2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Olympiakos guard rotasyonu: Spa - Sloukas- McKissic - Walkup . Harrison 17 dakika ortalama oynuyor ama performansı çok düşük. Tabi bu bizim onu alabileceğimiz anlamına gelir mi, bunu bütçemiz belirler biraz.
 
Kerem Tunçeri hamlesine son derece şüpheyle bakıyorum. Kendisi ve ailesinin Galatasaray geçmişi, başarılık sporcu kariyeri ortada ve tartışılmaz ancak son dönemdeki tercihleri, TBF'deki görevi ile değil de sık sık özel hayatıyla gündeme gelmesi gibi konular nedeniyle bu görevdeki motivasyonunun ve konsantrasyonunun yeterli olacağına dair endişelerim var. Yetkinlik ve aidiyet kısmında zerre şüphem yok.
Umarım son derece başarılı olur.
 
Biraz düşününce bazı şüphelerim oluşsa da ilk duyduğumda da heyecanlandığım bir haber oldu bu bile birşey. Milli takım menajerliğini bırakıp geldiğinde göre maddi konularda bazı vaatler garantiler almış olmalı diye düşünüyorum. Söylendiği gibi basketbolu gayet iyi bilen biri ayrıca insan ilişkilerinde de başarılı şeytan tüyü olan bir yapısı var gibi geliyor hem bu yönü hem isminin marka değeri yerli piyasasında bir artı olabilir bizim için .Öte yandan gerçekle ne kadar örtüşüyor bilemem ama biraz da canı cenette ,keyif ehli bir imajı var bende, genel menejer olarak idari yetki ve sorumluları geniş olacaksa burada bir soru işaretim var kafamda ama dediğimim gibi ön yargı sonuçta.Günün sonunda olumlu bir hamle. Bilginin sızmış olması bile olumlu.Endişeli basketbol sever GS’liler için ufak da olsa bir umut ışığı oldu :)
 
Şimdi soru şu basketbolun gelirleri mi futbola aktarılıyordu, yoksa futboldan mı basketbola takviye vardı?

Eğer basketbolun gelirleri futbol için harcanıyorsa bu saatten sonra 4-5 milyon doların altına düşmeyiz
 
Bütçe ne olur bilmiyorum ama alacağı vereceği belli, plan proje dahilinde hareket eden, kurumsal yapısıyla oyuncuların tercihi haline gelen bir takım gömek istiyordum.

Kısacası kalıcı olacaksak ilk etapta Ksk kadar olmaya razıyım. Ksk gibi düzenli olarak belli ölçüde başarılar gelirse taraftar desteğiyle kısa süre sonra Efes ve Fb’yi alttan alttan sıkıştıran bir takım oluruz
 

Üst