Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 22. haftasında Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı 3-0 mağlup etti.
Galibiyetin ardından Yardımcı Antrenörümüz Recep Vatansever, genç oyuncularımız Sude Hacımustafaoğlu, Sezen Keşkekoğlu, Beren Yeşilırmak, Elifsu Eriçek ve Çağla Salih, Galatasaray Televizyonu’nun sorunlarını yanıtladı.
Açıklamalar şu şekilde:
RECEP VATANSEVER
“Bizim için güzel bir maç oldu. Gençlerle çalışıyoruz, sürekli antrenman yapıyoruz. Haftada 1 gün izin veriyoruz geri kalan her gün çalışıyoruz onlarla. Çalıştıklarımızı burada görme fırsatı yakalıyoruz bu sayede. Bizim için güzel bir maçtı. Kendimizin ne seviyede olduğunu gördük. Demek ki iyi ilerliyoruz böyle çalışmaya devam edeceğiz.
Elimizden geldikçe genç oyuncuları oynatmaya çalışıyoruz. Beren’i arada bir servise sokuyoruz bizim işimize yarıyor. Böyle böyle takıma monte edeceğiz.”
BEREN YEŞİLIRMAK
“Bize maçlarda şans verildiği için çok mutluyuz. Çok da eğleniyoruz. Bize sahada yardım eden ablalarımız da var. Çok mutluyuz, çok iyiyiz. Bugünkü maçta çok iyi bitti.”
SEZEN KEŞKEKOĞLU
“Güzel bir maçtı. Ataman hocamız bizi oynattıkça biz de tecrübe ediniyoruz. Recep hocamız olabildiğince bize yardım ediyor. 3-0’lık galibiyetle 3 puan aldık.”
SUDE HACIMUSTAFAOĞLU
“Gençler olarak sahaya çıktığımız zaman çok fazla enerjimizi yansıtmayı seviyoruz aslında. Biraz da heyecan oluyor tabii. Böyle maçlarda tecrübe kazanıyoruz gerçekten. Çoğu zaman birlikte oynayamıyoruz. Ablalarımıza destek verdiğimiz zaman çok mutlu oluyoruz. Onlarla çalışmak bizi çok fazla geliştiriyor. Güzel bir galibiyet serisi yakalamıştık 1 tane maç kaybettik. Umarım ileride de 3-0, 3-0 kazanmaya devam ederiz.”
ÇAĞLA SALİH
“Öncelikle şans bulabildiğim için çok mutluyum. İyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum genç oyuncular olarak. Böyle maçlar bize çok tecrübe katıyor. Bugün bir tecrübe daha ekledik.”
ELİFSU ERİÇEK
“Böyle maçlarda Ataman hoca bize şans verdiği için çok şanslıyız. Takımla antrenman yaptığımız için Recep hoca bize özel antrenmanlar yaptırıyor. Onun bize çok katkısı oldu. Hepimiz elimizden geldiğince iyi oynamaya çalıştık. Güzel bir galibiyetle ayrıldık.”