2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perth takimi yuksek tempolu ve yuksek skorlu bir takimdi. Bu tarzda oynayacaksak daha verimli olur.
Az butce ile cok dengeli takim kurmak zor.
Biraz risk alip ornegin tempo ve skor agirlikli takim yapalim. Savunma ve set hucumuna bir ara bakariz artik. Ya da tam tersi.
 
Nick Kay sanki Datomenin bir level dusuk hali ...Oyun stili benziyor ama leveli düsük.
Ne kadar ekmek okadar köfte bizim butcemiz icin iyi sayilir izledigim kadar ile ama agus kalacaksa,4numarada cok yumusak kaliriz gibime geliyor biraz daha sertlik lazim
 
Egehan Arna ile Metin Türen'i alabilsek Barış ve Yiğit ile beraber çok iyi bir yerli rotasyon oluşturabilirdik. Yabancı seçiminde de hoca genelde başarılı oluyor, yine iyi bir takım kurabilirdik ama havuz çok dar olduğu için her an kaçabilir bu adamlar da. Geç kalıyoruz.
 
Hem Egehan hem Metin bizim için tuzlu kaçar. Bir tane pota altına yerli oyuncu alırsak yerli rotasyonu büyük ölçüde halletmiş olacağız. Metin Türen iyi olur ama ücreti biraz yüksek deniyordu. Mert Celep benim beğendiğim bir oyuncu ve fiyatı da daha makul seviyededir. Atletik özellikleri üst seviyede ve bu sene oyununu bir üst seviyeye taşıdı.
 
Barış ve Berke iyi oldu ama Metin'e para yetmiyor maalesef. Egehan da 7 hane istiyormuş TL olarak o da şimdilik zor gibi. Ama Ayberk yerine Mert Celep'i tercih ederim ben açıkçası. Caner 250 bin TL alıyor Egehan 1 milyon TL istiyormuş
 
1milyon tl 150bin dolar yapar,2m dolar butcemiz olucak ise 110 120 bitirelim derim.

Bu yönetim icin cok sey istiyoruz,5 mac daha onyekuruyu elinde tutamayan beceriksizler ordusu

Baskan cikmis herseyi söylemekmi lazim gereken ,herseyi yapiyoruz gereken cevaplarida aliyoruz diyor.

Casta cast casta cast diye bitiremediniz,Floryada Florya diye konusuyorsunuz,Ben eminimki yonetim hic bir girisimde bulunmuyor,bulunsada kahle alinmiyor.

Yaptiklari en ufak iyi birseyi davul zurna ile haykiranlar,Suan susuyorsa beceriksizliklerinden
 
Egehan, Türk Telekom ya da Bahçeşir'e gitsin o zaman 😅
O para verilmez, daha ne yaptı ki bu parayı istiyor.
4 numara da Metin yerine Mert daha uygun olacaktır,kaçırmayız inşAllah.
Ege de gidecekse yolu açık olsun...

Barış, Yiğit, Göksenin, Mert ve Berke yerli 5 lisi oldukça yeterli.
 
FB'den daha fazlasını alıyormuş o yüzden yine insaflı olmuş da ben Egehan'ın çok iş yapacağını düşünmüyorum açıkçası
 
Egehan Arna'yı grupta ilk ben yazmıştım sanırım. Bu kadar çok isteyeceğini tahmin etmemiştim. Muhaymin Mustafa da olabilir...
 
Gelecek yıl Euroleague'de yer alacak Zenit'te, Gustavo Ayon, Colton Iverson, Alex Renfroe ve Andrew Albicy ile yolların ayrılması bekleniyor. (İzvestia)

Bize düşecek olan yok mu sizce bu listede.
Colton mesela ligi de tanıyan biri olarak Zach ile iyi ikili olurdu sanki...

Alex Renfroe denince aklıma Erman Kunter geliyor ki, sinirlerim felaket bozuluyor. Yok yani Erman Kunter gibiler geleceğine , Ertugrul Erdogan bir omur kalabilir. Ayon keske gelse ama yönetimden Ayonu tanıyan ( ismen ) yönetici bence yoktur. Hatta futbolcumu diye birbirlerine sorabilirler. Albicy,Iverson bir kaç analiz,araştırma ile piyasaya sorsa Galatasaray oyuncu paralarını ödemeyen klüp lekesini öğrenir öğrenmez zaten riske atmaz ve olumsuz yaklaşırlar. Bu yüzden Avustralya'dan , Yeni Zelanda'dan hatta ve hatta Guney Kore liginden parasını ödemeyip kandırabileceğimiz dünya insanı sporcu lazım.
 
Pota altına acilen Senegalli Tacko Fall alınmalı. Su an dunyadaki en uzun basketbolcu ve Bostonda sure bulamadı. 2.26 lık boyu ile en azından ver topu Fall'e içeride oyna mantıgı ile rakipleri durduracak,zora sokacak ucuz bir silah olabilir... senelik 300.000 usd ye neden olmasın?
 
Berke'yi de Mert Celep'i de bizim seviyede iş yapabilecek adamlar olarak görmüyorum. Ayberk seviyesinden fazlasını verirler mi emin değilim. Gelirlerse inşallah ben yanılırım. Ege tam da kendini bulmuşken takımda kalabilse keşke, ben bu sezon cidden beğenerek izledim Ege'yi.

Pivot rotasyonu Zach + Berke vb. olacaksa yanlarına pivot da oynayabilecek 4,5 numara almak zorundayız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst