2018/2019 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Ergin Ataman tam zamanında Galatasaray’dan ayrılıp kendi için doğru kulübü buldu. Bu ayrılık ona da bize de yaradı.
Sakatlık konusuna gelirsek evet çok önemli bir faktör. Ancak eurolig normal sezonda da rakiplerine aman aman üstünlük kuran bir Fenerbahçe yoktu. Bunu aylar önce de yazdım, bi kısım katılmakla beraber bir kısım da “sen hatersın, lider bitirdiler ne saçmalıyorsun” tarzı ifadeler kullandı. Neticede sakatlar ordusuyla 6-7 kişilik rotasyonla Obradovic’in tam kadro fenerini yenmişliği de var Ataman’ın GS’deyken. Ayrıca Dixon+ Ahmet 7 yabancıyla oynayan da fener.
Son cümlem: bu seri Efes’le Efes arasında oynanıyor. İstedikleri zaman vurup maçı alabiliyorlar. 4-0 bile biterdi çoktan. Sebebi de şu ; Efes’in TAVANI fenerin tavanından çok daha yüksekte.
 
Efes artık son darbeyi indirdi gibi. Fiziksel olarak da özellikle psikolojik olarak Fenerbahçe çökmüş gibiydi özellikle son 10-15 dk da.

Ayrıca bir ufak uyarı yapayım. Basketbolcuların özel hayatı onları ilgilendirir. Bu tip şeyleri buraya taşıyıp, meze olarak kullanmak hoş değil. Bizi ilgilendirmez. Bir de Fenerbahçe'yi her Galatasaraylı gibi sevmiyorum. Ama sallayacağız diye ilginç lakaplar kullanmanın da gereği yok.
 
Serinin 7. maça gitmesini çok istiyorum,o heyecanı yaşamak güzel olacak.Yenenin şampiyon olacağı son maç tarihe geçer.

Vesely oynayabilseydi bu seri çok farklı olurdu örneğin Efes'ten Dunston'ı çıkaralım bakalım neler olacak.Fenerbahçe tek pivotla oynuyor o da 3. pivot olan Düverioğlu

Tabi FB'de Vesely'nin olmaması Efes'in suçu veya sorunu değil.Efes hak ederek 3 - 2 öne geçti.

Sonuç olarak final gibi final oluyor.Bu seriyi şifresiz verdikleri için Trt Spor'a teşekkür etmek gerek.
 
Yine bir şeyler oldu ve (muhtemel) son maç öncesi bir şekilde kaos ortamı yaratıldı.

Söylenenlere göre fb beko oyuncusu Datome sakatlandığında, geçici hafıza kaybı endişesiyle salondaki ambulansla hastaneye götürülmek istenmiş lâkin buna izin verilmemiş(!) Bu fb tarafının söylediği. Tabii A.ercanlar denen amigo hemen atlamış ortaya, mağlubiyetin de verdiği öfke ve hazımsızlıkla nifak tohumlarını saçmaya başlamış. Sosyal medyanın cahil holiganları da aynı şekilde. fb beko'dan bir tercüman iyice ateşi körüklemiş. Ardından Efes açıklama yapmış; fb beko cephesinin ambulansı istemediğine dair. Şu an olayın iç yüzü tam net değil. Burada kusur Efes'teyse elbet büyük ayıp ve sorumsuzluk etmişlerdir ancak kendilerinin bugüne kadar kin ve nefret içeren, fair-play ruhuna aykırı bir hareketini görmedik. Karşı tarafın geçmişine baktığımız zaman ise tam tersi baştan aşağı pisliğe batmış bir camia görüyoruz.

İftiralar, küfürler, hakaretler havada uçuşmuş. Bu olayda bile Ataman'ı suçlayanından, federasyonun fb düşmanlığı yaptığını iddia edenine kadar her çeşit yorum mevcut. Mesele aydınlanır ve Efes'in dediği gibi çıkarsa suratları biraz olsun kızarır mı acaba? Hiç sanmıyorum.

Öte yandan fb başkanı ve yardakçısı da basın açıklaması yapacakmış. Normalde konuşacak yüzleri olmazdı fakat yenilgiyi örtbas etmek için bir şans doğmuşken bu fırsatı kaçırmazlar elbette. Yalnız bir isteğim var o S.Ö. adlı tapeleriyle ünlü fb yöneticisi millete ahlâk, etik dersi vermeye kalkmadan önce bu sezon da 2014'teki final serisinde olduğu gibi hakemlerle görüşüp görüşmediğini açıklasın bir zahmet.

Son olarak Efes'in taraftar ve medya gücü olmadan bu haramilerle başa çıkması kolay değil. O yüzden büyük bir kulüple birleşmeleri gerek. Galatasaray olması şart değil, beşiktaş olur, Trabzonspor bile olur. İyi niyet göstermeye çalışıyorlar ancak nafile. Herkese hakettiği gibi davranacaksın, anladığı dilden konuşacaksın.
 
Nasıl ya ? Ciddi ciddi resmi açıklama yapmışlar bugün 16.30 da hakemlerle ilgili açıklama yapılacak diye 😄 Ne oldu acaba neyi açıklayacaklar ? Bunlar iyice şaşırmış.
 
Nasıl ya ? Ciddi ciddi resmi açıklama yapmışlar bugün 16.30 da hakemlerle ilgili açıklama yapılacak diye 😄 Ne oldu acaba neyi açıklayacaklar ? Bunlar iyice şaşırmış.

Hakemlerle ilgili değil. Olaylarla ilgili demişler. Muhtemelen bu ambulans olayını anlatacaklar araya da hakemi sıkıştırır elbette bunlar. Şu an serinin gittiğinin farkındalar masa başında baskı kurup kazanmaya çalışıyorlar. Daha önce de yapmışlardı bizimle olan seride. Bunlardan her şey beklenir. Bu arada Efes zaten bu ambulans olayına açıklama getirdi.
 
Açıklamada hakem olaylarını da konuşacağız yazmışlar + dediğin gibi ambulans olayı da. Belli hakemlere saldıracaklar da neyle saldıracaklar onu anlamadım. Zira Efes aleyhine bariz hatalar gördüm ben.
F4’da da mı hakem hataları vardı?
Açık ve net ; Fatih Terim ve Ergin Ataman şirazelerini kaydırdı bunların psikolojilerini bozdu. O kadar büyük nefret duydukları iki isim son bir ayda hayatlarını zehir edince normal bi yerde 😄
 
Açıklamada hakem olaylarını da konuşacağız yazmışlar + dediğin gibi ambulans olayı da. Belli hakemlere saldıracaklar da neyle saldıracaklar onu anlamadım. Zira Efes aleyhine bariz hatalar gördüm ben.
F4’da da mı hakem hataları vardı?
Açık ve net ; Fatih Terim ve Ergin Ataman şirazelerini kaydırdı bunların psikolojilerini bozdu. O kadar büyük nefret duydukları iki isim son bir ayda hayatlarını zehir edince normal bi yerde 😄


Açıklama burada. Hakemi nerede yazmışlar göremedim. Olaylar yazmışlar. Şiraze kaymasına kesinlikle katılıyorum. Bütçe denk olunca obra ile Ergin hoca arasında öyle bir fark olmadığı da ortaya çıktı. O yüzden dengeleri bozuldu. Eğer futbolda bu kadar başarısız olmasalardı belki basketbolda bütçe küçülmesine gideceklerdi ama ali koç futboldaki hezimetin üstüne bunu yapacak cesareti bulamadı kendinde. Eğer biraz bütçeyi indiriyorum desin obra anında kaçar.



"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı Final serisinde yaşanan olaylarla ilgili Başkanımız Sayın Ali Koç ve Başkanvekilimiz Sayın Semih Özsoy, bugün (Salı) saat 16:30’da bir basın toplantısı gerçekleştirecektir.

Toplantı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin 1907 Tribünü’nde yapılacaktır.

Basın mensuplarının ve kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçe Spor Kulübü
 
2013-2014 Basket Sezon finalinde yasananlari unutanin kalbi kurusun diye bir aciklama bekliyorum ben sahsen! Allem kullemle nasil sampiyon olduk diye beyanat vermeleri gerekiyor! Tapelerde yer alan Recep Ankaraliyi kendi maclarina atamak ve bunu basarmak icin neler yaptiklarini anlatsinlar once.

Fb nin eksiklerini goz onunde bulundurunca, Efesin daha guclu ve sampiyonluga daha yakin oldugunu kabul etmemek neyin nesi acaba ?

Ama ben biliyorum sebebini; kupayi Efesin alacak olmasi degil mesele, butun Mesele Galatasarayli Ergin Atamanin sampiyon olacak olmasi!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Semih Özsoy insanda biraz utanma olur. Senin gibi spordan men edilmesi gereken bir tape yıldızının etikten falan bahsetmesi mide bulandırıcı gerçekten. Vizyonunuzda boğulacaksınız. Ataman kompleksinden öleceksiniz. Beter olun ne diyelim.
 
Olm Ataman sizin parkede kupa alır inşallah da sinirden kudurursunuz. Yok adam neden kulaklık takıyormuş tahrik ediyormuş. Be gerizekalı bütün salon adamın ailesine küfrettiği için olabilir mi.
Ali Koç geçen gün açıklama yaptı hiç bir şekilde borçları karşılayamadıklarını, seçimi kaybedenin bile daha kârlı çıktığını söyledi. Gündem değiştirme çabalarına devam, 3 Temmuz’dan beri Allah’ın adaleti çarpa çarpa yamulttu sizi. Daha da boğulacaksınız, beter olun ahlaksız herifler.
 
Ergin Hoca yarın parkede kazanır ve şampiyon olursa o salondan sağ çıkabilecek mı bu konuşmadan sonra?
Ergin Hoca bence gitmemeli.

Bu Semih Özsoy denen adam daha 4.maç ceza almamış mıydı?
Nasıl açıklama yapabiliyor?
 
2008 yılında resmen taraftarlar sahaya dalıp efeslileri dövmüştü, sonra bizle olan seride yedek kulübesinin üstündeki koruma camlarını yıkmışlardı. Daha gelmiş bizde böyle şeyler olmuyor diyor. Daha ne olacak. Aklı sıra tehdit ediyor Ergin Ataman’ı. Tam da şampiyonluk maçından önce böyle bir basın toplantısı. Ne tesadüf, bunun hiç hakemleri baskı altına almak gibi bir amacı olabilir mi acaba. Ama aziz le mahmut iyi yapıyordu bu işleri; bunlar daha toy, eğreti duruyor bunlarda. Siz daha durun o salonda Ergin hoca yumruk yapıp kupa kaldıracak, bakalım o zanan ne yapacaksınız, nasıl sindireceksiniz.
 
Federasyon fb beko'ya "deplasmanda" seyircisiz oynama cezası vermiş. 2014'ten bu yana bir şey değişmemiş, ipleri hâlâ aynı ellerde. Yalnız Efes bizden daha güçlü galiba biz olsak bu cezayı da vermezlerdi.
 
Fb beko'nun ilk 5'inde pivot yok, boş üçlük sallamaktan başka bir işe yaramayan Melih var, emekliliği gelmiş Dixon oynuyor. Efes'in bu 5'i haşat etmesi gerekirken garip bir şekilde gerideler.

Larkin de böyle hayalet olmaya devam edecekse parkede kalmasına gerek yok. Micic ve Simon oyunu yönlendiriyor zaten.
 

Üst