2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Ne hamlesi abi .. O isimlerin yapabileceği tek hamle ;bankaya adım atıp emekli maaşlarını çekmeleri olur anca. Hala Arda, Babel yazılıyor ya bir şey demiyorum.
 
Ne hamlesi abi .. O isimlerin yapabileceği tek hamle ;bankaya adım atıp emekli maaşlarını çekmeleri olur anca. Hala Arda, Babel yazılıyor ya bir şey demiyorum.

Arda konusunda haklısın Muhammed. Ama Babel mesela son Trabzon maçında kalede Uğurcan değil başka bir kaleci olsa 2 golü vardı. Şu anda bence özellikle Avrupa için gerekli bir isim. Hee gönderebileceksek sevinirim. Ama zor.

Bu arada Luyindama'yı Arabistan kulübüne yollamamız Campos sayesinde olmuş. Gittiği takımın td Portekiz'li. Onun vesilesi ile göndermişiz. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Böyle bir iddia var.

İnaki Pena telaffuzu ile İnyaki Penya, İstanbul'a geldi. Ayağı çok iyi. Ama diğer türlü bize İsmail'i bile aratabilir. Keşke en kötü Batuhan'ı getirseymişiz. Bu transfere içim hiç ısınmadı. Umarım yanılırım.
 
Ben iyi kotu barcelonayi takip ederim.
Bu kalecinin bir tane macini izlemedim. Sizler nerede izlediniz de fikir sahibi oldunuz merak ettim.
 
Evet tahmin ettigim gibi. Bizim icin kaynak youtube vb siteler ise acaba yoneticilerimizin kaynagi nedir?
Buyuk ihtimalle wyscout vb firmalardir veya hocanin ve menajerlerin lafidir sadece.
Bu arkadasa galatasarayin kalesini emanet edecegiz. Yoneticilerden biri canli izledi mi acaba?
Sonra aaa genc aldik tutmadi demesinler bence.
 
Pulgar ile birlikte gedsonuda alabilsek müthiş olacak. sol beke kasımpaşa'daki ereni halledebilsek keşke.

Pulgar ve Gedson ortasahada ki eksikliklerimizi giderir. Ama Gedson olmayacak gibi. Gedson gibi genç, potansiyelli ve kronik sakatlığı olmayan ve ücreti 8'e düşmüş bi oyuncuyu almamak büyük bir işbilmezliktir. Acaba neden almak istemiyor yönetim, cidden merak ediyorum.

Eren Elmalı'yı bende çok istiyorum. Özellikle hücum tarafında çok iyi işler yapacaktır. Keşke takasla falan halletsek şu transfer işini...
 
Dortmund 3.kalecisinden Barcelona B ligi takımı kalecisine düşmek evet Pena ile anlaşmışız... İspanya 3.ligi kalecisini Galatasaray'a layık gören çapsızlar yatacak yeriniz yok, bu tarih sizi kara leke olarak yazacak....
Peña dün Türkiye'ye gelmiş ve ayağının tozuyla Covid pozitifmiş şaka gibi ne diyelim plansız programsız işin sonu da böyle oluyor hayırlı.olsun, şu takımdaki herkes bir hamam'a götürülsün yönetim dahil..
 
Peña dün Türkiye'ye gelmiş ve ayağının tozuyla Covid pozitifmiş şaka gibi ne diyelim plansız programsız işin sonu da böyle oluyor hayırlı.olsun, şu takımdaki herkes bir hamam'a götürülsün yönetim dahil..

Gelmeden önce pozitif olduğu söyleniyordu. İddia gerçek değil sanırım...

Bu arada Gedson transferine de Erden Timur'un el attığı söyleniyor. Sende olmasan...
 
Son düzenleme:
Gedson için etkileşim kasıyorlar başka bir şey değil.Hem oyuncu hem kulüp istiyotkrn bu saate kadar olmadıysa çok zor. Erden Timur acayip bir adam o ayrı gedson için elini taşın altına sokarsa şaşırmam. Bütün transferler bedelsiz üç kuruş paraları yok Campos'u da mı kandırdı bunlar anlamadım.
 
Yabancı kontenjanı açılırsa Gedson olacak diye saçma sapan haberler giriyorlar zorla sövdürecekler. Ulan pena ile niye imzaladınız o zaman.
 
Linç etmeyin diyorsun sonra yazıyorsun buraya başta ben varım. :D :D
Birde bankalar birliği anlaşması nedeniyle zorunlu opsiyon koyulamadığı yazanlar var kiralık transferler için doğru mudur bu?
Olmaması için nedenler vardı. Maddi öncelikli sonrasında Kontejyan..

Benim duydugum Kaleci yazılmıcak Omar yazılmıcak...

Gomis Gedson Pulgar yazılcak diye duydum son dakika pürüz çıkmaz Burak Elmas batırmaz ise hayırlısı olsun
 
Avrupa Yakası dizisinde Burhan Altıntop işten eve geç geldiğinde,buzdolabı tam takır kuru bakır olduğundan komşulardan yemek topluyordu,meyve sebze ikram ederek vs.

İçinde bulunduğumuz durumda bizde sağolsun komşuların verdiği yemeklerle karnımızı doyuruyoruz.



Bizim durum aldığı maaşı 1 haftada yiyip, kalan 23 gün aç kalan genç çalışana benziyor.. Bütün lig bizim kadar para harcamadı ama eldeki rezillikten dolayı yine başladığımız yere geri döndük.
 

Üst