2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Onuralp Bitim bugunde su ana kadar Moda Sahil’de 14 yasinda cocuklarla tek pota oynayan sakatliktan basketbolu 20 yasinda birakmak zorunda kalan abiler gibi oynuyor.O kadar rahat o kadar profesyonel.
 
Aliaga cok guzel takim.Izlemesi keyif veriyor.Webster,Prewitt,Aldridge,Simmons..Melson’un yerine gelen Chery’de iyi katki verirse baya ilginc sonuclara imza atarlar.
 
Dusan hoca çok iyi bir koç ama bugünkü maç ona yazar.Needham bu kadar kötü bir maç çıkarıyorken bu kadar kötü tercihlerde bulunamaz.2 maç iyi oynadı diye Ahmet'i övenler birde bugün baksınlar.Savunmada kısa oyuncu kendisini üzerine çektiğinde geçmiş olsun.Hele bugün bir pozisyonda Prewitt üzerine gidip faul alıyor,son anda topu çembere bırakıyor,Ahmet elleri havada bitişik pozisyonun bitişini izliyor.Yahu madem düdüğü duydun topu blokla.Hücumda kiminle eşleşirse eşleşsin bitiremiyor,anca potanın dibinde olacak,belki o zaman bitirir.

Hocanın hatası Onuralp'i çıkartıp sonrada unutmasıydı.Bir diğer hatada maç boyunca Prewitt ile Simmons'u çok kötü savundular.
 
Jonathan Motley 1-2 sene icinde Avrupa’nin en iyi uzunu olur.
Efes’te o kadar iyi kisa rotasyonu varken Mbaye-Polonara-Zizic-Dunston falan takilsin bakalim nereye kadar gidecek.
 
Jonathan Motley 1-2 sene icinde Avrupa’nin en iyi uzunu olur.
Efes’te o kadar iyi kisa rotasyonu varken Mbaye-Polonara-Zizic-Dunston falan takilsin bakalim nereye kadar gidecek.
Harika yorum olmuş. Hatta şu an bile Euroleague’in en iyi uzunları arasında bence. Özellikle ribaund konusunda hiç vazgeçmeyip devamlı sıçrama hamlesi yapması gerçekten büyüleyici.
 
Fark 4 iken 2 e 1 pozisyonda Can Altıntığ'ın Eddie'e attığı pas şaka mı ? Spiker yorgunluk diyorda yahu Can 2 adım ilerlese pası verse fark 6 olacak.Bunun yorgunlukla ilgisi nedir.
 
Maç uzatmaya gitmiş,2 takımda heyecanlı ne diye teknik faul kovalıyorsunuz hakemler ? Nabız çok yüksekken tepki verilmesin mi hiç ? Ayıptır ya.
 
Bugün Konyaspor zaman zaman lakayıt davrandı yoksa maçı kaybetmezlerdi.Atılana kadar Jarell Eddie o kadar gereksiz zorlamalar yaptı ki,akmayan hücumda kaldırıp kaldırıp denedi.Utanmasa rakip oyuncunun üzerinden şut deneyecekti.Alex Perez'de 13 asist ve uzatmaya götüren basketi attığı halde,Eddie'e bu konuda ciddi eşlik etti.Müsait durumda bir sürü şut kaçırdı.Yetmedi takım 4 sayı öndeyken basket faul yaptı,üzerine gitti yine kendi el üstü şut attı.

Koçun bazı bölümlerde devreye girip takımı yönetmesi lazım.Badzim bu kadar iyi oynamışken onun üzerinden oynamalılardı.
 
Bu haftasonu Bsl’de maclar oynanacak mi ? Bilen var mi ? Fiksturde ne oldugu belli degil.Bu konuda bir bilgim de yok..Umarim oynanir cunku Bursayla oynuyoruz ve Onuralple Yigitcan Milli Takim’da :)
Bilen varsa bu konuda beni ve varsa diger merak eden arkadaslarimizi bilgilendirirlerse cok sevinirim.
 

Üst