2018-2019 Avrupa'da Transferler ve Kadro Haberleri

Pota altında ki atletizm sorununu hallettiler.
Pangos'u da kadroya katarlarsa cidden iyi bir kadroya sahip olacaklar.
Wana olmasa da ben Larkin ve Darius'tan birini kadroya katacaklarini düşünüyorum Aykut...

Wanamaker fizik olarak pozisyonuna göre çok üstün, savunmasıda üst düzey, yani Pangos-Wanamaker daha iyi olurdu bence. Pangos-Larkin, Pangos-Adams savunma ve fizik olarak sorun oluşturur diye düşünüyorum.
 
Bu Barcelona yöneticileri salak mı? Niçin amatör bir branşa bu kadar ilgi gösterip para harcıyorlar? Hem de o kadar başarısız sezona rağmen yatırımı kesmiyorlar. Üstelik arkasına sığınabilecekleri böylesine popüler bir futbol takımları varken.. Bize bakıp ders almaları gerek!
 
FC Barcelona Lassa, son olarak Zenit St. Petersburg forması giyen deneyimli skorer guard Kyle Kuric ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını resmi olarak açıkladı.

Slovak vatandaşlığı da bulunan 29 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Birleşik Amerika asıllı skorer guard, daha önce Estudiantes ve Herbalife Gran Canaria formalarıyla yine Liga Endesa'da mücadele etmişti. Son iki sezonda EuroCup'ın en iyi ikinci beşine seçilen Kuric, geçen sezon başında Rus ekibi ile 2 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

Geride kalan sezonda VTB United League'de 29 maçta %39 üçlük isabetiyle 16.4 sayı, 3.4 ribaund ve 1.5 asist ortalamaları yakalayan Kuric, 7DAYS EuroCup'ta oynadığı 19 maçta ise %43 üçlük isabetiyle 15.3 sayı, 3.5 ribaund ve 1.4 asist ortalamaları ile görev yapmıştı.
 
Panathinaikos, son 5 sezondur formasını giyen Yunan milli skorer guard Nikos Pappas ile 2 yıllık sözleşme yenilediğini açıkladı.

Yunanistan Ligi'nin en skorer ismi olduğu 2013'te Panionios'tan Panathinaikos kadrosuna dahil olan 28 yaşındaki ve 2.01 boyundaki Pappas, yoncalarla birlikte 3 kez şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Kıbrıs Rum Kesimi vatandaşlığı da bulunan Nikos Pappas, ligde şampiyon tamamladıkları geride kalan sezonda Yunanistan Ligi'nde 31 maçta 9.5 sayı, 2 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları yakalarken, EuroLeague'de oynadığı 32 maçta ise 8.2 sayı ve 1.1 ribaund ortalamaları ile görev yapmıştı.
 
CSKA'nın Singleton ve Bjelica'ya ilgi göstermemesi enteresan. Birini alsalar şampiyonluğun bir numaralı favorisi olacaklar kağıt üzerinde. Ne planlıyorlar acaba?
 
Timma, Olympiacos ile imzaladı.

Goss - Mantzaris
Spanoulis - Strelnieks
Papanikolaou - Timma - Toupane
Printezis - Vezenkov
Milutinov - Leday

Edit: Kadroyu Semih Nişancı kardeşim Twitter sayfasında yazmış...
 
Son düzenleme:
CSKA Moskova, geçen sezonu Phoenix Suns'tan geçiren Alec Peters (23, PF) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NBA'da 20 maç 4.1 sayı, 1.9 rib ort. https://t.co/6CTEFDTKq1

Itoudis abi sana 5 numara lazım.
Gözünü seveyim sabote etme artık şu takımı!
 
CSKA Moskova, geçen sezonu Phoenix Suns'tan geçiren Alec Peters (23, PF) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NBA'da 20 maç 4.1 sayı, 1.9 rib ort. https://t.co/6CTEFDTKq1

Itoudis abi sana 5 numara lazım.
Gözünü seveyim sabote etme artık şu takımı!

Nihat sorun koç falan değil CSKA saçma bir kulüp. Her sezon 30 milyon dolar harcıyorsun istisnasız sezon başından direkt F4'tesin. Galiba 15-16 sezon oldu üst üstte ve sadece 2 kez kazanıyorsun. Şu F4 istikrarı bizde olsa en az yarısında şampiyon olurduk.
 
CSKA Moskova, geçen sezonu Phoenix Suns'tan geçiren Alec Peters (23, PF) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NBA'da 20 maç 4.1 sayı, 1.9 rib ort. https://t.co/6CTEFDTKq1

Itoudis abi sana 5 numara lazım.
Gözünü seveyim sabote etme artık şu takımı!

Cska'nın 5 numara rotasyonu iyi. Hines gibi kıtanın en iyi savunma oyuncularından biri var kadroda, yedeği ise yedek pivot için gayet uygun bir profil olan Hunter. Bugün Hunter EL takımlarının en az yarısında as oynar. Sadece boy olarak biraz kısa kalıyorlar o da günümüzde post oynayan uzunların azlığı düşünülürse fazla problem olacak bir konu değil. İkisinin de ayakları çabuk, savunması iyi savaşçı tipte oyuncu. 5 numarada sıkıntı yok, asıl sıkıntı 4 numarada. Senelerdir sakat olan Khryapa ve ortalama bir oyuncu olan Vorontsevic ile gidiyorlardı. Aldığı o özel ribaundun hatrına iki sene daha Khryapa'yı çektiler. Bu sene sonunda sıkıntıyı farkettiler diyordum, önlerinde Singleton gibi bir fırsat varken Barca'ya gidişini seyrettiler. Şimdi aldıkları adam sert bir uzuna benzemiyor hiç. Sanki dış şutu olan savunması zayıf amerikalı uzun profilinde.

Aradıkları 4 numara atlet hırslı dış şutu zayıf olmayan bir 4 numaraydı. Geleni fazla tanımasam da ihtiyaç duydukları profilden biraz uzak gibi.
 
Önümüzdeki sezon 7Days Eurocup‘ta mücadele edecek olan Valencia Basket kadrosuna Louis Labeyrie‘i kattı.

Labeyrie 2 yıllık kontrata imza attı.

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi‘nde Strasbourg forması giyen 26 yaşındaki oyuncu, daha önce 5 sezon Paris Levallois ve 1 sezon da Hyeres-Toulon formaları giymişti.
 
DeShaun Thomas Panathinaikos ile anlaşmaya çok yakın.

Chris Singleton ve Kenny Gabriel ile yollarını ayırdıktan sonra 4 numara pozisyonu için transfer çalışmalarına hız veren Panathinaikos’ta burası için düşünülen oyunculardan biri de DeShaun Thomas’tı. Maccabi ile yolları ayıran ve yeni sezon için takım arayan eski Efesli Thomas, Yunan medyasında çıkan habere göre Panathinaikos’a imza atmaya çok yakın.

Thomas geçen sezon Maccabi Tel Aviv formasıyla İsrail Ligi’nde 24 maçta ortalama 20.2 dakika süre alıp 12.0 sayı, 3.9 ribaund ve 1.1 asist, Turkish Airlines Euroleague’de ise 28 karşılaşmada ortalama 23.8 dakika süre alıp 11.5 sayı, 3.4 ribaund ve 1.2 asist istatistikleriyle mücadele etti.
 
Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi‘nde Galatasaray Odeabank forması giyen Richard Hendrix‘in yeni adresi Le Mans oldu.

Makedonya pasaportu da bulunan ABD‘li oyuncu, geçtiğimiz sezon 27 maçta 10.4 sayı-7.2 ribaunt ortalama yakalamıştı.

Dwight Hardy‘nin ardından Hendrix de bu yaz Galatasaray‘dan ayrılıp Fransa‘ya transfer olan ikinci isim oldu.
 

Üst