• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sühan abi dediklerinde kismen haklisinda;
1- galatasaraya gönül veren insanlara yapilacak transferlere heyecanlanacak insanlara(genclere) zibidi demek hos degil.
2- Abi söyledigin gibi transfer cok degiskenli bir sürü bilinmenyeni olan denklem insanlar bunu anliyor sadece cok cok emin bir sekilde yazilmasina kiziyor, üzülüyor. Beklenti icine giriliyor sonra ucunu acik birakmak dogru dili kullanmak lazim.
3- Yönetim konusuna virgülü virgülüne katiliyorum bence de esas suclu ya da hatali gözardi ediliyor.
Son olarak basketbola olan ilginin artmasi güzel umarim takim nasil olursa olsun belli bir taraftari olan salon atmosferi olan bir takim olabiliriz. Salonun bos olmasi herseyi etkiliyor.

Gençlere değil zibidilere diyerek o ayrımı yaptım zaten Deniz. Futbolda bu iş daha da fazla. Basketbolda nispeten aklı başında taraftar fazla (ya da basketbolla ilgilenen az olduğundan öyle gözüküyor) Şimdi isim vermeyeyim bir çok muhabire yöneticiye x'e Y'ye abi nolur trabsfer söyle diye yalvarıp (neden lazımsa) SOnra küfredenleri görüyoruz. Ki Futbol özelind eGS'ın sorunalrı transferden daha farklı. Neyse onuyda kalırsam eğer işte o adamlar benim için senin bahsettiğin gençlerle aynı değerlendirilecek durumda değil. Var mı aranızda GS XX isimli PF ile ilgileniyormuş diye çıkıp isim verecek biri? İşte bu bahsettiğim kişiler hemen zıplıyor ortam lapini olarak yok o gelmez ehiehi ehi salağa bak ohohoho ya bırak o yalancı bunu da demişti bla bla bla. Vallah kusura bakma ben o adama da genç dersem diğerlerine ayıp etmiş olurum.

Transfer dili ise hep böyledir. "X GS'da!!" der insan. Bunu beğenmeyen transfer düşünmez okumaz bilgilenmez. Ya da okur sallar önemsemez. Ama dünyanın her yerinde transfer denen şey başladı başlayalı bu dil böyledir. İnternet elinizin altında açın İngiltere'de de İtalya'da da İspanya'da da bu böyle! Al dünyanın en saygın gazetelerinden Guardian 10 gün önce Flamini GS'da!! dedi. Adamların sporla alakaları bile yok. Siyaset ekonomi ağırlıklı gazetedir Guardian. Ee ne oldu Guardian saygınlığına gölge mi düşürdü? Transfer dili budur. Dediğim gibi bu dilden rahatsız olan transfer için kendi kaynaklarını kullansın.

Basketbolda ise salon dolması hikaye. Bu sene Eurocup seneye EL şampiyonu olalım ertesi sene gene 2-3bin kişiye oynarız. Bunun tek istisnası var. Aslantepeye bir salon yapılırsa insnaların ayakları oraya alışır belki öyle rakam artar

Kimse size bildiklerinizi anlatın diye burda yalvarmadı sanırım.

Bilyorsanız sölersiniz olur olmaz bu başka birşey,Bugün Eyüp Yıldızın yaptığı başka bir şey elma ile armutu ayıralım.

Zibidilik yaşla olmuyor davranışla ,karakterle oluyor burada birilerini hedef alıyorsanız isim verin, herkesi zıbıdı diyerek itham altında bırakmayın bence.

Gelelim bir duyum alıyorsanız kaynak verirsiniz olur olmaz bizde yorumlarız.Onu duydum bunu işittim diyerek burda herkes bilgi kirliliği yapıyor.

Ben 3 senedir Eyüp yıldızın o gelcek bu gelcek yazılarını okuyorum ,Aylar yıllar geldi geçti eyüp yıldızın dedikleri gelmez oldu :)

Ben şimdi neden niye hangi sebeple Eyüp yıldızı ciddiye alıp beklenti içine giriyimki herzamanki gibi Balon haberdir der makaramı yaparım,Vezirde olmak rezilde olmak insanın kendi elinde güvenmiyorsan kaynağına yazma .

İsmail Şenolda isim veriyor ama kimse ne laf ediyor ,ne dalga geçiyor ,nede kötu bir yorum yapıyor demekki işini düzgün yapıyor.

1- Bana yalvaran oldu demedim. (ha oldu bu arada) Yalvaran olsa da derdim değil zaten. Eyüp Yıldızın dediklerinin olup olmaması onu bağlar onun avukatlığını yapmıyorum. Burda duyduğunu söyleyenlere karşı yapılan terbiyesizliği söylüyorum. İkisi arasında fark var. Peki Huertas gelirse sen ne yapacaksın? İsmnail Şenol ne zaman dürüst adam oldu yahu? Ergin Hocaya yakın o yüzden onun ddikleir doğru olur. E o da lasme ile anlaşıldı dedi?

https://twitter.com/ismailsenol/status/623433190045315072

https://twitter.com/ismailsenol/status/623913492123385856

Alın bakalım! Ki Lasme GS'da dedi evveli gün. DÜn Lasme Doğuşa gitseydi ne olacaktı? Bunlar da son 1 ayın lafları. FB'lilere sorun bir bakalım İSmail nasıl biri? Kaç "doğru" transfer haberi vermiş? Bİr de kendi kendimize yalanalra boğuluyoruz. Neymiş Ergin Hoca ile arası iyiymiş ondan onun verdiği bilgi doğruymuş:) Kardeşim GS basketbolunda şu an tek yetkili Can Topsakal. Harangody neden olmadı Green oldu? Harangody NBA'e gitmek istediği için mi? E nereyle anlamış? Hep yalan dolanlarımızı hazırlıyoruz oradan çıkıp doğru zannediyoruz doğru diye yola çıkanı ise yalanlıyoruz. Yalan haber çıkıyorsa bunun sorumlusu genelde gazeteci değil yöneticidir (arada menager isteği ile haber yazan gazeteleri saymıyoruz tabii) En basiti Geçen sene Ünal Aysal kendi dedi bana rahat ol Işıl bu sene takımda kalacak!! diye. E bizde millete dedik "GS başkanı söz verdi kardeşim! Işıl GS'da kalacak!!" dedik! E ne oldu? He ben yalancıyım tabii! Böyle bayılırım milleti kandırmaya ne güldüm sizler Işıl kalacak diye sevinince ben!!

Neyse kime inanacağı kişinin kendini bağlar. Misal ben inanmadığım adamı dinlemem okumam dediği habere de yorum yapmam. Yalancı diye düşündüğünüz adamların haberine de siz yorum yapmayın önemsemeyin. Tutarsa da bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir dersiniz.

Bu arada kaynak belirt diye bir magazinsel soru var ki ona yıllardır gülerim. Ben öğrendiğim bir bilginin kaynağını burada neden açıklayayım:)) Kaynak bunu söylemek istese zaten bana değil medyaya söyler

Son 1 şey…
1-2 satır da Gs için yazalım.
Bulunsun…
13 yıldır tek adamın ağzına bakan ülke bile telef olup tek adam modelini ufak ufak reddederken…
Fb bile o model’i terkederken…
Gs başkanı bu model’e geçiyor.
Ülkenin en iyi 2 koçu elinde…
Ergin…
Ekrem..
Farkında değil.. Arroyo’yla nereye gideceğinin de farkında değildi.
Gördük ki;
Sancho Lyttle’la nereye gideceğinin de farkında değilmiş…
Eski başkanının niye federasyon başkan adayı olduğunun da farkında değil.
Varsa yoksa Sabri.
Başkan G.Saray’ın futbol kulübü olduğunu zannediyor,
G.Saray Spor Kulubü’nün başkanı olduğunun da farkında değil.
Alaçatı’da açtığım pizzacı makarnacı bile kasım’ı aralık’ı görür.
Bu arkadaşlar göremez.
Bence tabii…
Nokta.

Yorumdaki tezatlığa gel.
O zaman bende söyleyeyim '' X oyuncuyla anlaşıldı akşam sözleşme imzalayacak'' ama bilgiyi aldığım kaynağı açıklayamam transfer gerçekleşmezse de yöneticiler son anda caymış der böylece kılıfını da uydururum ne güzel değil mi??

İşte bunun yüzünden bir sürü duyumcu,asılsız haber yapan ortalıkta kol geziyor,etrafta çok fazla bilgi kirliliği var nasıl olsa herşeye bir cevap hazır sıradan biri bile bu işlere girişebilir.
Ayrıca Harangody Nba değil Euroleaguede yer alan bir takıma transfer olmak istiyor.

Bjk şube sorumlusu açıklamış Engin kalıyormuş takımda bu arada.

Hala Engin mi diyorsunuz ?
Engin denen adama biz 2 yıl baktık. Bize neredeyse "0" katkı sağladı. sezonu yatarak geçirdi.
Sonra kalan 200-300.000'lik alacağı için bizi icraya verdi, transfer yasağı koydurdu...
Yasal mı yasal onda itirazım yok. Etik mi derseniz ? Biz onu 2 yıl bekledik gelmedi, o da bizi beklesin, düşünsün biraz.Parasının çoğunu da almıştı zaten..
Bizi icraya veren Engin gibiler ile, yatırım yapan kulübü satan İlkan gibiler taraftar olarak dahi maçlara alınmamalı....

Hala Engin mi diyorsunuz ?
Engin denen adama biz 2 yıl baktık. Bize neredeyse "0" katkı sağladı. sezonu yatarak geçirdi.
Sonra kalan 200-300.000'lik alacağı için bizi icraya verdi, transfer yasağı koydurdu...
Yasal mı yasal onda itirazım yok. Etik mi derseniz ? Biz onu 2 yıl bekledik gelmedi, o da bizi beklesin, düşünsün biraz.Parasının çoğunu da almıştı zaten..
Bizi icraya veren Engin gibiler ile, yatırım yapan kulübü satan İlkan gibiler taraftar olarak dahi maçlara alınmamalı....

Engin senin için oynarken sakatlandı. Sen adamın sözleşmesinin karşılığını verdin. Bu yüzden garanti sözleşmeye karşıyım. İcra'ya vermek de son derece yasal bir haktır hiç bir sakıncaı yoktur. Kulübü o duruma düşüren yöneticiler utansın. NBA galiba tam manasıyla garanti sözleşme vermiyor. Belli bir kısmını garanti verip kalanı maç başı bölüyorlar.

Gelelim Sühan abiye laf çakmaya çalışanlara. Hiç denemeyin.
Arkadaşlar bir kaynak demek adam isminin açıklanmasını istemiyor demektir. Mithat Abi 2 yıl önce Spa bizde dedi. Neden dedi çünkü Ünal Aysal'dan tut tüm basketbol şubesi bununla ilgilendi. Olmayınca adama hakaret edildi. Hatta hiç görüşmemişiz denildi ta ki Ergin Ataman "ilgilendik ama Oly'de kalmayı tercih etti" diyene kadar. Biri çıkıp Mithat Bey özür dileriz dedi mi?
Caner vardı aslantepe.biz de 17-18 yaşındaydı lakin kulüple harika bağ kurmuştu. Dediki stadın çatısına yapılan kaplamaya bir şey yapılmayacak o oluklu hali kalacak. Çocuğa küfür ettiler yok başka sitede bilmem ne abi kaplanacak dedi dediler. Sonra ne oldu? Üst kaplama yapılmadı. O abi ne yaptı pişkince devam etti Caner küfür yediğiyle kaldı.

Ve kaynak isminin açıklanmasını istese bunu sana bana değil medya ya söyler.

Pegasus isim sponsoru olmak istedi Ünal Aysal salonu yap dedi Ali Sabancı kabul etmedi. Burada bize nasıl itiraz edildi biliyor musunuz? Pegasus uçuşlarını ucuza getirmek için takla atıyor neden bize salon yapsın ya da sponsor olsun? Allah Allah reklam ile uçuş maliyeti ne alaka? Ha doğru salon yapmak istemedi ama sponsor olmayı istedi. Anlaşamadık basketbol için.

Şunu belirtelim.Burada kaynak isteyenler direk isim istemiyor.Paylaşilan haberin bir internet sitesine mi, twitter duyumcularına mı ya da kişinin kendi kaynağina mı ait olduğu söruluyor.

Kişinin kendi kaynağıysa duyumun ciddiyetini öğrenmek açısından yönetimin içinden mi yoksa dışardan birisi mi olduğu soruluyor.

Yoksa herkes biliyor bilgiyi paylaşan kaynağın adının duyulmasını istemediğini.

Duyumun kaynağiyla alakalı hiçbir şey sorulmayacaksa herkes her duyduğunu ciddi bilgi diye paylaşsin millet de umutlansın

Şunu belirtelim.Burada kaynak isteyenler direk isim istemiyor.Paylaşilan haberin bir internet sitesine mi, twitter duyumcularına mı ya da kişinin kendi kaynağina mı ait olduğu söruluyor.

Kişinin kendi kaynağıysa duyumun ciddiyetini öğrenmek açısından yönetimin içinden mi yoksa dışardan birisi mi olduğu soruluyor.

Yoksa herkes biliyor bilgiyi paylaşan kaynağın adının duyulmasını istemediğini.

Duyumun kaynağiyla alakalı hiçbir şey sorulmayacaksa herkes her duyduğunu ciddi bilgi diye paylaşsin millet de umutlansın

Misal kaynak Dursun Özbek laf arasında birine biz Zlatan'la ilgileniyoruz dedi. bu haberi de ben buradan yönetim içinden kaynak diye yazarak verdim. Sonra aynı Dursun Özbek bizim yönetimimizden kimseye böyle bir açıklama yapılmadı dese ne yapacağım ben? Levent Tüzemen yönetim içinden diye haber veriyor ne oluyor? Adam hata yaptığıyla kalıyor.
Twitter'ı kaynak olarak görmek ise ayrı bir ilginçlik.

Forumun yarısının Semih i yazmayı midesi kaldırırken Engin in yazılmasında ne var? Adam hakkı olduğu üzere yükümlülüğün yerine getirilmesini talep etmiş doğal olarak. Evde vileda yaparken sakatlanmadı sonuçta!

Ayrıca Jeter a el açıp Hodge a burun kıvırmak neyin nesidir? Yetenek açısından aralarında ciddi bir fark olduğu söylenemez. Huertas da abartıldığı kadar kötü bir sezon geçirmedi, sadece ondan beklentiler çok büyüktü ve sahaya beklenen karakteri koymadı, biraz kaçak dövüştü. Milli Takım performansları da çok yanıltıcı bir ölçüdür; herkes Jeter, Huertas, hatta Webster ı oraya göre değerlendiriyor.

Ligimizde hemen her takım iyi transfer yaptı, özellikle Banvit ve BJK çok iyi gidiyor. BJK nın son aldığı Dj Seeley mesela çok iyi şutördür. Bir önceki sayfada bir arkadaş Byron Mullens ı önermiş. Ben geçtiğimiz yıl Maric gelmeden istediğim oyuncular arasındaydı, bugün de isterim ama yine gidip isim yapmış düşüşte bir oyuncu almamız olası görünüyor. Lasme mesela geçtiğimiz yıl bizim ligdeki ucuz Amerikalılar karşısında pek varlık ortaya koyamadı ve ödül olarak yine yüklü bir kontratla bize geldi. Umarım koçun aklında iyi bir takım vardır.

Bence 4-5 oynayabilecek altıncı yabancı olarak RT Guinn i almalıyız. Hoş, 25 dakikanın üzerinde nasıl performans vereceğini kestiremiyorum ama 4 numara olarak bile alınabilirdi. Geçtiğimiz sezon %50 ile üçlük, %90 ın üzeri serbest atış yüzdesiyle oynamış 2.11 boyunda bir oyuncu ki İsrail de oynarken de %40 ın üzerinde üçlük atan bir oyuncuydu. Tek falsosu biraz yaşlanmış oluşu. 2.11 boyundaki adam bu yüzdeleri tuttururken guard olarak aldığımız Şafak ın serbest atış yüzdesi %50 lerde!

Şansa bakınki Engin'in davası bugün sonuçlanmış...
100.000 Engin'e, 65.000 de menejerine verecekmişiz. Bu oyuncunun geldiği günden bu yana bize sağladığı fayda ne peki ? Tamam bizim için sakatlandı belki ama birşeyler kat takıma be kardeşim...Alacağının çoğu ödenmiş, sen yatarken bu takım sana bakmış. Hiç olmazsa çirkinleşmeden hallet...
Midesi kaldıran istesin, açıkcası Engin'i ben bir daha GS'da görmek istemem...

1- Bana yalvaran oldu demedim. (ha oldu bu arada) Yalvaran olsa da derdim değil zaten. Eyüp Yıldızın dediklerinin olup olmaması onu bağlar onun avukatlığını yapmıyorum. Burda duyduğunu söyleyenlere karşı yapılan terbiyesizliği söylüyorum. İkisi arasında fark var. Peki Huertas gelirse sen ne yapacaksın? İsmnail Şenol ne zaman dürüst adam oldu yahu? Ergin Hocaya yakın o yüzden onun ddikleir doğru olur. E o da lasme ile anlaşıldı dedi?

https://twitter.com/ismailsenol/status/623433190045315072

https://twitter.com/ismailsenol/status/623913492123385856

Alın bakalım! Ki Lasme GS'da dedi evveli gün. DÜn Lasme Doğuşa gitseydi ne olacaktı? Bunlar da son 1 ayın lafları. FB'lilere sorun bir bakalım İSmail nasıl biri? Kaç "doğru" transfer haberi vermiş? Bİr de kendi kendimize yalanalra boğuluyoruz. Neymiş Ergin Hoca ile arası iyiymiş ondan onun verdiği bilgi doğruymuş:) Kardeşim GS basketbolunda şu an tek yetkili Can Topsakal. Harangody neden olmadı Green oldu? Harangody NBA'e gitmek istediği için mi? E nereyle anlamış? Hep yalan dolanlarımızı hazırlıyoruz oradan çıkıp doğru zannediyoruz doğru diye yola çıkanı ise yalanlıyoruz. Yalan haber çıkıyorsa bunun sorumlusu genelde gazeteci değil yöneticidir (arada menager isteği ile haber yazan gazeteleri saymıyoruz tabii) En basiti Geçen sene Ünal Aysal kendi dedi bana rahat ol Işıl bu sene takımda kalacak!! diye. E bizde millete dedik "GS başkanı söz verdi kardeşim! Işıl GS'da kalacak!!" dedik! E ne oldu? He ben yalancıyım tabii! Böyle bayılırım milleti kandırmaya ne güldüm sizler Işıl kalacak diye sevinince ben!!

Neyse kime inanacağı kişinin kendini bağlar. Misal ben inanmadığım adamı dinlemem okumam dediği habere de yorum yapmam. Yalancı diye düşündüğünüz adamların haberine de siz yorum yapmayın önemsemeyin. Tutarsa da bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir dersiniz.

Bu arada kaynak belirt diye bir magazinsel soru var ki ona yıllardır gülerim. Ben öğrendiğim bir bilginin kaynağını burada neden açıklayayım:)) Kaynak bunu söylemek istese zaten bana değil medyaya söyler
Sühan abicim benden büyüksün herzaman saygılı olurum.
Benim anlatmak istediğim nokta zibidiler lafı yoksa dediğin tutar tutmaz bu başka birsey

Huertas gelse ne olur söleyim hepimizin bildiği birşey hurteasa teklif gittiği.Eyüp Yıldız bunu nasıl lanse ederse öle karşılık bulur.

Bu zamana kadar kaynak kimdir nedir çok bakmadım ,Buraya ileti yazanın hitap vede yazma tarzına baktım,Transfer olur olmaz istanbula gelir imzalamadan döner bunlar bu işin cilvesi.Gel gelelimki ahkam kesercesine idda edercesine yazıyorsan sonucuna katlanırsın

Mithat Duran abi geçen sene Kaba sakal bugun yarın bırazdan az sonra diyerek koca transfer döneminde yazdı (Görüşmede oldu) ama gelmedi burda topa tutuldu neden kesin gelcek yazdığı için

Eyüp Yıldız saat veriyor veriyorsan dalgada gecilir alayda edilir.

İsmail Şenolu zerre sevmem ,Fener yalakası inek yalamış saçlanın teki ,Transfer konusu oldumu işini düzgün nasıl hitap ediceğini biliyor tepki almıyor hepsi bu

Abi Engin'i neden istemiyorsunuz adam oynadığı her macta elinden geleni verdi tam form tutmaya başladığı zaman Fener maçında aşil'i kopmustu ondan sonra toparlanamadi hayir Engin'e tepki gosteriliyorda Domercant'a neden bisi denilmiyor Domercant hic oynayamadi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şansa bakınki Engin'in davası bugün sonuçlanmış...
100.000 Engin'e, 65.000 de menejerine verecekmişiz. Bu oyuncunun geldiği günden bu yana bize sağladığı fayda ne peki ? Tamam bizim için sakatlandı belki ama birşeyler kat takıma be kardeşim...Alacağının çoğu ödenmiş, sen yatarken bu takım sana bakmış. Hiç olmazsa çirkinleşmeden hallet...
Midesi kaldıran istesin, açıkcası Engin'i ben bir daha GS'da görmek istemem...

Sen sözleşme yaptın mı? Evet. Neden profesyonel hayat insanların bu kadar zoruna gidiyor.

Misal kaynak Dursun Özbek laf arasında birine biz Zlatan'la ilgileniyoruz dedi. bu haberi de ben buradan yönetim içinden kaynak diye yazarak verdim. Sonra aynı Dursun Özbek bizim yönetimimizden kimseye böyle bir açıklama yapılmadı dese ne yapacağım ben? Levent Tüzemen yönetim içinden diye haber veriyor ne oluyor? Adam hata yaptığıyla kalıyor.
Twitter'ı kaynak olarak görmek ise ayrı bir ilginçlik.

Hocam siz beni hiç anlamamışsınız.Söylenen her duyumun doğru olmasını bekleyen yok.Ama her duyduğunu da kesin olacak bir dille söylemenin manası yok.

Sizin verdiğiniz örnekten gideyim.Siz kaynağın yönetim olduğunu belirtin, inanan inanır, inanmayan inanmaz.Ama lütfen belirtin.Adam kulübün çaycısından duyduğunu kaynak belirtemem deyip kesin bir dille yazıyor burada.

Sen kaynağının özelliğini belirt, kesinliğine okuyan karar versin.

Bir de duyumu veren insan biraz araştıracak.Tüzemen diyorsunuz.Adam bize Godin'i transfer ediyordu.Bonservisi 35 milyon euro.Ibra'dan çok daha zor bir transfer.

Eyüp abiyi sevmeme rağmen geçenlerde verdiği Kopponen Bjk'de duyumu faciaydi.Adamin Khimki'de 2.5 milyon dolarlık kontratı var.Kaynak olarak da eski bir şube yöneticisini gösteriyor.Eski şube yöneticisi ne bilsin.

Özellikle de tanınan bir spor yazarıysan biraz uyanik olacaksın, araştıracaksın, oluruna bakacaksın.İşte Ismail Senol'u diğerlerinden ayıran en büyük fark bu.Olur olmadık her duyduğunu paylaşsa o da kendini rezil eder

Yorumdaki tezatlığa gel.
O zaman bende söyleyeyim '' X oyuncuyla anlaşıldı akşam sözleşme imzalayacak'' ama bilgiyi aldığım kaynağı açıklayamam transfer gerçekleşmezse de yöneticiler son anda caymış der böylece kılıfını da uydururum ne güzel değil mi??

İşte bunun yüzünden bir sürü duyumcu,asılsız haber yapan ortalıkta kol geziyor,etrafta çok fazla bilgi kirliliği var nasıl olsa herşeye bir cevap hazır sıradan biri bile bu işlere girişebilir.
Ayrıca Harangody Nba değil Euroleaguede yer alan bir takıma transfer olmak istiyor.

Yorumdaki tezatlık? Bana inanacaksın!! diye boğazını mı sıktım senin? Neyin hesabını yapıyon kardeşim sen? İnanmazsan inanma!

Kılıf uyduran zırt pırt yalan haber yapan adam olursa sen de hala onu ısrarla takip ediyorsan burada MAL olan o adam değildir haberin olsun!

Ha sahi harangody EL'de bir takıma transfer olmak istiyor dedin Kaynağın neresi bak onu yazmamışsın. Olmazsa ne yapalım? söveyim mi sana?

Sühan abicim benden büyüksün herzaman saygılı olurum.
Benim anlatmak istediğim nokta zibidiler lafı yoksa dediğin tutar tutmaz bu başka birsey

Huertas gelse ne olur söleyim hepimizin bildiği birşey hurteasa teklif gittiği.Eyüp Yıldız bunu nasıl lanse ederse öle karşılık bulur.

Bu zamana kadar kaynak kimdir nedir çok bakmadım ,Buraya ileti yazanın hitap vede yazma tarzına baktım,Transfer olur olmaz istanbula gelir imzalamadan döner bunlar bu işin cilvesi.Gel gelelimki ahkam kesercesine idda edercesine yazıyorsan sonucuna katlanırsın

Mithat Duran abi geçen sene Kaba sakal bugun yarın bırazdan az sonra diyerek koca transfer döneminde yazdı (Görüşmede oldu) ama gelmedi burda topa tutuldu neden kesin gelcek yazdığı için

Eyüp Yıldız saat veriyor veriyorsan dalgada gecilir alayda edilir.

İsmail Şenolu zerre sevmem ,Fener yalakası inek yalamış saçlanın teki ,Transfer konusu oldumu işini düzgün nasıl hitap ediceğini biliyor tepki almıyor hepsi bu

Şimdi burda Transfer haberi ile transfer duyumunun farkını anlamak lazım Alperen. Ki bildiğinize eminim. Transfer haberi olmuş bitmiş şeylerin ilanıdır. İsmail de çok küfür yediği için artık onu yapıyor. Misla LAsme ile ilgili transfer duyumunu Ergin Hoca TV'de söylemeden önce bilmiyor muydu İsmail? Ben biliyordum şahsen. Ama İsmail olduktan sonra söylüyor. Çünkü o kurumsal kimliğini koruma telaşında. Eyüp ise misla TS FB gibi takımalrın transferlerinde kurumsal ki,mliği korumaya çalışırken GS transferlerinde daha çok kendi üzerindne gidiyor. Bİliyor ona zraar vereceğini ama o da benim gibi onun heyecanını yaşıyor. Bu yüzden duyum ile haberi ayırmak lazım.

Misal Futbolda herkesin en çok güvendiği duyumcu/haberci haline gelen Dİ Marzio var açın tweetlerini yarısından fazlası bomba ve yalan ama çocuk duyduğunu söylüyor kabaetinden uydurmuyor. Yani burda önemli olan uydurduğu mu yoksa duyduğu mu olduğu. Ben Eyüp'ün duyduğu şeyi aktardığına eminim. Kaba etindne uydursa başka isimler söylerdi.

Kulüp futbol eksenine kaydı Basketbolda tek adam devriyaşanıyor bu iyi mi kötü mü ileride göreceğiz şimdilik hakkını yemeyeyim Can Topsakal'ın. Ama kötü bir şeyler oalcaksa veya olursa bunu da diyeceğiz Elbette.

DEdiğim gibi kulüp futbola kaydı. Şimdi futboldan iki duyum versem burası karışır. Ama olmazsa küfür yiyeceğiz ahahaha

Not: Zibidi sert bir hakaret değildir. Bana da çokkullanırlar bu tabiri gerilmem. Ama biri bana yalancı derse küfrederse kızgınlığımın tarifi yok

Basketbolda transferlere gelirsek Bence güzel işler yapıldı. Yalnız Semih'i benim sindirmem mümkün değil. GS taraftarına yapmadığı kalmamış. Emmoğlu CÜneyt'i çok severim bizim de kaptanlığımızı yapmış biridir. Ama Semih'i hiç bir şekilde sindiremem sindireni de anlayamam:(

Engin güzel insandır GS'da da elinden geleni yaptı. 2 defa aşil'i kopmuş biri olarak tekrar basketbola dönmesi büyük başarı. Geçen sene iyiydi Şafak alınmasaydı bize gelmesini isterdim ben. Ama icra olayı onun ayıbıdır onu yapmaması lazımdı. Bu yüzenn Ergin hocanın da onu düşüneceğini sanmıyorum. Ender-Kerem'in de üzerini öyle çizdi hoca

David Pick â€￾@IAmDPick <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 42 saniye önce</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-family: inherit; font-size: 12px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 12px; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"></button>
Turkish suitor to engage in discussions of deal with Walter Hodge, I'm told -- Galatasaray.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri