2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

@Merobey2'in haberine göre Galatasaray, Alina Iagupova'nın menajeri ile temasa geçerek oyuncuya hem yüksek bir kontrat, hem takımı onun üzerine kurma, hem de Liudmyla Naumenko ile birlikte transfer etme sözü verdi.
 
Kontratı çok yüksek değil hatta Hartley’den ucuz. Sevgilisi meselesi de tam bizim gibi ucuz 4. yabancı arayan takıma gidecek iş.
 
Bu çapsızlar Alina Iagupova ve Liudmyla Noumenko'yu alamazlar bu sene küme düşürürler o derece öfkeliyim bu becerizlerden 3. ligden oyuncu transfer etmelerini bekliyorum.
 
Alina çok iyi oyuncu, ama istediği şartlarda gs'de oynaması düşünülemez! Sevgilisini alıcaz ve birde süre garantisi vericez. Kulübü de o yönetsin!
 
Fenerbahce'nin bu huyunu hic sevmiyorum. Taurasi bize geldiginde de benzer sey yapmislardi. Penny ile aralarinda olani sirf Taurasi bize transfer oldu diye basina servis etmislerdi.
 
Kaptan gidince, karambolde koçu da gönderip Nevriye'yi başa geçirince 12 tane Van Grinsven getirip komisyonunu yiyebileceler. Kimse de siz ne yapıyorsunuz ya diyemeyecek. Olayın özü bu...

O kadar haber yapılıyor ama kimse bunları konuşmuyor/yazmıyor. Şubeyi gerçekten takip eden eve önemseyen kimse yok çünkü...

Bizim haricimizde birinin bunu bir vesileyle söylemesi iyi oldu en azından.

Yapılan ihanet o derece büyük, peşinde koşulan cukka da...
 
Nevriye bizden iki senede öküz gibi para kazandı Böyle bir olaya ihtiyacı yoktur.
Ama elinde Eda İrem inci sude meltem Miray mısra gibi oyuncuları olan takımı küme düşürdü. Daha bunun hesabını vermeden A takım koçu mu olacak?
 

Üst