• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer Yalçınkaya bir az önce Eyüp Yıldız'ın Gs Tv'deki programındaydı. Sezon ortası guard transferi düşünmediğimizi söyledi. Uzun için ise Ersin ile bir ilgimiz yokmuş.

4 numara içinse Erceg'i sezon başı 7. yabancı olarak tutmak .istediğimizi söyledi. Green'in asıl tercihimiz olduğunu söyledi. Ama bana mantıklı gelmedi bu sonuncusu.

Bir de Lasme ve Dorsey uzun için ilk adaylarımızmış. Guard için ise Huertas.

Schilb'de pazartesi sağlık kontrolünden geçip takıma katılacağını söyledi.

Yani Ercegi ile anlaşma planimiz mi varmis su an ? Ayrıca Huertas guard için ilk tercih ise Jeter'i nereye koyuyor acaba hoca bizzat gitti görüştü

Erceg'i şu an anlaşma yapmak gibi bi düşünceleri olduğunu söylemedi.Sezon bitince görüştüklerini ve yüksek maliyeti nedeniyle anlaşamadıklarını söyledi.

Yani Ercegi ile anlaşma planimiz mi varmis su an ? Ayrıca Huertas guard için ilk tercih ise Jeter'i nereye koyuyor acaba hoca bizzat gitti görüştü

Sezon sonu görüşmüşler ama 7. Yabancı içinmiş. 4 numarada asıl tercih Green'miş. Peki Harangody neydi? Bir de kim inanır Erceg'i 7. Yabancı in istediğimize. Heter konusunda da haklısın.

Erkek şubesinde Ergin Ataman dışında hepsi çizgi film karakteri gibi geliyor bana. Soylediklerinde 1 gr inandırıcılık yok, hiç birini ciddiye alamıyorum.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Green / Lasme / Dorsey uclusunun sahada ortalama 25'er dakika kalacagini dusunursek ( major maclarda 28'lere kadar cikacaktir ) geriye bu pozisyonda 5 dakikalik bir acigimiz kaliyor. Onuda Micov ve Izzet ile gececegiz ama kisa rotasyonunda isler biraz karisik 1 oyuncu eksigiz orada. 1/2 oynayabilen bir oyuncumuz olsaydi hersey tas tamam olacakti.

McCollum - Safak
Rivers - Sinan - Goksenin
Schilb - Micov
Green - Izzet - Ege
Lasme - Dorsey

Gibi...

Jeter'la ilgilendigimiz siralarda Huertas Barca'dan ayrilmamisti. Dogal olarak transfer piyasasinda bosta olmayan birini ilk siraya koymamiz imkansiz. Kaldi ki orada Huertas-Mccollum-Dyson listesinden bahsediyor muhtemelen.

Jeter'la ilgilendigimiz siralarda Huertas Barca'dan ayrilmamisti. Dogal olarak transfer piyasasinda bosta olmayan birini ilk siraya koymamiz imkansiz. Kaldi ki orada Huertas-Mccollum-Dyson listesinden bahsediyor muhtemelen.

Huertasin Barcada devam etmeyeceği çok önceden belli idi diye biliyorum hatta transfer sezonunun erken döneminde Pargo ile ilgilendiler teklif yaptilar ama Çinden sağlam bir teklif alınca orayi tercih etti .Benzer şekilde bizim de Pargoya ilgimiz olmuş. Sonuç olarak X oyuncu listenin basinda idi demek biraz zor .Green konusunu hic anlamadim madem.o kadar öncelikli tercihti insallah da oyledir ama haftalarca neden beklettik o zaman

Agustos gibi de yazmistim, Seibutis'i transfer etmemizi isterdim. Gerektiginde direksiyona da gecebilecek bir isim. Bir tane daha Sinan Guler'imiz olurdu :)

Khaliff Wyatt da zorlanabilir sezon ortasi, getirebilirsek muthis bi kisa rotasyonumuz olur.

Bu arada yeni sezon formasi cikacak mi acaba? Gerci gecen sezkn formalarimiz da harikaydi, ozellikle beyaz olani.
Dostum kesinlikle çok haklısın Seibutis avrupadaki en underrated oyuncuların başında geliyor bize ilac gibi gelirdi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huertasin Barcada devam etmeyeceği çok önceden belli idi diye biliyorum hatta transfer
sezonunun erken döneminde Pargo ile ilgilendiler teklif yaptilar ama Çinden sağlam bir teklif alınca orayi tercih etti .Benzer şekilde bizim de Pargoya ilgimiz olmuş. Sonuç olarak X oyuncu listenin basinda idi demek biraz zor .Green konusunu hic anlamadim madem.o kadar öncelikli tercihti insallah da oyledir ama haftalarca neden beklettik o zaman

Abi transfer sezonu icerisinde bir cok liste yapilip cope gidiyordur cunku piyasa cok hareketli oluyor malum. Huertas da gundemimize girdigi andan itibaren liste basi olmustur muhtemelen. Sartlari en cok onun icin zorlamisizdir vs vs...

Muhammed'in yazdigina da katilmiyorum, Omer Yalcinkaya gayet saygin biri bence. Dinledigim her konusmasi ve benchteki agirligini goz onunde bulundurunca hele.

Yayının tekrarını izledim.Ersin Dağlı'yla ilgimiz yokmuş.Transferi kapatmışız.Sakatlık olmadığı sürece de transfer olmayacakmış.
Green, Lasme Dorsey'e çok fazla yük binecek.Bunlardan biri diz sakatlığından yeni çıkmış.Diğer ikisinin yaşı 32-33...Bu yıl şansa çok fazla ihtiyacımız olacak.

Hiç olmazsa Duşan ve Tutku'yu alıp 10 dk. süre verip rotasyonu genişletebilirdik.

12 oyuncumuz var gibi görünüyor, sakatlık durumlarında kadroyu tamamlamak için altyapıdan çıkartacağımız uygun isimler mevcut mudur acaba ?

12 oyuncumuz var gibi görünüyor, sakatlık durumlarında kadroyu tamamlamak için altyapıdan çıkartacağımız uygun isimler mevcut mudur acaba ?
Kutay Akpulat, Servet Kurnaz, Lazgin Özkanlı, Berkay Kansu olabilir ama Servet ve Kutay en olabilecek isimler.

Beyler dogru başlık degil ama bu Tubad turnuvasini A Spor yayinlamayacakmiydi yoksa baska bi tv kanalı mi yayınlıyor?

Beyler dogru başlık degil ama bu Tubad turnuvasini A Spor yayinlamayacakmiydi yoksa baska bi tv kanalı mi yayınlıyor?

A spor yayınlayacaktı ama son anda vazgeçtiler. Tbf Tv'den yayınlanacak.

Sanki bu takimin bir tane daha guard'a ihtiyaci var. Her mac 5 ile 7 arasi asist yapabilen, disaridan yuzdeli ucluk atabilen bir isim.

Sanki bu takimin bir tane daha guard'a ihtiyaci var. Her mac 5 ile 7 arasi asist yapabilen, disaridan yuzdeli ucluk atabilen bir isim.

Perdelere takılmayan, savunması iyi olan bir kısa işimizi daha çok görür sanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri