• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
David Pick ‏@IAmDPick <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 42 saniye önce</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-family: inherit; font-size: 12px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 12px; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"></button>
Turkish suitor to engage in discussions of deal with Walter Hodge, I'm told -- Galatasaray.

H. Jeruselam da oyuncu ile görüşüyormuş
 
Yorumdaki tezatlık? Bana inanacaksın!! diye boğazını mı sıktım senin? Neyin hesabını yapıyon kardeşim sen? İnanmazsan inanma!

Kılıf uyduran zırt pırt yalan haber yapan adam olursa sen de hala onu ısrarla takip ediyorsan burada MAL olan o adam değildir haberin olsun!

Ha sahi harangody EL'de bir takıma transfer olmak istiyor dedin Kaynağın neresi bak onu yazmamışsın. Olmazsa ne yapalım? söveyim mi sana?

Öncelikle senin özelinde birşey yazmadım genel itibari ile durum bu! Sana ve ya duyumculara zerre inanmam merak etme.Yoksa duyumculara kalsa milyon tane oyuncu gelmişti takıma ya da şube kapanmıştı.

Merak etme kimseye inanmıyorum zaten sadece gülüp geçiyorum çünkü komik.Ben inanmasamda burdaki bilgi kirliliği,gündemi meşgul etmesi beni rahatsız ediyor.
Ayrıca Harangody meselesine gelecek olursak senden örnek vereyim ben öğrendiğim bilginin kaynağını burda neden paylaşayım? :).
Ek olarak uslübunu hiç beğenmedim burda her dediğinize eyvallah denecek hiç kimseden eleştiri alınmayacak diye birşey yok bu eleştirene saldırma,iğneleme de nereden geliyor? İmalı imalı laflar filan sizinle bir daha diyaloğa da gireceğimi sanmıyorum yazmaya devam edin :).Bu güne kadar duyumcular hakkında hiçbir zaman kötü söz söylemediğimide belirteyim.
 
Skorer guard isteyen arkadaşlara müjde. David Pick abimiz Galatasarayın Walter Hodge ile ilgilendiğini söyledi.
 
Ergin hoca İzzet transferinden önce 2 yerli alacağız demişti İzzet alındığına göre 1 yerli daha alacağız umarım bu isim Emir olur.
 
Ayrica İsmail fbli degildir.
 
Kalinic'e 1 milyon avro bonservis vermek garip bir durum değil mi ?
 
Bize öncelikle takımı iyi yönetecek bir guard , 1,2 oynayabilen bir oyuncu,olabilirse Emir ve pivot için Byron Mullens ya da Tyrus Thomas çok iyi olur.
 
Ayrica İsmail fbli degildir.

Fener yalakası olmak başka birsey ,Fenerli olmak başka birşey bunuda burda açıklıcaksak daha önemli konular varken vay halimize!!!

Turgay demirelde Galatasaraylı ama fener yalakası,İsmet Bademde fenerli değil ama yalakası,Demirören fenerli değil ama yalakası sanırıım bundan daha net nasıl izah edebilirim bilemedim,Bu örnekleri anlamadıysanız durum zaten çok vahim
 
Walter Hodge ' ye ben olumlu bakıyorum. Bir kere eurocup da geçtiğimiz sene vasat Zenit ile çok iyi performanslar göstermişti, eğer uyum sorunu yaşamassa faydalı olacağını düşünüyorum.
 
[h=1]Fenerbahçe, Kalinic'i bitirdi[/h][h=4]Fenerbahçe Basketbol Takımı transferlerine bir yenisini daha ekledi ve Kalinic'i kadrosuna kattı.

Kaynak fanatik :[/h]
 
İsmail Şenolu severim belki Fenerbahçeli olabilir ama bana göre objektif biri.

Huertas olayında bence haberi yoktu ama sosyal medyada haber patlayınca Ergin hocadan arayıp bilgi aldığını düşünüyorum.Saolsun ortadaki bilgi kirliliğini biranda çıkıp siliyor.
 
Bize öncelikle takımı iyi yönetecek bir guard , 1,2 oynayabilen bir oyuncu,olabilirse Emir ve pivot için Byron Mullens ya da Tyrus Thomas çok iyi olur.

Oyun kurucu ve pota altı bölgelerine iki yabancı + birde yerli oyuncu takviyesi yapacağız.
 
Abi aslantepeye kimse gelmez salon şehir merkezinde metrobüs metro gibi araçlarla her yerden ulaşılabilecek olacak çeşke sinan erdem bizim olsa tam bizlik yer...
 
Abi aslantepeye kimse gelmez salon şehir merkezinde metrobüs metro gibi araçlarla her yerden ulaşılabilecek olacak çeşke sinan erdem bizim olsa tam bizlik yer...

Butunluk saglanmasi icin Aslantepeye yapilmasi daha dogru olur. Futbol ve basketbol maclari ayni gune denk gelirse cok daha iyi olur mesela. Normal lig maclarinda da 3000 / 4000 gibi rakamlar yakalayabiliriz.
 
Yapılsında siz gelmeyin :)
 
Bulabilirsek bir tane oynamaktan ziyade oynatan, asist özelliği ön planda olan saf guard, bir tane de 1-2 oynayabilen delici ve şutör biri lazım takıma. Carlos-Jamont tarzı yani.
 
Butunluk saglanmasi icin Aslantepeye yapilmasi daha dogru olur. Futbol ve basketbol maclari ayni gune denk gelirse cok daha iyi olur mesela. Normal lig maclarinda da 3000 / 4000 gibi rakamlar yakalayabiliriz.

Ben şahsen maç saatlerini düşündüğümüzde Aslantepe'de yapılabilecek bir salona karşıyım. O çevrede oturmayanlar için ulaşımın çok zor olduğu bir yer. Futbol maçlarına bile yoldan dolayı birçok kişi gitmezken basket maçlarında iyice sıkıntı yaşarız. .
 
Walter Hodge ile ilgili iyi bir bilgi vereyim. Geçen sezon Eurocupta %24 üç sayılık yüzdesi ile oynarken 2 sezon önce Zielona Gora'da yine Eurocupta %50 üçlük ile oynamış. Takım kimyası iyi olursa Hodge verimli oluyor çünkü geçen sezonki Zenit'i Beşiktaş bile yenmişti yanlış hatırlamıyorsam.
 
Vujacic Knicks ile anlaşmış tamam. pozisyonlar farklı ama Vujacicin kontrat kaptığı ortamda Huertas için de şans vardır herhalde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst