seneyi? EL'deki takımlara bakalım.

Olympiakos,Panathinaikos,Barça, Madrid,Fener,Efes, Khimki, CSKA, Maccabi, Laboral = Guard rotasyonları dolu takımlar
KSK - Daçka - Bayern - Strasbourg - Zalgiris - Limoges - Cedevita - Brose - Sassari - Kızılyıldız - Malaga = Huertas'ı al(a)mayacak takımlar

Kuban,Kazan ve Milano -plase Daçka,Malaga-

Walter Hodge / Şafak Edge
Blake Schilp / Sinan Güler
Vladimir Micov / Serhat Çetin
Caleb Green / İzzet Türkyılmaz
Stephane Lasme / Tarik Black

En kötü yapsınlar böyle bir kadro yolumuza bakalım.. Eurocup da yine favorilerden olacağımızı düşünüyorum.. Lig de saha avantajına ve normal sezon maçlarına önem verirsek şansımız olur.

Bu kadro da Sinan ' ı combo guard olarak da kullanırız. Ataman imza töreninin de Şafak Edge 'yi açıklamıştı ve iki Türk oyuncu daha alacağımızı söylemişti.. O zaman İzzet henüz kesin değildi bu isimlerden birisi İzzet ise, diğerinin de Serhat Çetin olmasını muhtemel görüyorum.

Sonuç olarak bu kadro da Hodge yerine daha üst düzey bir oyun kurucu bulabilirsek sınıf atlarız, ama olmassa Hodge kötü oyuncu değil bilakis patlama yapılabilecek bir oyuncu, bu yapılanma da işimizi görür bence.

Hoca Pargo'ya teklif sunduysa bence McCalebb'i de es geçmez.Adı da nedense hiç geçmedi.Ben McCalebb sürprizi bekliyorum

Hoca Pargo'ya teklif sunduysa bence McCalebb'i de es geçmez.Adı da nedense hiç geçmedi.Ben McCalebb sürprizi bekliyorum

McCalebb'in Bayern ile imzaladığına dair söylentiler var, gerçi ne derece doğru bilmiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri