• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walter Hodge ile ilgili iyi bir bilgi vereyim. Geçen sezon Eurocupta %24 üç sayılık yüzdesi ile oynarken 2 sezon önce Zielona Gora'da yine Eurocupta %50 üçlük ile oynamış. Takım kimyası iyi olursa Hodge verimli oluyor çünkü geçen sezonki Zenit'i Beşiktaş bile yenmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Hodge gecen sene %39 3 sayilik yuzdesiyle oynadi...Zenit, sampiyon Khimki'ye ceyrek finalde elendi..

Sosyal medya aracılığı ile transfer duyumları yapan gerek medya mensubu gerek ise kulübe yakın kaynak olduğu iddiasında olanların yazdıkları üzerinden tartışmanız üzerine birkaç kelime etme gereği duydum. Bu insanları ve yazdıklarını ciddiye almanın doğru olmadığını düşünüyorum. Şöyle bir düşünelim olası kaynakları kimler?
1-Yöneticiler: Hani şu stadı 1 yıl sonra açacağını 3. kez tekrarlamaktan usanmayan, hani şike yaptığı tescillenmesine rağmen utanmadan kendi dışında herkesi suçlayan, hani final maçına çıkmayıp asalet mecbur kıldı palavrası atıp, kasayı boşaltıp kaçan yapıdaki insanlar. Bunlar mı sağlıklı haber kaynakları? Bizimkini baz alacaksak Bay Topsakal sizce takıma kimin alınacağından haberdar mıdır? ver ipleri koça yan gel yat, imza töreninde uyanırsın.
2-Menajerler ve yabancı spor yazarları: Bırakın o duyumcuları birçok basketbol muhabiri dahi menajerleri tanımaz hatta bir çoğu dil bilmez. ayrıca menajerler de oyuncusuna talep fazla gibi göstermek isteyeceğinden sağlıklı kaynak olmaz. Bu konuda geniş kaynağa Murat Murathanoğlu ve Kaan Kural sahiptir. Kaan biliyorsunuz spor medyasından dışlandı. Murat da LigTV'ye fikslendi. Ayrıca onlar haber uçuralım derdinde değiller.
Sosyal medyada takipçim artsın derdinde olan, bazısı da iyi niyetle sağdan soldan duyduğunu gerçekmiş gibi yazan insanları ciddiye alırsak bolca hayal kırıklığı, tartışma bizi bekler. Kısaca sosyal medya çıktı yalan patladı.
Bunları nereden biliyorsun diyenler için 90-2000 arası muhabir ve spor programcısı olarak çalıştım. Hatırlayanlarınız olabilir Cine 5 'te Asist'i yaptım. Murat ve ismet abilerin sunduğu.

Marmaray faktörü varken Seyrantepedeki salonun daha çok seyirci çekeceğini söylemek fazla hayalperest.

Tarik black lakers da kalıyormuş bu arada instagram dan açıklamış.

Seyrantepe'De salon olursa maç başına minumum 6-7 bin kişi olur. Ki ayaklar oraya alışır. Orayı haftanın 7 günü taraftarın gittiği bir eğlence dinlence ve spor komplexi haline getirebilir kulüp. İpekçi'ye Sİnan Erdem'e gitmek kadar da kolay hale gelecek zaten Aslantepe. O metro ömür boyu öyle kalmayacak. Şişli Etfal hastanesi de bitmek üzere.Ulaşım rahatlayacak. Marmaray ile gelen de Yenikapıda insin ordan binsin metroya stadda bulur kendini. Yani ulaşım sıkıntısı olmaz. Ulaşım sıkıntısını şu anki futbol seyircisi çekiyor. Ama İpekçi'ye giden taraftarın çektiği ulaşım sıkıntısı dışında salonun bizim olmaması nedeniyle çektiğimiz dertler de var. Salonun kenar parkeleri maviye boyalı ve onun bile rengini değiştiremiyoruz. Büfeleri TBF ihale ediyor gelirleri onlar topluyor biz hiç bir faydasını görmediğimiz salonda sadece maç yapabiliyoruz. Sİnan Erdme desen Belediyenin AKP etkinliklerine ayırdığı bir gösteri salonu oldu orası. Orada maç yapmak imkansız. Biz değil kimse maç yapamaz orada. E bu hallerde o zaman yeni salon yapmak şart ise yeni salonun nereye yapılabileceğini düşünüyorsunuz? Evimizn önüne yapılmayacağına göre bu metro ve ring hatları üzerinde bir arazi yok ki GS'a versinler. Hepsi değerli arazi! O zaman hazır o ringe kattığımız stadımızın yanında o salonu yapmak gibi mantıklısı mı var? Yoksa Taxim'de yapalım Gezi parkının altına salonu yapalım derim benim işime gelir hoşuma da gider.

ERgin Hoca transferler için, "Herkes transferini yapsın sonra kalanlar arasında geniş bir tercih havuzundan seçeceğiz" demişti. Zaten artık aceleye gerek yok. Sakin çalışılmalı transferde. Hodge şut istatistiği açısından keyif veren biri değil. Başka isimlere bakmakta fayda var. Bu konuda Deniz BAskın bize isim verecektir:)

Sosyal medya aracılığı ile transfer duyumları yapan gerek medya mensubu gerek ise kulübe yakın kaynak olduğu iddiasında olanların yazdıkları üzerinden tartışmanız üzerine birkaç kelime etme gereği duydum. Bu insanları ve yazdıklarını ciddiye almanın doğru olmadığını düşünüyorum. Şöyle bir düşünelim olası kaynakları kimler?
1-Yöneticiler: Hani şu stadı 1 yıl sonra açacağını 3. kez tekrarlamaktan usanmayan, hani şike yaptığı tescillenmesine rağmen utanmadan kendi dışında herkesi suçlayan, hani final maçına çıkmayıp asalet mecbur kıldı palavrası atıp, kasayı boşaltıp kaçan yapıdaki insanlar. Bunlar mı sağlıklı haber kaynakları? Bizimkini baz alacaksak Bay Topsakal sizce takıma kimin alınacağından haberdar mıdır? ver ipleri koça yan gel yat, imza töreninde uyanırsın.
2-Menajerler ve yabancı spor yazarları: Bırakın o duyumcuları birçok basketbol muhabiri dahi menajerleri tanımaz hatta bir çoğu dil bilmez. ayrıca menajerler de oyuncusuna talep fazla gibi göstermek isteyeceğinden sağlıklı kaynak olmaz. Bu konuda geniş kaynağa Murat Murathanoğlu ve Kaan Kural sahiptir. Kaan biliyorsunuz spor medyasından dışlandı. Murat da LigTV'ye fikslendi. Ayrıca onlar haber uçuralım derdinde değiller.
Sosyal medyada takipçim artsın derdinde olan, bazısı da iyi niyetle sağdan soldan duyduğunu gerçekmiş gibi yazan insanları ciddiye alırsak bolca hayal kırıklığı, tartışma bizi bekler. Kısaca sosyal medya çıktı yalan patladı.
Bunları nereden biliyorsun diyenler için 90-2000 arası muhabir ve spor programcısı olarak çalıştım. Hatırlayanlarınız olabilir Cine 5 'te Asist'i yaptım. Murat ve ismet abilerin sunduğu.

Kulüp adına sözleşme yapma yetkisi kulüp yöneticisinde olduğuna göre müsade edin haberdar olsunlar kimin alınacağından. Tamam çok hataları var Can Topsakal''ın lakin bu kadarda değil. Hatta şube yönetimini keşke bıraksa lakin bugün o sözleşmelere o imza atıyor.
Kasayı boşalttı kaçtı çok ağır bir suçlamadır. Hırsızlık yaptı manası taşır. Türkçe bilen biri bu tanımı kullanmaz.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Dentmon - Semih yapip 6.yabanciyi combo transferi icin kullanabiliriz. Harika is yapmis oluruz bence.

Iki yabanci uzundansa boylesi daha mantikli geliyor bana. Ergin hoca ikna etsin Semih'i kampta :)

Kalinic transferinden sonra Emirin kesinlikle serbest kalacagını düşünüyorum Fülker Emirin kontratından çıkarken oyuncuya ödeme yapmak zorunda kalacak bir miktarınıda biz karşılarsak bu transferin oluru var gibi Emir 1-4 arası joker bir oyuncu çok işimizi görecektir pg ve pivotu böylelikle yabancı alabiliriz.

Kulüp adına sözleşme yapma yetkisi kulüp yöneticisinde olduğuna göre müsade edin haberdar olsunlar kimin alınacağından. Tamam çok hataları var Can Topsakal''ın lakin bu kadarda değil. Hatta şube yönetimini keşke bıraksa lakin bugün o sözleşmelere o imza atıyor.
Kasayı boşalttı kaçtı çok ağır bir suçlamadır. Hırsızlık yaptı manası taşır. Türkçe bilen biri bu tanımı kullanmaz.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Kasayı boşalttı derken tam olarak hırsızlık, suistimal, görevi kötüye kullanma vb demek istedim. Sizin deyişinizle Türkçe bildiğimi düşünerek . Fatih Terim'i gönderdikten sonra devre arası 30 milyon avro harcanan transferler(nasıl kaçtığı meçhul Hajrovic, Ontivero vb) , GS Store'dan kaybolan bir tır 1.5 mlyon tl değerinde ürün(ya da dolar tam olarak anımsayamadım), kulübü 500.000 avro zarar uğrattığı yolunda haberler çıkan nedense hakkında dava bile açılmayan kadın avukat, Duygun Yarsuvat hocamızın başkan olduktan sonra kulüp hesaplarını inceledikten sonra yaptığı "menajerlere aşırı ödemeler yapılmış, söylemeye dilim varmıyor ama" şeklindeki açıklamaları ayrıca medyadaki dostlarımdan dinlediklerim bu yargıya ulaşmama neden oldu. Size göre bu yaşananlar olağansa diyecek sözüm yok.
Can Topsakal'a gelince yeri değil ama anlatmak istediğim tam olarak alttaki sabah'ta bugün yayınlanan haberde. Yöneticilik üretmeden, çalışmadan reklam yapma yeri değil. Bay Topsakal'ın kulübe şu na kadar faydasını göremedim.
"Sarı-kırmızılılarda ilk şok, Mektebim Okulları'nın sponsorluktan vazgeçmesi oldu. İkinci büyük şok da Nevriye Yılmaz ile anlaşma sağlanamayınca yaşandı
Son iki yılda kadın basketbolunda büyük başarılar kazanan ve Avrupa'nın en büyük kupasını müzesine götüren Galatasaray'da yeni sezon öncesi işler yolunda gitmiyor. Sezona 4.5 milyon liralık bütçe ile giren sarı-kırmızılı takımda ilk şok, görevden ayrılan genel koordinatör Murat Özyer'in sponsorluk için anlaşma sağladığı Mektebim Okulları'nın elden kaçırılması oldu. Galatasaray'a yıllık 3 milyon lira ödeyecek Mektebim Okulları, Özyer sonrası görüşmeleri yürüten yöneticiler Can Topsakal ve Fatih İşbecer'in ağırdan alması yüzünden anlaşmadan vazgeçti ve erkeklerde Süper Lig'e yükselen Büyükçekmece'ye sponsor oldu. Bu yönetimde şok etkisi yaratırken, Topsakal ve İşbecer'e tepki geldi. İkinci kriz ise milli pivot Nevriye Yılmaz ile anlaşılamaması oldu. Nevriye'ye, Işıl'ın aldığı 700 bin lirayı önerilirken iki görüşmeden sonuç çıkmadı. İddialara göre sarı-kırmızılılardan yıllık 1 milyon TL isteyen Nevriye, Beşiktaş ya da Yakın Doğu Üniversitesi'ne transfer olacak."

Bile bile lades - Spor Haberleri

Takimi dogru düzgün yönetecek birileri neden cikmaz hic mi yoktur basketbolu bilen renklere gönül vermis birileri. Ahh hakan üstünberk tekrar gecse sube basina ben diyim bu yönetim 9. Haftayi cikaramaz fener macina kadar gider... her bransta korkunc hatalar yapiliyor...

Kasayı boşalttı derken tam olarak hırsızlık, suistimal, görevi kötüye kullanma vb demek istedim. Sizin deyişinizle Türkçe bildiğimi düşünerek . Fatih Terim'i gönderdikten sonra devre arası 30 milyon avro harcanan transferler(nasıl kaçtığı meçhul Hajrovic, Ontivero vb) , GS Store'dan kaybolan bir tır 1.5 mlyon tl değerinde ürün(ya da dolar tam olarak anımsayamadım), kulübü 500.000 avro zarar uğrattığı yolunda haberler çıkan nedense hakkında dava bile açılmayan kadın avukat, Duygun Yarsuvat hocamızın başkan olduktan sonra kulüp hesaplarını inceledikten sonra yaptığı "menajerlere aşırı ödemeler yapılmış, söylemeye dilim varmıyor ama" şeklindeki açıklamaları ayrıca medyadaki dostlarımdan dinlediklerim bu yargıya ulaşmama neden oldu. Size göre bu yaşananlar olağansa diyecek sözüm yok.
Can Topsakal'a gelince yeri değil ama anlatmak istediğim tam olarak alttaki sabah'ta bugün yayınlanan haberde. Yöneticilik üretmeden, çalışmadan reklam yapma yeri değil. Bay Topsakal'ın kulübe şu na kadar faydasını göremedim.
"Sarı-kırmızılılarda ilk şok, Mektebim Okulları'nın sponsorluktan vazgeçmesi oldu. İkinci büyük şok da Nevriye Yılmaz ile anlaşma sağlanamayınca yaşandı
Son iki yılda kadın basketbolunda büyük başarılar kazanan ve Avrupa'nın en büyük kupasını müzesine götüren Galatasaray'da yeni sezon öncesi işler yolunda gitmiyor. Sezona 4.5 milyon liralık bütçe ile giren sarı-kırmızılı takımda ilk şok, görevden ayrılan genel koordinatör Murat Özyer'in sponsorluk için anlaşma sağladığı Mektebim Okulları'nın elden kaçırılması oldu. Galatasaray'a yıllık 3 milyon lira ödeyecek Mektebim Okulları, Özyer sonrası görüşmeleri yürüten yöneticiler Can Topsakal ve Fatih İşbecer'in ağırdan alması yüzünden anlaşmadan vazgeçti ve erkeklerde Süper Lig'e yükselen Büyükçekmece'ye sponsor oldu. Bu yönetimde şok etkisi yaratırken, Topsakal ve İşbecer'e tepki geldi. İkinci kriz ise milli pivot Nevriye Yılmaz ile anlaşılamaması oldu. Nevriye'ye, Işıl'ın aldığı 700 bin lirayı önerilirken iki görüşmeden sonuç çıkmadı. İddialara göre sarı-kırmızılılardan yıllık 1 milyon TL isteyen Nevriye, Beşiktaş ya da Yakın Doğu Üniversitesi'ne transfer olacak."

Kelimesi kelimesine katılıyorum.Hatta bunların dışında söylenecek o kadar çok şey var ki.Sadece bugünkü yönetim için değil bugüne kadar G.Saray'da görev almış bütün yönetim kurullarının bu hırsızlıklarda payı vardır.Kulübü soyup borç batağına sokan adamlara hak ettikleri şekilde hitap edilmesi yani bu adamların amiyane tabirle "hırsızlıkla" suçlanması neden birilerini rahatsız ediyor benim asıl merak ettiğim bu.

Panathinakosun 3.oyun kurucusu konumunda Pappas isimli bir oyuncu var cogunuz taniyorsunuzdur zaten. 2.gard olarak dusunulebilir 350-400 bin dolar civarna belkide daha ucuza oynar diye dusunuyorm.

İsmail Abi selamlar...Ben bu olayı ilk kez burada gördüm ancak Murat Özyer 4.5 milyonluk sponsor buldu, yöneticiler ağırdan Aldı haberinden şüphelendim , pekte inanmadım...görüşmüştür doğrudur ancak eminim işin iç yüzü bu kadar da basit değildir..Biliyorsunuz Yalçın Granit Ağabeyin Murat özyer'e ayıp edildi açıklamasından sonra ben bu tip haberler bekliyordum açıkçası, gerisinde gelecektir bence..Galatasaray'da Murat Özyer gibi Görevine son verilen çok çeşitli kademelerde bir Sürü insan var şu anda ve bence ciddi şekilde gelen her haberi ve kaynağı dikkatli değerlendirmemiz gerekiyor...Kesinlikle yönetimi savunmak değil amacım ancak şu ara önümüzdeki döneme ilişkin manüplasyon kokuları alıyorum...Herşey çok yolunda gidiyordu, son 3 aydır yanlışlar var gibi bir hava esmeye başladı...Değerlendirme yapılırken Ünal Başkan'ın şubeyi nasıl Borçlu terkettiği ve Yarsuvat Başkan'ın basketbol Şubesi'nde Türk oyuncularla mücadele edilmeli yabancı alacak bütçemiz yok dediğide unutulmamalı...Can Topsakal'ı bende sevmiyorum bu arada bunu da parantez içinde belirteyim...

Panathinakosun 3.oyun kurucusu konumunda Pappas isimli bir oyuncu var cogunuz taniyorsunuzdur zaten. 2.gard olarak dusunulebilir 350-400 bin dolar civarna belkide daha ucuza oynar diye dusunuyorm.
Pappas 2 numarası Pana'nın. Diamantidis sonrası da Calathes ile beraber takımın temel taşıyıcısı olacak oyuncu.

Erkek basket 25 yıl sonra gelen Türkiye şampiyonluğu. Erkek basket Euroleague top8-top16. Kadın basket Euroleague şampiyonluğu, kadın basket Türkiye şampiyonlukları, kupaları. Medyadaki dostlarınız bunları demedi galiba? İsterseniz; futbol ile ilgili başarıları, oyunlarda transfer edemediğimiz oyuncuların transferlerini medyadaki arkadaşlarınız söylememiş olabilir, ben söyleyeyim. Milyar avroluk serveti bulunan adamın 1 tır forma çalmış olmasına veya çalınmasına göz yummasına nasıl inanıyorsunuz anlamak güç. Ayrıca, bir üstteki iletinizde, ben duyumlara inanmam demiştiniz maddeleri sıralayarak. Sabah gazetesinden eklediğiniz iddialara, duyumlara inanmanız sanki biraz tuhaf oldu.
Bu başlık başkanların tartışıldığı yer değil, transferlerin ve kadro yapılanmasının konuşulduğu başlık.

Kalinic transferinden sonra Emirin kesinlikle serbest kalacagını düşünüyorum Fülker Emirin , bkontratından çıkarken oyuncuya ödeme yapmak zorunda kalacak bir miktarınıda biz karşılarsak bu transferin oluru var gibi Emir 1-4 arası joker bir oyuncu çok işimizi görecektir pg ve pivotu böylelikle yabancı alabiliriz.

Oncelikle iyi geceler diliyorum, bence bahsettiginiz senaryo bir kac acidan gecerli olmaz ve acikcasi bende bunun gerceklesmesini istemem onu anlaaya calisacagim.

Emir'in kontrati 1.6milyon euro'ymus ve 2 senesi daha var(buna bu para nasil verilir orasi da bi ayri). Hadi diyelim Fenerbahce Ulker kontratindan cikmaya calisti bir sekilde bize gelmesini engeller. Engelleyemese dahi soyle bir durum da var. Birkac sitede Emir'in kontratinda indirime gidilmesi ve karsiliginda sozlesme suresinin uzatilmasi teklif edilmis gibi haberler vardi(3 ya da 4 senelik,yillik 1milyon euro teklif edilmis) Hadi Emir ayrilmak istedi diyelim bizim teklifimizin bundan daha iyi olmasi gerekiyor ki bize gelmeyi istesin. Daha fazla oynama arzusu deseniz ben Emir'de calismayi isteyecek, daha fazla oynayayim diyecek bir karakter goremiyorum, oyle olsaydi boyle buyuk bir yetenek daha farkli yerde olurdu. Yani biz Emir'e 1milyon euro' civarinda bir rakam vermeliyiz ki(Fenerbahce Ulker'in yeni teklifini reddecek ve sozlesme feshi icin kendisine 600bin euro vermeyi goze alacagini varsayiyorum). Gecen sene Eurolig'i 5 sayi 3 rebo 3 asistle bitiren bir oyuncu icin cok pahali, su istatistikleri 200bin dolarlik amerikaliyla da yakalariz, kaldi ki ne eskisi gibi yerli oyuncuya bagimliyiz ne karsi taraf hayhay parasini verelim Emir de elini koluna sallasin Galatasaray'a gitsin diyecek bir takim ne de biz Emir'i tatmin edecek rakami veririz. Kaldi ki Emir'in savunma defosu ortadayken ve elimizde 2 tane bence saf 3 numara varken, 3 numaralari bile savunurken yavas kalan bir oyuncuya bu kadar yuksek paralarla bel baglamak yanlis. O parayi Huertas'a, 6.yabanciya veya 7.yabanciya harcayalim daha mantikli. Bu yuzden Emir'in bize ve hatta baska takima gitmesi(Dacka haric) pek mantikli degil.ya ayni kontratla 9.yabanci olarak Fb'de kalir ya da kontratinda indirime gidip fenerde kalir ben baska yol gormuyorum.

Oncelikle iyi geceler diliyorum, bence bahsettiginiz senaryo bir kac acidan gecerli olmaz ve acikcasi bende bunun gerceklesmesini istemem onu anlaaya calisacagim.

Emir'in kontrati 1.6milyon euro'ymus ve 2 senesi daha var(buna bu para nasil verilir orasi da bi ayri). Hadi diyelim Fenerbahce Ulker kontratindan cikmaya calisti bir sekilde bize gelmesini engeller. Engelleyemese dahi soyle bir durum da var. Birkac sitede Emir'in kontratinda indirime gidilmesi ve karsiliginda sozlesme suresinin uzatilmasi teklif edilmis gibi haberler vardi(3 ya da 4 senelik,yillik 1milyon euro teklif edilmis) Hadi Emir ayrilmak istedi diyelim bizim teklifimizin bundan daha iyi olmasi gerekiyor ki bize gelmeyi istesin. Daha fazla oynama arzusu deseniz ben Emir'de calismayi isteyecek, daha fazla oynayayim diyecek bir karakter goremiyorum, oyle olsaydi boyle buyuk bir yetenek daha farkli yerde olurdu. Yani biz Emir'e 1milyon euro' civarinda bir rakam vermeliyiz ki(Fenerbahce Ulker'in yeni teklifini reddecek ve sozlesme feshi icin kendisine 600bin euro vermeyi goze alacagini varsayiyorum). Gecen sene Eurolig'i 5 sayi 3 rebo 3 asistle bitiren bir oyuncu icin cok pahali, su istatistikleri 200bin dolarlik amerikaliyla da yakalariz, kaldi ki ne eskisi gibi yerli oyuncuya bagimliyiz ne karsi taraf hayhay parasini verelim Emir de elini koluna sallasin Galatasaray'a gitsin diyecek bir takim ne de biz Emir'i tatmin edecek rakami veririz. Kaldi ki Emir'in savunma defosu ortadayken ve elimizde 2 tane bence saf 3 numara varken, 3 numaralari bile savunurken yavas kalan bir oyuncuya bu kadar yuksek paralarla bel baglamak yanlis. O parayi Huertas'a, 6.yabanciya veya 7.yabanciya harcayalim daha mantikli. Bu yuzden Emir'in bize ve hatta baska takima gitmesi(Dacka haric) pek mantikli degil.ya ayni kontratla 9.yabanci olarak Fb'de kalir ya da kontratinda indirime gidip fenerde kalir ben baska yol gormuyorum.

Fülkerde Emirin yeri hiç garanti değil zaten bir devşirmeleri var ve yanılmıyorsam 9 yabancısı var bu takımın.Emir kenarda durucak,tribüne çıkacak karakterde bir oyuncuda değil oynaması lazım.Fülkerin hali hazırda bu kadar kontrata girerken 10m euro da açıkları varken napacak Emiri kontratının bir kısımını verip postalayacak .Emirin ameliyat olması geçen yıl ki performansını da göz önüne alırsak ücreti bir hayli düşecektir Emire kimse bu paraları vermez.Hocanın Emire bakış açısı onun hakkındaki düşünceleri ortada Emirin de milli takım performansı ortada hoca Emirden en yüksek verimi alacaktır.
Emiri neden istediğimize gelince yerli statüsünde Emir kalitesinde bir adam yok onu alırsak ekstra bir yabancı alabiliyoruz,oynatabiliyoruz rakiplerimiz bunu kullanırken bizim bunu yapmamamız saflık olur gerçekten imkan varsa Emir transferi zorlanmalı.
Unutmayalım Emir transferi ligde final için bizi iddaalı konuma sokar.Haa birde 6 ve 7 yabancı için tbfye ekstrada ücret ödendiğini de biliyoruzdur umarım hem 6-7 yabancının ücretini vereceksin hemde tbfye ekstra para ödeyeceksin.

Hırsızlık nedir? Ünal Aysal ya da çevresindekiler paraları iç etti demek mi? Serhat Ulueren tarzı gazeteciliğe göre Mallorca'daki evine eşya gönderen Sneijder Galatasaray'dan ayrılıyordu? Her halde Real Mallorca'da oynayacaktı.. Habere bakın Mektebim Okulları ile anlaşılacaktı Özyer gitti olmadı. Özyer orada olduğu süre içinde neden anlaşmayı hayata geçirmedi?
Misal Murat Özyer'in eşini işe almasına ve bir kaç kez zam yapmasına neden tepki gelmedi?
Duygun başkan ne yazık ki kafası eskide kalmış bir insan. yaklaşık 1 yıl önce hayır dediği şeye 2 hafta önce evet oyu verdi. Ünal Aysal gayrimenkuller için yetki istedi hayır 1 yıl sonra Dursun Özbek istedi evet. Neden? Bir başkan daha istedi demek gerekiyormuş.
O kadın hakkında dava da açıldı.
Yani böyle ağır bir itham için delil lazım. Gazeteci iseniz delilleriyle beraber haber yaparsınız.

Butunluk saglanmasi icin Aslantepeye yapilmasi daha dogru olur. Futbol ve basketbol maclari ayni gune denk gelirse cok daha iyi olur mesela. Normal lig maclarinda da 3000 / 4000 gibi rakamlar yakalayabiliriz.

Bu mantıklı olabilir ama aynı güne denk gelirse ama benim dediğim yere yapılır kadroda iyi olursa normal lig maçları dahi 4_5 bine oynar bence inş olur ama aslantepe uzak artı ikidebir metro olayı çıkıyo terside olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri