2018/2019 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Bu çocuğu geçen sene de gördüğümde aynı şeyi düşünüyordum. Basketbolda ilerlemek için özgüvenli ve zeki olmak gerekir her şeyden evvel. Onda da bu vardı, hala da var.
 
Her karara böğürmeyi marifet sanan, ana avrat küfür etmekten başka hiçbir becerisi olmayan şikeci taraftar bozuntuları yine iş başında. İnsan olamadınız, olamayacaksınız. Yöneticisi, taraftarı, oyuncusu her zaman Türk sporunun yüz karası, pislik camiası ve şikeci olarak anılacaksınız. İnşallah tüm branşlarda yok olursunuz.
 
Ayrıca Ergin Ataman'ın ve Efesli oyuncuların polis korumasında olması lazım maç bitiminde. Eğer Efes kazanırsa bu gözü dönmüş topluluk, hazımsız başkanları ve tapeci yöneticilerinin de hedef göstermesiyle Ataman'a ve oyuncularına saldırabilirler, linç etmeye kalkabilirler. Daha önce yapmadıklar iş değil.
 
Micic ve Larkin yine yoklar.
Biri 4'te 1 diğeri de 4'te 0 üçlük ile başladılar.
Onlar yerine Buğra devrede 3'te 3, üçlük ile.
Micic ve Larkin in muhakkak devreye girmesi lazım...
 
Micic’in ve larkin’in mutlaka maça ağırlık koymaları lazım. Buğrahan’ın sürpriz çıkışı onları maçta tuttu ama kazanmak istiyorlarsa bu ikilinin devrede olması gerekir.
 
Her parası olan davar oğlu davara saha içini verirseniz bu olaylar kaçınılmaz. Basketbol topunu görse bomba sanar ama parkedeki oyuncuların üstüne yürür. Melih denen karaktersiz çöp de Emre Belözoğluluğa soyunmuş hakemlere baskı yapıyor bağıra çağıra.
Hakemler de daha fazla gerilim olmasın diye Simon’un alakası olmayan pozisyonunda çizgiye bastı dedi.
 
Her zaman olduğu gibi maç kafa kafaya giderken, bekolu oyuncuların ortamı germesi ve tasmalı hakemlerin yanlı kararlarıyla denge değişti. Allah kimseyi bunları savunacak kadar şeref, haysiyet yoksunu yapmasın ne diyeyim.
 
Ünal Aysal takımı sahadan çekmeseydi, çıkacağımız final maçında hakemler basit faullerle takımı sindirip, son çeyrekte maçı koparacaktı. Sonra burada takımı neden sahadan çekmediğimizi konuşacaktık. :)
 
Son çeyrek efes karakter koyamadı oyuna. Ah burda şampiyon olsalardı muhteşem olacaktı ama sağlık olsun Ergin hocam son maç koyar geçer artık. Her türlü pisliği yaptılar bu arada. Yine de kazanabilirdi efes ama olmadı.
 
Ben hakeminde de çok değilim. Efes maç içinde 2 üçlük atabilse şu an bunların polis otosu yakmalarını, cop yemelerini izliyorduk. Gram basketbol oynamadan Efes sayesinde ittire kaktıra kazandılar.
 
Bugün Efes'in kazanmasını hiç beklemiyordum.

Seride nasılsa 3-2 öndeyiz düşüncesinde olan takım kaybeder.Bunu 1-2 önde oldukları deplasman maçındada gördük.
Euroleague çeyrek final serisinde Barcelona deplasmanındada gördük.

Neyse.İnsallah son maçı kazanıp şampiyon olur Efes ve Ergin hocam.
 
Hayır bu hakemler yıllardır böyle. Eğer Efes yüksek yüzdeli üçlük atsa bu sefer alâkasız teknik faullerle yine sindirirlerdi. Onların görevi bu, hele Efes'e deplasmanda bir maç vermişken ikincisini de verirlerse sahipleri ne yapar onları? Pollyannacılık yapmaya gerek yok. Bu düzen böyle gelmiş böyle gidiyor. 2014'te maça çıkmamakla en iyisini yaptık biz fakat aynı zihniyet varken hiç devam etmeyecektik. Göz göre göre bu senaryonun parçası olmaya gerek yok.
 
bu kadar sakata rağmen 3 maç vermek olmadı.. cok uyuz oldum şu maçı nasıl kazanamassın ya
Seri 2-2 iken söylemiştim. Ergin hocam bildiği şekle soktu. İçerdeki 2 maçı alır dışardakini verip 4-3 e bağlar diye. Hocanın o ruh hali bariz oyunculara da aksetmiş. Kasmadan son kurşunu atan bekoya karşı oynadılar.
 
Seri 2-2 iken söylemiştim. Ergin hocam bildiği şekle soktu. İçerdeki 2 maçı alır dışardakini verip 4-3 e bağlar diye. Hocanın o ruh hali bariz oyunculara da aksetmiş. Kasmadan son kurşunu atan bekoya karşı oynadılar.
Oyuncular biraz reaksiyon vermeye çalıştı aslında, bence hakemlerin düdükleri arenada ve sinan erdemde cok değişiklik gösteriyor.. efes arenada faul problemine giriyor hep.. Buna rağmen karsında kolu kanadı kesik bir takım vardı, guduric'i yıldız yaptılar..

Artık sinan erdemde kupayı daha coskulu alırlar.. Rakip ciddi rotasyon sıkıntısı yaşıyor ve enerjileri cok düşük.. Bir ara fener sıfır savunma yapıyordu, adım atacak halleri yoktu, o bölümde maç kopar diyordum..
 

Üst