2022-2023 Euroleague

Fener 12 kişilik rotasyonla oynamış 20'lik olmuş en az süre alan oyuncu 8 dakika en çok süre alan oyuncu 28 dakika süre almış. Tamam geniş rotasyonla oynamayı sevebilirsin ama bu kadar rotasyon ritm bulmanı da engelleyebilir. Tam Tanjevic tarzı rotasyon olmuş bu
 
Fenerin bu seneki cikisi , gecen seneki Olympiacos gibi,Milano gibi. Sonlari ortada. Ergin hocam isini bilir. Sadece yapmasi gereken eski coskusuna donmesi. Barcleona seyiricisine kupayi ben aldim gibi showunu yapmasi, kiskananlar catlasin sarkisi ile yumruk show, inadina fb macinda mola almasi gibi hareketlerini ben seviyorum kendisinin,,, O yuzden sikinti yok.Calathes iyi olsa Barcelonadan kovulmazdi. Nigel Hayes ancak Zalgris,Alba Berlin takimlarinin oyuncusu.Zamanla fenerbahcenin dustugu halleri herkes izlicek. Final-4'da Anadolu Efes,Real Madrid,Bologna,Olympiacos olur. Finalide Bologna-Efes oynar gibi geliyor.
Evet fb'nin dustugu halleri izlemeye basladik. Bu yine daha iyi gunleri. Hak ettikleri yere insallah gelecekler ve 8. 9. 10.luga dogru inecekler. Hep dedim,bunlar suni liderlik diye. Fb nin kadrosu o kadar kotu ki, zirvede yasamasi basketbol adina ihanetti. Neyse ki, Ali koc eline megafonu alip taraftari salona cagirirsa belki sansa 8.lige oynarlar. :) Futbolda ise yine diyorum hakemler bariz desteklemese penaltibahceyi isleri facia.Bizim futbol takimimizin biraz teknik kadrosu guclu olsa gule oynaya takim sampiyon olur.O rahatlik su anda yok kimsede. Anadolu Efes ise bugunden sonra 5-6 maclik bir seri yakalar Singleton ile.
 
Çok ciddi sakatlık olmasına gerek yok ki. Bir oyuncu rahatsız olup kendini yere bırakıyorsa zaten ben de rahatsız olur yardımına giderim. Aklıma salakça bir turnike değil de karşımdaki insanın sağlığı gelir hemen. Hadi görmedi de kaydı düştü zannetti desem , o da değil. Zaten guard olduğu için en baştan beri takip ediyor rakibini ve basketbolda kendini yere bırakıyorsan zaten çok ciddi bir sakatlık var demektir. Öyle anlık bir şey de olmamış. Durumu görüp süzmen, akıl ve vicdan süzgecinden geçirmen için epey hatrı sayılır bir zaman da geçmiş. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne gelen ciddi manada mallaşıyor, karakter kayması yaşıyor. Bunu haterlık vs. bilmem ne olarak söylemiyorum. Yıllar yılı o takımın her branşında tuhaf şekilde şahit olduğumuz bir mistisizm bu.
 
Micic'e çalınan hücum faul hatalı gibi geldi bana.Öte yandan Efes'in ilk yarı 29 sayıda kalması üzücü.Efes yeri gelir tek çeyrekte 28-29 atardı.

Bu takımın bu buhrandan çıkması lazım,bugün kazanırsın veya kaybedersin mesele o değil.Efes güven vermiyor asıl olay bu.
 
Efes kağıt üstündeki kadrodan hiçbir şekilde verim alamıyor ilk yarı itibari ile. Bu arada De Colo hâlâ EL’nin en elit guardlarından biri. Calathes falan yanından geçemez.
 
Pis bir maç bu. Dönmesi zor maçlardan. Madrid'i , Barça'yı yenersin ama bu tarz pis ketum takımların ketum maçlarından galibiyet çıkarmak imkansıza yakın oluyor. İğrenç bir duvar.
 
Son periyoda 6 sayi geride giriyor Efes.Bugun kaybetmeleri cok cok ekstra olur.Zaten fazlasiyla ekstra mac kaybettiler.3 ceyrekte sadece 52 sayi bulabilmeleri de Efes’in ne kadar formsuz ve duzen disi oldugunun gostergesi zaten.
 
Şu maçın öneminin nasıl farkında olmazlar hayret.Haftaya üst üste 2 maç ikiside deplasmanda.

17.maçta hedef 9.mağlubiyeti almak mı ? Canlanın be.
 

Üst