2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bir şey biliyorsanız açık açık söyleyin, biz de bilelim. Van Grinsven, Merve Uygül ya da Şuacan Pişkin gibi skandal derecede kötü bir transfer. Ama ne aldığı parayı biliyorum, ne kimin ne kadar menejerlik ücreti / komisyon vs. aldığını biliyorum. Biliyorsanız ve açıklarsanız biz de öğrenmiş oluruz. Kendisi ne kadar para edecek bir oyuncu ki üstünden komisyon alınabilsin, çok anlam veremiyorum.
 
Nevriye fenerdeyken bile dost olan Işıl ve Nevriye o sezon tam da bu dedikodular patlayınca niye kavga etmiş, sonrasında tam da kötü başlayan sezon düzelirken Nevriye ve Özge Alev niye görevi bırakmış, Maljkovic kaçırtılınca kim olur demiş tekrar sezona başlamışlar ama 2 ayı görememişler, Efe Güven 2 sezondur taraflı tarafsız herkesin övgüsünü alırken Genel Menajer "ortamlarda" Nevriye daha iyi koç diyip durmuş, 2018de kaptan kulübü arayıp sözleşmem bitti yenisini yapalım deyince 3 ay kimse neden arayıp sormamış, o sırada kulüpten 8 ay önce ayrılmış Nevriye'yi kim erkek altyapı yardımcı koçu yapmış?

Sezon ortası sahada kıçını yırtan Epoupa kirası ödenmiyor diye kapıda kalırken Tuğba'ya verilen 300 400 bin lirayı katmıyorum bile...

Bilen birileri çıksın bu soruların cevaplarını versin, ben yanılıyorsam özür dilemeye hazırım.

Sevinirim hatta yanılıyorsam bu konularda...
 
💥 ÖZEL: Işıl Alben’in takımdan ayrılması ile yerli oyun kurucu arayışında olan Galatasaray, milli oyuncular Pelin Bilgiç (1994, 1.73) ve Asena Yalçın (1991, 1.67) ile imza aşamasına geldi.

(via@JWsBasketball)
 
İnşallah doğru bir haberdir. Pelin özellikle beğendiğim bir oyuncu. Fenerbahçe transferinde çok üzülmüştüm açıkçası. O da Tilbe gibi bizimle altın çağını yaşar.
 
📣 ÖZEL: Galatasaray ayrıca, kısa bir süre önce Fransız ekibi Asvel ile imza aşamasına gelen ABD'li yıldızı Bria Hartley'i (1992, 1.73) de takımda tutmaya çok yakın. Taraflar, yeni sezon için anlaşmak üzere.

(via@JWsBasketball)
 
Alina nerde yahu 😀
Hani sevgilisi ile geleceklerdi😅
Yeni yönetim isimleri ortaya attı sonra da bir daha ses seda çıkmadı.
Muhtemelen başka takım ile anlaşmışlardır...

Edit:mad:Merobey2'nin haberine göre, Galatasaray ile anlaşamayan Ukraynalı yıldız Alina Iagupova, eski takımı ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ile imzaya yakın.
 
Son düzenleme:
Alina nin geleceğine inanmış mıydınız gerçekten?

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor, Alina Iagupova ve Liudmyla Naumenko'yu kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Mersin ekibi, 2018-2019 sezonunda kadrosunda bulunan Iagupova ve Naumenko'yla üçer yıllık sözleşme imzaladı.

Iagupova, kulüp tarihinde 1000 sayıya ulaşan ilk sporcu olmuş, Naumenko da Mersin ekibinde 10,6 sayı, 5,9 ribaunt ve 2,3 asist ortalamasına ulaşmıştı.
 
Eurocup şampiyonluğu hedefi vardı ve Eurocup'tan elenilince 2 oyuncuda kovulmuştu.Şimdide evinize hoşgeldiniz diyorlar Alina'ya ve Naumenko'ya :) Gelen oyuncular memnunsa,Çukurova memnunsa sorun yok.

Alina Iagupova'yı ligimizde izlemek büyük keyif,keşke bizim alma imkanımız olsaydı :)
 

Üst