2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Berkan & Taylan ikilisi 0 gol 0 asist ligde

Sözün bittiği yerdir.

Galatasaray Takımının Göbek orta saha oyuncusu adam bu vasıfda ise küme düşmediğimize dua edelim

Burak Elmas denilen vasıfsız Futbol haini Futbol teröristti Gedson almadığı için pişman değilmiş...

Fatih Terim 7.5 Cica 4.5 Berkan 4 Morutan verdirticegine gidip Gedsonu alsan Ömer ile Taylan ile Seneye başlasan daha iyi olurdu bu takım...

Burak Elmasıda Fışıtanıda İmparatoruda bu halde olmamıza sebepdir.

Allah bir daha hiç birini bizim başımıza getirtmesin
 
Yabanci olacaksa meslegi birinci teknik direktorluk olan,sampiyonluk veya kupa tecrubesi olan,planlamayi iyi yapabilecek,tecrubeli veya genc fark etmez bir hoca.Rudi Garcia,Roger Schmidt,Slaven Bilic,Andre Villas Boas gibi..Surpriz adayim ise Vladimir Petkovic..Fonseca,Jesus falan yazardim ama ucmaya gerek yok.
Yerli olacaksa bence bizi en kisa surede basariya goturecek en mantikli secim Okan Buruk.Ama eger bir kultur olusturmak icin yerli bir hoca tercih edilecekse bu isim Nuri Sahin olmali.Fatih Terim hic bir sekilde tekrar olmamali bana gore.Ha gelirse yine beni de dahil taraftarin cogunu havaya sokar ama bence cok iyi bir secim olmaz.

Becali’yi de havaya sokar..

Arda Turan’ın bu kulüpte geçirdiği her dakika ben kendi adıma utanıyorum, bir de hoca olmadığı kalmıştı o da olur tabii. Mezhep genişleye genişleye don lastiği gibi oldu zaten hepimizde.
 
Becali’yi de havaya sokar..

Arda Turan’ın bu kulüpte geçirdiği her dakika ben kendi adıma utanıyorum, bir de hoca olmadığı kalmıştı o da olur tabii. Mezhep genişleye genişleye don lastiği gibi oldu zaten hepimizde.
Abi istemiyorum dedim zaten :) Taraftari havaya sokar bu bir gercek ama ben istemiyorum.Gunduz burada asli astari olmayan seylerle Galatasaray’in hocasini karalamana izin vermem diyip Torrent’i savunurken simdi Terimle ilgili Becali’yi havaya sokar diyerek neyi ima ediyorsun merak ettim dogrusu.
Tekrar soyluyorum bir daha hoca olarak gelmemeli bu konuda fikrim nettir.
 
Son düzenleme:
Galatasaray'ın başında uzun zamandır bu kadar kötü ve yetersiz bir teknik direktör görmedim.

Antrenör değiştiren takımlar bunun meyvesini hemen toplarken bizde tam tersi durum yaşanıyor.
Örneğin Fatih hoca döneminde 8,7 olan pozisyon ortalaması Torrent hoca ile aynı oyuncularla 3,9’a düştü.
Gerçekten yetersiz bir hoca. Ama seneye de kalsın diyenler var.
Bize ligi bilen yerli td lazım. Ya Okan Buruk ya da Nuri Şahin'i bir şekilde ikna etmeliyiz. Nuri Şahin'i güzel bir proje ile ikna edebilirsek çok güzel işler yapacaktır.
 
Gelsin gelsin Okan Buruk da gelsin. Belki takımda ayartılacak topçu bulur, İnter'e götürürler.. Ne çabuk unutuyoruz geçmişi de başarı için kendi değerlerimizi satacak hale geldik anlamakta zorlanıyorum hakikaten.
 
Terim gibi bir hocayı göndereceksen kırk kere düşüneceksin sonrasi nasıl olur diye.Simdi mukavelesi devam eden bir teknik ekip var elinde ne yapacaksin?Kaldı ki puan olarak basarili d3gil ama birseyler deniyor, bu ekonomide kalması çok da acayip olmaz.Dun elinde Muhammed ve Fegguli olsa bence farklı olabilirdi çünkü rakip de pek birsey oynamadı.Her be kadar kolay bir galibiyet aldı diyorlarsa da takımın en iyisi Koreli stopermiş.
 
Ligde hic bir iddiamiz kalmadi.Kalan maclarda dusuk ve orta seviye takimlara karsi oynayacagiz.Hamza Baran,Baris Alper Yilmaz,Beknaz Almazbekov,Morutan gibi genc oyuncular sure almali.Sezonu kaybettik bari suradan 2 genc oyuncu kazanalim.Gelecek sezonki planlama icin de faydali olur.
 
Biz sezonun geri kalaninda gelecek sezona hazirlik yapalim diyoruz belki kadroda 2 3 genc goruruz diye umut ediyoruz ama ne tek bir genc oyuncu var kadroda ne de takimdaki genclerden Baris Alper ve Morutan var.Hala gelecek icin bize birsey vermeyecek Babel,Pulgar falan oynuyor.Yedeklerde Arda,Pena falan var Baris Alper ve Morutan yok.Ustune kendi sahamizda Malatyaya karsi 3 on libero cikiyoruz.
Bu adam bizimle dalga geciyor.Kotu hoca oldugu kadar kotu de bir karakter.Genc oyunculari kusturmeye yemin etmis.
Su adami da bunu basimiza hoca diye getirenleri de Allah bildigi gibi yapsin ne diyeyim.
 
Sezonun geri kalanında ligten düşme korkusu olmadığı için Babel, Gomis ve Ömer'i izlemektense Hamza'yı ve Beknaz'ı izlemek isterdim...


Çok güzel tevafuk olmuş. Keşke Torrent şimdiden gitse, Arda öncülüğünde artık genç oyuncuları izlesek. Ahhh ahhhh...
Şimdi de Arda’yı hoca yapma fantezi şenlikleri mi başladı?:) şu Arda’yı zaten sevmiyorum da hoca yapmayı hangi kriterlere göre istiyorsunuz anlamış değilim.

bir diğer fantezi de nuri Şahin tamam Antalya’da iyi başladı ama daha pro lisansı bile yok sadece lisans da değil mesele. Daha kendini kanıtlaması lazım 10-12 maça bakarak Galatasaray’a hoca seçmek filan çok değişik kafalar. Metin Öztürk de bu ciddiyetle hareket ediyorsa zaten Başkan filan olmamalı
 

Üst