2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erol Özmandıracı’nın Galatasaray için düşündüğü hamlelerden biri Banvit’i altyapısıyla beraber Galatasaray için devralmaktı. Finansmanın büyük kısmını da cebinden karşılamayı teklif etmişti. Galatasaray’daki saçma karmaşada bu fikir elbette hayata geçirilemedi. (@caglartorun)

Kahroldum 😔
Çağların haberlerine güvenirim. Şunun olmamış olmasına kahroldum. Sevgili yönetimin yönetmek bir şeyler yapmak gibi bir derdi olmadığı tekrar ortaya çıkmış oldu. Popülist söylemlerle koltuk işgaline devam
 
Abdurrahim Albayrak kapatacağız deyip duruyordu futbol dışı branşları.. Vizyonsuz bu herifin olduğu yerde biz böyle bir hamle yapamayız.
 
Çağların haberlerine güvenirim. Şunun olmamış olmasına kahroldum. Sevgili yönetimin yönetmek bir şeyler yapmak gibi bir derdi olmadığı tekrar ortaya çıkmış oldu. Popülist söylemlerle koltuk işgaline devam

Bende, Çağlar abiyi takip eder haberlerine güvenirim.
Bu yönetim Fatih Hoca'ya ve 2 sene üst üste şampiyonluğa dua etsin.
Bu sene şampiyon olamaz ki öyle görünüyor.
Sene sonunda göreceğim onları...
 
Bende, Çağlar abiyi takip eder haberlerine güvenirim.
Bu yönetim Fatih Hoca'ya ve 2 sene üst üste şampiyonluğa dua etsin.
Bu sene şampiyon olamaz ki öyle görünüyor.
Sene sonunda göreceğim onları...
Beşiktaş’ın yaptığı hamleleri bile yapamamaları zaten durumlarını gösteriyor. Beşiktaş ya maddi durumu bizden de kötü Beşiktaş yapıyor bu hamleleri, kaldı ki maliyeti de öyle çok bir şey değildir ama adamlar VİZYONSUZ. Futbolda da Fatih hocanın sırtından geçiniyorlar
 
Tum banvit ,Bjk ya gitsin bir sozum yok ama...Ercan Osmani ( Banvit ) bu oyuncuyu alıp 5 senelik sozlesme yapıp, buy-out 1 milyon usd koyarsak bence son 10 senede kedi kedi olalı bir fare tutmus oluruz basketbol subesinde.
 
Barış Ermiş ve Ragıp Berke Atar isimleri geçiyor. Piyasada boşta pek de yerli kalmamışken gerçekleşse mutlu olacağım bu isimler. Özellikle de Barış bir sene iyi kötü iş görecektir.
 
Galatasaray Doğa Sigorta, Barış Ermiş ve Ragıp Berke Atar ile anlaşma sağladı.
Ayrıca Ertuğrul Erdoğan ile de bir aksilik olmazsa bugün sözleşme imzalayacak.

(@eyupyildiz)

Barış belki yaşlı olabilir ama piyasada zaten başka isim de kalmadı. 1 sene bizi götürür diye ümit ediyorum.
Ragıp Berke transferi inşAllah doğrudur çok isterim.

Fenerbahçe Egehan Arna'dan çıkmış. 3 numara için yerli olarak düşünülebilecek bir isim. Muhaymin Mustafa da keza düşünülebilir. Caner'i izlemektense genç isimleri izlemeyi tercih ederim.

4 numaraya da daha önce yazdım, Mert Celep ismini çok isterim. Hem genç hem enerjik bir isim.

Yabancı oyuncular bakalım kimler olacak, sabırsızlıkla bekliyorum...
 
Jhon ,Tai,Agus ile sanirim devam ederiz.Baris yasli olabilir ama Can gittigine gore suanki en iyi opsiyon gibi duruyor.

Hocanin muhtemelen elinde listesi vardir.
Göksenin,Yigit,Baris,Tai,Agus,Jhon elimizdekiler ,gelecek yabanci oyunculari nokta atisi yapmamiz lazim.
 
Galatasaray’da yeni sezonun bütçesi yaklaşık 2 milyon $ civarında. Bunun da yaklaşık %30 gibi bir kısmı sözleşmeleri süren Yiğit - Göksenin ikilisine ait olacak. Kalan rakamla yeni transferler gerçekleştirilecek.

(via@caglartorun)

Yiğit ve Göksenin de indirim istenmeli o halde..
Tai'yi inşAllah izlemeyiz bir daha gerçekten gerek yok...
 
Yiğit'i bilmiyorum ama Göksenin indirim yapmalı hatta Yiğit de kontratını uzatıp bi miktar indirim yaparsa olur. İkisi bu yıl 400 civarında alırsa Barış,Mert, Berke tarafı da maksimum 250 bine biterse 1.350 gibi bir paraya 5 ya da 6 yabancı alma şansımız var. Gerekirse bütçe 100-200 bin daha zorlanmalı kaldı ki geçen sene sponsor dahil 19 milyon tl geliri vardı bu şubenin. BCL oynayacağımızı düşünürsek 2 guard + 2 uzun 1 forvet - 1 uzun şeklinde bi yapı olabilir o tarafta. Türk oyuncuların da takıma katılımıyla 10-11 kişilik bir rotasyon iki tarafı da götürmeye yeter gayet.

Emir Caner Ayberk'le yollar ayrılmalı kesinlikle. Ege kendi ayrılmak istiyormuş bize de yolun açık olsun demek düşer.
 
Son düzenleme:
Galatasaray, Avustralya'da forma giyen Nick Kay ile ilgileniyor.

Perth Wildcats'taki sözleşmesinden çıkan 27 yaşındaki forvet, Avrupa'da forma giymek istediğini ifade etti.

Fox Sports'tan Olgun Uluc'un haberine göre; Galatasaray, Kay için büyük bir teklif verirken İspanya'dan da ilginin olduğu belirtildi.

Kay geçen sezon 15 sayı 7.6 ribaund 3.1 asist ile forma giydi.
 
Avustralya milli takımında oynamış ve son 2 Avustralya şampiyonluğunda takımın taşıyıcı oyuncularından biri olmuş olsa da risk barındırıyor bu transfer. Çok iyi çıkabileceği gibi Nemanja Djurisic gibi suya sabuna dokunmayan bir uzun forvet gibi de olabilir. Hiç Avrupa ya da NBA kariyer olmaması şüphe uyandırıcı. ABD'de mezun olduğu kolejden (Metro State ) çıkan en ünlü basketbolcuların Benjamin Ortner ve David Bartlow olması umut kırıcı.

Gerçi teknik ekibin "125 Bin Dolar'a kimi bulsak da takımın taşıyıcısı 4 numarası olsa ?" diye kafa patlattığını aklımızdan hiç çıkarmamamız lazım. Mustafa Cengiz 1-2 hafta içinde erken seçim kararı almazsa tamamiyle boşa giden bir sezon izleyebiliriz. Ertuğul Erdoğan'ın ve Ömer Uğurata'nın bu bütçeyle ve bu kısıtlı oyuncu havuzuyla bizi 3 kupada da tepeye oynatmaları için çizgi filmlerde olacak şekilde süper kahramanlık yapmaları gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Gelecek yıl Euroleague'de yer alacak Zenit'te, Gustavo Ayon, Colton Iverson, Alex Renfroe ve Andrew Albicy ile yolların ayrılması bekleniyor. (İzvestia)

Bize düşecek olan yok mu sizce bu listede.
Colton mesela ligi de tanıyan biri olarak Zach ile iyi ikili olurdu sanki...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst