2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Bu haftasonu Bsl’de maclar oynanacak mi ? Bilen var mi ? Fiksturde ne oldugu belli degil.Bu konuda bir bilgim de yok..Umarim oynanir cunku Bursayla oynuyoruz ve Onuralple Yigitcan Milli Takim’da :)
Bilen varsa bu konuda beni ve varsa diger merak eden arkadaslarimizi bilgilendirirlerse cok sevinirim.
Fiba takvimi BSL ile çakışmaz. Federasyon Fiba Avrupa`ya bağlı zaten.
 
Sene başı maliyeti karşılanmıyor diye tutmadık 2 ayda 2 blackshear parası harcadık. Süper umarım kendi ekonomilerinizi de böyle yönetiyorsunuzdur
 
Bahcesehir verim alamadığı Brodziansky Partizan ile anlaşmış. İki takım ve oyuncu için iyi bir çözüm olmuş. Umarım biz de Angola Morgan ve Hummer'a kulüp buluruz :)
 
Bugün Bahçeşehir 3 yabancıyla oynuyor.36 yaşındaki Gist,Shephard ve Boutsiele ile.

Daçka gibi oyuna karakter koyma konusunda geçen sezonu mumla arayan takıma kaybetmemeliydik.
 
Doğuş'a helal olsun valla.Uzaklardan attığı 2 üçlük,son pozisyonda çaldığı top.Geri dönüşte takıma liderlik etmesi.Doğuş böyle oynadığında keyif veriyor cidden.
 
Tbf'nin istatistik sağlayıcı sorununu çözmesi lazım artık.1 kişi bile bu nedir ya demiyor mu ? Canlı istatistikleri görebilmek için defalarca tıklayıp duruyoruz.Maç kadroları yanlış girilip düzeltiliyor.İlk 5'ler yanlış girilip düzeltiliyor.Fauller yanlış giriliyor.Dün bir kadın basket takımı maçını izliyorum,her faul yabancı oyuncuya yazılıyordu.

La her şeyi geçtim dün Bahçeşehir'de hayalet oyuncular vardı.Hatta hayalet oyuncular sayı bile yapmışlardı.Sonradan düzeltildi maç bitimiyle.
 
O zaman o oyuncuları göndermen gerekiyor ve hatta Bjelica'dan da çıkman gerekiyor. Çünkü halihazırda kadroda uzun rotasyonu şişkin durumda. Göndereceklerse eyvallah mâkul bir hamle olur.
 
Ah şu Konyaspor Efes'i bir yensin.Efes bugün çok gevşek oynuyor.Birde anlamadığım Konyaspor'un dar rotasyonu varken ve Perez'in oynamayacağı belliyken Isaiah Taylor ile Polonara lig maçını idare edemeyecek oyuncular mı ?

Micic-Clyburn her maç oynayacaksa,o zaman Ergin hoca her maç yorgunluktan bahsetmemeli.
 

Üst