2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

En cok sinir oldugun sey su. Televizyon yorumculari yapiyor. Sadece berabere kaldik ve lideriz ama oyle bir yerden yere vuruyorlar ki, sanirsiniz 10 mactir kaybediyoruz. 15. sirada olan biziz.
Haklisiniz Nilay Hanim. Ama bizim milletimizin en karakteristik ozelligi, komsusu yukarida ise onun gibi yukarida olmayi hedeflemek yerine, komsusunu da kendi seviyesine cekmeyi bir gorev bilir.

Never mind, Nilay Hanim :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İzlediğim en kötü maçlardan biriydi. Neden bu kadar kötü oynuyoruz anlayamıyorum. 1 puana şükretmek lazım şu maç.
 
Schalke maçı çok zor geçecek, çok eksiğimiz var. Maça gelenler inşallah sadece takımı destekler!
 
Almanya Ligi'ni sever ve izlerim. Geçen sene beklentilerin çok üstüne çıkmışlardı ama en önemli oyuncularından ve orta sahayı çekip çeviren Max Meyer ve Leon Goretzka'yı kaybettiler. Yerlerini dolduramadılar ve ortaya organizasyonu sıkıntılı bir takım çıktı. Bizden kesinlikle daha kötü durumdalar. Bugünkü çıkacak her sonuç tamamen bize bağlı olacak. Kazanırsak ve Porto-Lokomotiv maçından da istediğimiz tarzda bir sonuç çıkarsa büyük bir avantaj elde etmiş olacağız.
 
Tam kadro olmasak bile en azından Fernando, Serdar, Onyekuru falan hazır durumda olsaydı kesin kazanırdık der idim. Çünkü Schalke bu sezon cidden kötü bir takım. Ligdeki sıralamasına göre konuşmuyorum izlediğim maçlara göre konuşuyorum. İki takım da tam kadro olsa yine yenerdik çünkü bizim 4-5 eksiğimiz onların sadece 2 eksiği var. Ama o kadar eksik varken net konuşamıyorum. Eğer ilk golü atarsak Lokomotif maçının bir kopyasını görebiliriz.
 
Şu an U19 takımımız Schalke takımına karşı şov yapıyor. Cidden çok yetenekli oyuncularımız var. Atalay, Recep, Samed, Emirhan, Metehan falan hepsi çok yetenekli oyuncular 2-0 öndeyiz.

Bu arada bunu yazarken 3'ü attık goller yağmur gibi geliyor maşallah darısı akşam abilerine :)
 
Objektif olmak gerekirse; bu takım şampiyonlar liginde olmayı haketmiyor. Böyle rezalet oyun görmedim. Lafla peynir gemisi yürümüyor ne yazık ki. Kurtarıcı olarak Sekçuk giriyor :(
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Takıma kızamıyorum. Çünkü ŞL için o kadar yetersiz bir kadromuz var ki, bir de bunun yanına takımın en iyilerinin sakatlanmasıyla resmen Anadolu takımına bürünmüş bir Galatasaray izledik. Bu malzemeyle olabilecek en iyi sonuç buydu. Ben 1 puana sevindim bu kadar eksiği ve formsuzluğu hesaba katarsak.

3 maç kaldı bunların 2'si deplasmanda, 1'i kendi sahamızda. Sakatlar dönerse 2 galibiyet, 1 beraberlik alabiliriz. Lokomotif cidden leş bir takım 3 maçı da kaybettiler, sonraki maç Porto'ya deplasmanda kaybederlerse bizim maça formalite çıkarlar. Biz Porto maçındaki oyunumuzu oynarsak galip geliriz. Porto maçının da son maç olmasıyla tribün vs. bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum. Tek sıkıntı çıkarsa Schalke deplasmanı çıkarır. Oradan da 1 puan alırsak toplam 11 puanla 2. olarak çıkarız.
 
Eren Muğdat Ömer ile şampiyonlar ligi oynuyoruz başka söze gerek yok.
Bu takım neden güçsüz?
 
Nagatomo'dan sonra son olarak Eren de sakatlanmış.

Sakat isimler full liste: Serdar, Nagatomo, Fernando, Emre, Onyekuru, Eren. 6 as oyuncumuz da sakatlandı. Bu kadar çok sakatlığın olması tesadüf olamaz. Ya oyuncular kendilerine bakmıyor ya da teknik ekip takımı yanlış çalıştırıyor.

Şaka maka Malatya deplasmanında çıkaracak 11'imiz şöyle olacak;

Muslera - Linnes - Ozan - Maicon - Ömer - Donk - Ndiaye - Yunus - Belhanda - Rodrigues - Sinan

Muslera ve Rodrigues'i çıkar Anadolu takımı ilk 11'i resmen. Bu hale düşmemize kim sebep olduysa Allah beter etsin.
 
Dün bizimle dalga geçen Fbjkliler Allahın sopası yok işte Belçika'nın 2 köy takımı haşat etti sizi. Galatasaray derken destur çekeceksiniz lan match fixingciler!
 
Galatasaray, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 10. hafta mücadelesinde Evkur Yeni Malatyaspor’un konuğu olacak.

28 Ekim Pazar günü saat 18:00’de başlayacak olan mücadele öncesi OPTA tarafından hazırlanan maç önü notları şu şekilde:

  • Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, tarihlerinde ilk kez geçen sezon karşılaşmış, iki takım da evinde oynadığı maçı kazanmıştı.
  • Bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş'ın (6) ardından en fazla kafa golü atan iki takım karşı karşıya gelecek: Yeni Malatyaspor & Galatasaray (beşer gol). Ancak Galatasaray bu sezon ligde kafa golü yemeyen tek takım konumunda.
  • Süper Lig'deki son dört golünü kafayla bulan Galatasaray (beş maç), aynı sayıda kafa golünü daha önceki 26 maçta atabilmişti.
  • Galatasaray bu sezon ligde Başakşehir'in (24) ardından kalesinde en az isabetli şut gören takım (25). Bu şutların 12'si deplasmanda gelirken, Galatasaray bu alanda ligin en başarılı takımı.
  • Geçen sezon Süper Lig'de 19 maçta üç gol atan Eren Derdiyok, bu sezon forma giydiği sekiz maçta şimdiden bu sayıyı geçti (dört).
  • Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de evinde oynadığı son 13 maçın 11'inde yenilmedi (7G 4B).
  • Bu sezon ligdeki ilk iki maçını kazanan Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı yedi maçın sadece birinden galip ayrıldı (3B 3M).
  • Bu sezon öne geçtiği maçlarda dört puan kaybeden Yeni Malatyaspor, geçen sezonun tamamında öne geçtiği maçlarda dört puan bırakmıştı.
  • Yeni Malatyaspor'un bu sezon iç sahada attığı altı golün dördünde asisti yapan isim Guilherme'ydi. Guilherme, bu sezon asistleriyle takımına en fazla puan kazandıran isim (4 asistle 5 puan).
 
Bu maçı kazansak bile Fatih hoca ve teknik ekiple yolları ayırmak lazım. Belhanda sakatlanıyor yerine koyacağın Yumus, Atalay gibi gençler var illa stoper kpyacaksan Maicon var sen 2 senedir ayağına top değmemiş Ahmet'i alıyorsun oyuna. Ve yediğimiz gol de Ahmet'in hatasıyla geldi. Evet Fatih Terim büyük taktisyen, yersen.
 
Bu maçı kazansak bile Fatih hoca ve teknik ekiple yolları ayırmak lazım. Belhanda sakatlanıyor yerine koyacağın Yumus, Atalay gibi gençler var illa stoper kpyacaksan Maicon var sen 2 senedir ayağına top değmemiş Ahmet'i alıyorsun oyuna. Ve yediğimiz gol de Ahmet'in hatasıyla geldi. Evet Fatih Terim büyük taktisyen, yersen.

Sırf Ahmet hatası yüzünden 7 lig, 1 Uefa kupası 1 Avrupa Şampiyonası yarı finali görmüş hocanın taktik becerisini komple çöpe atmak büyük acizlik ya.
 
Son düzenleme:
Amacım tartışma başlatmak değil anlamadığım için soruyorum. Burada sizi rahatsız eden nedir ? Hangi ifadesi sebebiyle utamaz, cahil ve holigan sıfatlarını yakıştırdınız ?
Bu mesajı beğenmiş olan Mehmet Bey de cevap verebilir, ona da sataşmadan geçmeyeyim :)

Ayhan Beycigim, Forumda yegane arkadasim gorunen ezeli rakibimin ebedi dostu :) Tibor Pleiss ile alakali cevabini buraya alintilayacagim ve baska da extra yorum yapmayacagim. Ne de olsa biricik arkadasimsin :)

Mehmet Bey, Pleiss benim de çok sevdiğim, beğendiğim bir basketbolcu, dediğiniz gibi efendi (ne dederece doğru kelime bilemedim), hiç bir olaya karıştığını, oyunu çirkinleştirdiğini görmedim. Orta mesafe şutu var, blok tehdidi en üst seviyedeki oyunculardan şu anda. Ama Cska, Real, Fenerbahçe gibi takılarda oynayamaz bugün. Kısanın karşısında kalamıyor, ayakları yavaş, fizik olarak da 30 dakikaları çıkartamaz bence. Bu yüzden Cska da Hunter oynuyor, oksa yıllardır pota altı bu kadar eleştirilirken düşünmemeleri mümkün değil.

Umarim, Tibor Pleiss icin yazdiklarini Alexin kisiligine ve futbolculuguna adapte etmekte zorlanmazsin :) Yukarida ki sert fiadelerle degil cani gonulden soyluyorum.
 

Üst