2019-2020 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bahsetmiş olduğun 3 özellik de aslinda sadece switch savunmasinin özelligi. Yani tek bir özelliği 3 maddede açıklamışsın anladığım kadarıyla

Hayes 4 numaraya göre undersize olduğu için switch savunmayi nispeten iyi yapmasi doğal ancak Jones de atletizm olarak Hayes'e göre daha iyi ve kısanın karşısında kalabilen bir uzun ayrıca fena sayılmayacak bir reboundcu

Hayes ile Jones arasında aman aman bir savunma farkı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Kaldı ki geçen sene takımımızda belki biraz Göksenin dışında iyi savunmacı diyebileceğimiz bir oyuncu bile yoktu. Ancak takım savunmasıyla zaman zaman iyi işler yaptık.

Kayıt bulabiliyorsan Jones'un maçlarını bir daha izle abi sen. Ribaund konusunda katılıyorum ama sana.
 
Asvel'den ayrılan Litvanyalı guard Mantas Kalnietis, kariyerine büyük ihtimalle ya Galatasaray ya da Lokomotiv Kuban'da devam edecek.

(via@Carchia)

Umarım bize gelmez...
 
Galatasaray’da koç Ertuğrul Erdoğan uzun boylu, şutu olan bir guard istiyor. Ödeme sorunları sebebiyle FIBA’da 16 adet cezası bulunan bir kulüp olarak alternatifler haliyle epey kısıtlanıyor.

(via@caglartorun)
 
Ben de kesinlikle sevindim Tanju Bey ama yerine gelecek oyuncu D-League'den olacak deniliyor. D-League'den hiçbir yarar çıkmaz bize. Yine bu sezon da bir şey beklemem.

Diyen kişi forumun eski yazarlarından Eyüp Yıldız.
İyi niyetini anlıyoruz ama aldığı duyumlar hep eksik oldu.
Şimdi de Harrison ve D-League'de 2 oyuncu alıp transferi kapatacağımızı yazmış.
Bakalım bu sefer neler olacak.
 
D-League'den 2 oyuncu Walter Lemon ve Yante Maten olabilir.Tam o kalıba uyuyor. :)

Tai Webster'ı almayıp 6. yabancıyı sezon başına ya da ortasına bıraksak beklemediğimiz bir oyuncu alabiliriz.Yıllık 5 bin dolar bile alsa hiç gerek yok Webster'a.
 
D-League'den 2 oyuncu Walter Lemon ve Yante Maten olabilir.Tam o kalıba uyuyor. :)

Tai Webster'ı almayıp 6. yabancıyı sezon başına ya da ortasına bıraksak beklemediğimiz bir oyuncu alabiliriz.Yıllık 5 bin dolar bile alsa hiç gerek yok Webster'a.

Erdal sence bu isimler buraya uyum sağlarlar mı?
Russ Smith ve Rakemm Christmas gibi olmasınlar sonra 😄
 
Walter Lemon’da 191’miş kısa sayılmaz pg için yalnız D-ligden 2 oyuncu olayı muhtemelen tahmindir avrupa piyasası oldukca daraldı zaten.
 
Lemon D-League oyuncusu sayılmaz daha önce Almanya ve Türkiye'de oynadı. 4 numara baya muamma olacak ama konuşulduğu gibi Lemon-Maten ikilisiyle kapatırsak istediğimiz gibi olmasa da fena bi geçiş olmayacak.
 

Üst