2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bundan sonrasını görmek lazım. Tam olarak neyin peşindeler, ne yapma niyetindeler...

Yüreğiniz yeterse, yalancı değilseniz, bu yaptıklarınız aşağılık ayak oyunları değilse Eda-Meltem-Alperi-Sude-Mısra-Miray kadrosuyla çıkarsınız lige.

Biz de deriz ki şubeyi küçülttüler, gençlerimiz var gücümüzce mücadele edeceğiz. En kötü ne olacak, küme düşeriz...

TERK Mİ? ASLA....

Ama kaptana, Tilbe'ye çok gördüğünüz parayla "o seviyenin oyuncusu" transfer yaparsanız, durumu toparlasın diye tek bir oyuncuya o bütçeyi gömerseniz; hele hele hocayı da devirip takımın başına geçirmek için can attığınız o ismi koç yapar kankisinin şirketinin elinde kalan oyuncuları çakıp komisyon yedirdiği bir yapı kurarsanız...

800 km öteden gelip de suratınıza tükürmeyen sizden daha adi olsun. Daha da birşey demem...

Buna ister terbiyesizlik dersiniz, ister hakaret, ister tehdit...
Bizim üzüntümüz hala kızgınlığımızdan çok. Sizin yediğiniz bu boka isim aramayacak kadar hem de. Siz ona dua edin...
 
Hakikaten efsane kaptan Işıl Alben için iki kelime edememiş ultraslan da kendisine bağımsız falan demesin. Bağımsızlıkları menfaatlerine uyduğu müddetçe vuku buluyor demek ki. Karaktersizler..
 
Şimdi Işıl ve Tilbe olayında anlamadığım bişey fark ettim. O nedenle soruyorum. Işıl açıklamasında demiş ki 31 Ocak 2020 tarihinde yönetim sözleşmemi tek taraflı feshetti. Biz o tarihten sonra maçlar oynadık ama. Işıl sözleşmesiz mi oynadı bizde o zaman, böyle birşey mümkün mü, sözleşmesiz oyuncu oynatılabilir mi ? Mantık olarak sözleşmesini feshettiğiniz oyuncuyla yeni sözleşme yapmıyorsanız artık oyuncunuz değil demektir. Fesihten ben bunu anlıyorum.

Tilbe de açıklamasında 27 Mayıs 2020 tarihinde sözleşmem feshedildi yazmış. Yani iki-üç hafta önce. Haftalardır geri dönülmedi yazmış. Evet haftalar oluyor teorik olarak ama Tilbe'nin olayı Işıl'ınki ile aynı değil gibi görünüyor. Şu ortamda iki - üç hafta beklemek çok zor değil diye düşünüyorum.

Işıl'ın ayrılmasına çok üzüldüm ama aklıma takıldı bunlar işte.
 
Son 2 başkanın bir konu ile ilgilenebildiğini de sanmıyorum. İlgilenmesin de zaten. Çok ölümcül bir hastalıkla savaşıyor. Tüm ilgisini oraya versin.
Gidenler de teşekkür ettiğine göre demek ki onlar da başkanı çok sorumlu görmüyorlar.
 
Başkan hasta eyvallah da , başkanın vazifelerini üstlenen devam ettiren kimse yok mu ?
Abdurrahim sağolsun Muslera için konuştuğu ,yaptığının onda birini ISIL gibi Euroleague kupasi kaldırmış bir büyük Kaptan için yapamaz miydi ?
 
Üstün başarılı yöneticiler Ö.Cansever ve E.Özmandıracı basketbol şubelerindeki görevlerinden istifa etmişler lâkin o Yalçınkaya olacak utanmaz kan emici virüs durdukça değişen hiçbir şey olmaz. O pişkinin gitmesi lazım önce.
 
Yalçınkaya’nın da onlardan az kalır tarafı yok ama bu yaptıkları tamamen biz çalıştık yalçınkaya engelledi hareketi. sen sorumlusu olduğun şubedeki oyuncuların bırak kontratını adını soyadını bilmiyorsun söylemiş Işıl biz kontratımızı fesh ettik diye. İmza yetkisi canseverde haberi yok muymuş fesh edildiğinden geçsinler bu işleri.

espor şubesinde yalçınkaya yoktu orayı hallettiniz sıra buraya geldi. cansever daha ilk röpörtajında full yerli oyuncularla oynayacağız diyenler.
 
Yani uzatmayayım dedim de mevzu 1-2 haftalık değil onu demeye çalışmıştım. Aylardır süregelen bir konu ve bahsi geçen isim de senin kadın basketbol şubenin efsanesi...
 
Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Botaş, transferde hız kesmiyor.

Ayşe Cora da Botaş ile anlaştığını açıkladı.

Botaş daha önce Işıl Alben, Tilbe Şenyürek ve Bahar Çağlar'ı kadrosuna katmıştı.

Euroleague gidecek olan bizim yapmamız gereken hamleleri BOTAŞ yaptı 😀
 

Üst