• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Ergin hoca Nate Wolters'ı bile almadığına göre daha iyisini kovalıyor. Dentmon ve Hodge bizim oyun tarzımıza uygun oyuncular değil onlar gelmezler gelirlerse de ya 7.yabancı ya da Ersin ve Semihi almamız durumunda 2.guard olarak gelirler.
Net çok çok iyi transfer beşiktaş için.Bizim wolterstan daha iyi bir oyuncu alabileceğimizi düşünmüyorum maalesef.Wolters'ı almadı çünkü daha bilindik oyuncular istiyordur tahminimce Ergin hocanın tarzı böyle,euroleague oynasak bir nebze hak veririm ama eurocup oynayacakken böyle risklere girebilmek lazım.Ki riski de minimize edecek oyuncular alırsan çok büyük bir riskte barındırmıyor bence.

Kariyeri düşüşte olan bilindik oyuncular yerine,Wolters gibi zıplama yapabilecek oyunculara yönelmek hele ki eurocup sezonunda benim basketbol görüşüme göre çok daha mantıklı ama tabi koç Ergin hoca,süleyman o:)

1mye bizemi geliyor Lasme şimdi.

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama Gençkazım Lasme birkaç güne kadar açıklanır yazmış.

Bence bu iş yatar.

İlgili haberde anlaşmazlığın nedeni maddi değil lasmenin sözleşmeye esrar kullanımı ile ilgili bir madde koymak istemesi deniyormuş .

İlginç bi durum.Nasıl bi madde bu yani esrar kullanma hakkı gibi bişey mi?Bize gelirse tüttürecek mi yani?

İlginç bi durum.Nasıl bi madde bu yani esrar kullanma hakkı gibi bişey mi?Bize gelirse tüttürecek mi yani?

Benim bildiğim kadarıyla tch yasaklı madde zaten. Testte çıkarsa ceza alır. Zannetmiyorum öyle bir şey olsun.

Haberde yazan birşey ama yunanlara da inandırıcı gelmemiş yani benim anladığım normalde keyif verici kullanır ve ceza alırsan klübün bazı hakları oluyor o haklara dair bir madde iddası sanırım ama hiç mantıklı gelmedi bana da öyle bir maddenin hukuki geçerliliği olacağından bile emin değilim sonuçta epey uğrastıkları bir oyuncuyu bir "Eurocup takımına" kaptırıyorlar klübün kuyruğu dik tutma çabasıdır

Pana sözleşmeye "esrar kullanımı durumunda" şeklinde bir madde koymak isteyince "şüpheniz mi var" şeklinde cevap vermiş ve bu isteği saygısızca bulmuş. 700 e gelsin bize :D:D

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama Gençkazım Lasme birkaç güne kadar açıklanır yazmış.

Bence bu iş yatar.

İşte canlı örnek nete haber düşüyor biz de Lasme bizde demeye başlıyoruz o da tek fark o X'e sordum Y'den öğrendim diyor ama nasılsa hep bu görüşmeler olay zaten açık istibaharata düştükten sonra oluyor

Benim bildiğim kadarıyla tch yasaklı madde zaten. Testte çıkarsa ceza alır. Zannetmiyorum öyle bir şey olsun.

Ben de onun için şaşırdım bunun klüple alakası yok çünkü.Belki eğer böyle bi durumdan ceza alırsa ekstra klubun cezasını kaldırmaya yönelik bişeydir böyle bişey olursa da ben paramı alırım gibilerinden..Eğer öyleyse bu konu dogruysa bu adam bize yaramaz kesin thc çıkar sezon içinde.

Ben de onun için şaşırdım bunun klüple alakası yok çünkü.Belki eğer böyle bi durumdan ceza alırsa ekstra klubun cezasını kaldırmaya yönelik bişeydir böyle bişey olursa da ben paramı alırım gibilerinden..Eğer öyleyse bu konu dogruysa bu adam bize yaramaz kesin thc çıkar sezon içinde.

Deziformasyon bence adam ne ara kararını verdı de kınyrat detaylarına gectıler eger doğru olsa önce Lasma pana dedi haberi çıkar sonra Pana hooop dedi haberi çıkardı adam hayır demiş işte

Deziformasyon bence adam ne ara kararını verdı de kınyrat detaylarına gectıler eger doğru olsa önce Lasma pana dedi haberi çıkar sonra Pana hooop dedi haberi çıkardı adam hayır demiş işte

Aynen saçma bişey bence de üstüne daha fazla yorum yapıp çoğaltmaya gerek yok .Umarım Lasme hayırlı olur.

Bu arada Fersu da "Hodge ile görüşmeler sürüyor demiş"

Hodge bizim forum muhabbetimiz dışında geçti mi hiç basında falan?

Huertas - Safak
Brooks - Sinan - Goksenin
Schilb - Micov
Green - Izzet - Ege
Lasme - Semih

Huertas haric 5.5 / 6 milyon dolara kurulur bu takim. 6 tepe nokta daha fazlasi olmaz.

Huertas'ta Eurocup'a 1.5 milyondan asagi pek gelmez gibi... Gelirse butceyi 500 bin asilir onun icin.

Adama Ender Arslan muamalesi cekildi 1 senede. Gelirse ve bu kadroyu kurabilirsek Eurocup'in en iddiali takimi oluruz.

adama da haksızlık etmek istemem ama bu Fersu çok sallıyor gibi,sanki forumu okuyup ona göre bişeyler sallıyor gibi geliyor bana

Onun stili biraz daha farklı tüm muhtemel oyunculara kısa listede o da var onunla da görüşülüyor diyor haftada bir iki de tekrar ediyor Dentmon.Rowland,Hodge hepsini söyledi bir şekilde

Sosyal medyanın olayı basit herkesin bildiğini yaz ama özel bir yerden öğrenmiş imajı ver

"Resmi" basin sozcumuz Ismail Senol birazdan aciklama gecer sanirim..

Yunan gazetecinin biri de esrar maddesi yüzünden Lasme ile Pao'nun anlaşamadığını yazmış.

Başka biri de Lasme'nin zaten Pao'ya dönme fikrinin hiç olmadığını, sadece fiyat yükseltmek için Pao'yu koz olarak kullandığını yazmış..

Abi bence yanlış anlamışsın.Benim çeviriden anladığım Lasme'nin bir madde koyma isteği değil aksine Pana'nın madde koyma isteği.Hatta haberde daha önce Gist konusunda sıkıntılar yaşayan Pana diyor.Pana normal sözleşmelerde olmayan bir madde koymak istemiş,Lasme de bana güvenmiyorsanız gelmem tarzı buna bozulmuş

Abi bence yanlış anlamışsın.Benim çeviriden anladığım Lasme'nin bir madde koyma isteği değil aksine Pana'nın madde koyma isteği.Hatta haberde daha önce Gist konusunda sıkıntılar yaşayan Pana diyor.Pana normal sözleşmelerde olmayan bir madde koymak istemiş,Lasme de bana güvenmiyorsanız gelmem tarzı buna bozulmuş

Ben haberi okumadım ama doğrudur ama her durumda inandırıcı gelmedı önce adamın evet dediği haberi gelmeli idi ha şuda olabilir belki gercekten ne pananın teklifi var biz teklif artırdık adam bizden daha fazla para koparmak için teklif var haberlerini çıkarttırdı

Şu transfer ne olacaksa olsun yılan hikayesine döndü yeter! Ha geldi ha gitti sürekli gündemi meşgul ediyor ne kararsız adammış soğudum iyice.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri