2019-2020 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Houston Rockets , Deyonta Davis ve Chris Chiozza'yı postalamış.Chiozza'nın burada fark yaratacağı şüpheli ama Davis burada fark yaratabilirdi.Tabi Auguste'la sözleşme yenilediğimiz için Davis bizim ilgi alanımızın dışındadır herhalde.
 
Jeriant Grant haberleri var Eurohoops'da..

Jerian Grant, menajerler aracılığıyla Galatasaray Doğa Sigorta'ya önerildi. (@nikosvarlas)
 
Grant ilk önceliğimizdi de işte EL istiyor ısrarla herif bu haberler ondan yapılmıştır, keşke olsaydı ama bu saatten sonra zor o iş, haberde de geçen diğer oyuncuyla anlaşmak üzereydik en son :)
 
Grant'in, Euroleague istiyorsa şimdiye kadar bulamaması çok acayip. Daha kötüleri Euroleague yaptı. En son Loyd, Valencia'ya geldi mesela.

Hepsini geçiyorum, Lin'i alamayan CSKA'nın B planı Baker mı olmalı, Grant mi? Euroleague'de de Maccabi, Bayern ve Alba dışında oyun kurucu alacak takım kaldı mı, bilmiyorum.
 
Maccabi yüksek ihtimal diyorlardı Grant için, ben de şaşırdım, adam tekrar Nba'ye dönmek için istemiyordu Eurocup'ı. Diğer oyuncu Grant gibi en azından kendi açımdan heyecan verici biri değil ama piyasaya bakınca iyi isim bence.
 
Randle'nin Madrid kariyeri her ne kadar berbat da olsa Eurocup seviyesinde iyi işler yapabileceğini düşünüyorum. Madrid'de ağır toplar çoktur. Orada iş yapmak kolay değil haliyle.

Geçen sene NBA'de hatrı sayılır maça çıkmış, bizim seviyemiz düşünüldüğünde aldığı süreler ve ortalamaları umut vermekte
 
Randle aradığınız tarzda bir oyuncu değil ama hücum anlamında takımda iyi bir opsiyon olabilir. İyi bir orta mesafe atıcısı olmasının yanı sıra kendi şutunu yaratabilen bir oyuncu. Oyun aklı olarak zayıf olduğunu da ekleyeyim. Yanlış bir tercih, gelirse iyi katkı verir umarım.
 
Bu arada grant için nba’e geri dönmek için euroleague istiyor denmişti bu mantıklı ama parayı tercih etmiş anlaşılan.

Nba’e geri dönmek isteyen birisi için Çin yanlış tercih bence
 

Üst