2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Dun maci az cok izleyen arkadaslar acikca gormus olmali ki, bizim hucum organizasyonlarinin cogu kanatlardan yardirip rakibi surksale edip gol bulmaya calismak, ve ara sira orta sahada Ndiaye esliginde rakip ceza sahasina gidebilmek. Dunyada boyle bir varyasyon herhalde yoktur diye dusunuyorum. Sadece kanat oyuncularinin yenetekleriyle bu is uzun sure goturulemez.

33 yildir bu takimi izlerim. Her donem iz birakan bir golcumuz olmustur. Ilk defa bu sezon gercek golcu huviyetinde bir adam yoksunlugu oldu. Gomisi son dakika gonderen Hocaya da buradan selamlarimi yolluyorum.

1986 dan bu yana, Basta Tanju Colak, Roman Kosecki, Hakan Sukur, Jardel - Nonda, Milan Baros, Elmander, Drogba ve Gomis olmak uzere ozel yetenekleriyle attiklari gollerin yanisira, bir cok karambol gollerine imza atmislardir.

Bu takimin karambolde bekleyip gol atacak adami yok. Utanc verici bir durum. Takimdaki diger oyuncularda bunun farkinda olmali ki bir bakiyorsunuz 7 kisi birden alakali alaksiz gol pesinde kosuyor, Rodriguez, Onyekuru, Sinan, Ndiaye, Emre, Serdar Aziz ve bazen de Nagatamo, ee boyle olunca geriye donmekte zorlanan takim, rakip tarafindan teldeki kus misali avlaniyor.

Bu oyun sisteminde bir komiklik var.
 
Derbi berabere bitti.
Dünkü saçma mağlubiyet olmasa şimdi Bjk'nın 4, Fb'nin 8 puan önünde olacaktık.
Babel bile olsa şu takımımızda şampiyonluk çok kolay diyecektim.
Ama Babel gibi bir oyuncumuz bile yok.
Dünkü o ruhsuz oyun ve saçma mağlubiyet aklımdan çıkmıyor.
Umarım telafi edebiliriz...

Deplasman ilk 11'im :

Muslera
Mariano Serdar Ozan Nagatomo
Donk Fernando
Feg Ndiaye Garry
Eren

Yedekler: İsmail, Linnes, Maicon, Ömer, Selçuk, Sinan, Emre, Onyekuru, Belhanda, Muğdat
 
Bu arada Gomis varken her posizyonda Gomise pas atmaya calisan Rodrigues, Erene hic pas atmiyor bombos adam hep kendisi vuruyor.
Teknik Heyetin Rodriguesin kulagini cekmesi sart!
 
Maalesef şu iğrenç transfer döneminin acısı çıkmaya başlıyor. Şu takıma bi forvet bi stoper alınsa ne bugün zorlanılır ne Akhisar’dan 3 yenirdi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Son düzenleme:
Bu Onyekuruda bir dengesizlik var. Sadece benim dikkatimi cekmis olamaz bu durum. Sutlari yumusak ama paslari sert. Bu iki ozelligi yer degistirebilse 20 milyon euro degerine ulasacak.

Sut atarken pas, pas atarkende sut attigini dusunuyor olamaz degil mi ?
 
Galatasaray Alanya’ya 6 atıyor, Akhisar Galatasaray’a 3 atıp yolluyor, Alanya da Akhisar’a 2 atıp yolluyor. Hakkaten cins bi takımız.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Şansımıza Başakşehir bu hafta da puan kaybetti. Onlarda da var bu sezon bi tuhaflık. Salak saçma deplasman kayıplarına devam etmezsek erken bile açardık,açarız arayı.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Takımda bir deplasman fobisi var bence her ne kadar Fatih hoca inkar etse de böyle bir sıkıntı var. Mesela o gün Akhisar'a karşı evimizde oynasaydık 3-0 biz kazanırdık ama deplasmanda olduğu için aynı skorla kaybettik. Yarınki Porto maçı farklı olacaktır. Çünkü takımın bir Şampiyonlar Ligi genetiği var. Lig maçlarında ne kadar kötü olsak da ŞL maçları ayrı bir atmosferde geçiyor. Bu yüzden kesin yeniliriz diyemiyorum. Mesela ligde karşılaşsaydık rakiple mutlaka yeniliriz der idim ama dediğim gibi oranın havası farklı oluyor. Olur da yenersek gruptan çıkma adına çok büyük bir avantaj elde edeceğiz. Zaten Arena'da kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Kalan maçlardan 4 puan alsak bile 10 puan bizi gruptan çıkarır.
 
Dursun Özbek'ten ne kadar nefret ettiğimi herkes bilir heralde. Ama o bile gidip global yıldız Hugo Boss ile anlaşmıştı. Bizim Mustafa Cengiz de bula bula Altınyıldız'ı bulmuş tam da vizyonuna yakışır bir firma ve vizyonuna yakışır takım elbiseler olmuş. Rezalet.

 
Dursun Özbek'ten ne kadar nefret ettiğimi herkes bilir heralde. Ama o bile gidip global yıldız Hugo Boss ile anlaşmıştı. Bizim Mustafa Cengiz de bula bula Altınyıldız'ı bulmuş tam da vizyonuna yakışır bir firma ve vizyonuna yakışır takım elbiseler olmuş. Rezalet.


446111e04596424d81311af9f6ef5e90.jpeg


O günlerdeki nadir güzel şeylerden...
 
#BugünGünlerdenGalatasaray

Akşam Porto deplasmanına çıkıyoruz. Resmi hesabın yayınladığı videodan sonra gaza geldim. Bu maçı 1-0 veya 2-1 kazanacağız diyorum hadi bakalım :)
 
Sağ bekte hızlı Porto sol kanadına karşı Linnes oynamalı bence.
Ya da Mariano-Linnes ikilisi arkalı önlü olmalı.
Maicon ve Serdar, Erzurum maçında iyiydiler ama Porto hücum hattına karşı gerçek maharetlerini görürüz umarım.
Muslera umarım gününde olur.
Mağlubiyet olsa bile umarım averajımızı kaybedecek farklı bir skor ile kaybetmeyiz.
Beraberlikte iyi sonuçtur.
Allah utandırmasın bizi...
 
Porto karşısında ilk 11'imiz: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Onyekuru, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş
 
Galatasaray XI: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Sinan, Rodrigues, Onyekuru.

Kadroyu beğendim bence yapılabilecek en iyi kadroydu Emre ve Ndiaye'nin olmamasından dolayı. İnşallah Sinan kanat değil de forvet oynuyordur. Çünkü kanat olarak çok yavaş bir oyuncu. Forvet olarak oynarsa daha iyi olur en azından bitiriciliği yüksek. Aynı zamanda Rodrigues ve Onyekuru kanatları çok daha iyi olacaktır iki yönden de etkili kontra atağa çıkabilmek için. Mariano son maçlarda çok formsuzdu onun da kesilmesini doğal karşıladım.
 

Üst