2022-2023 Euroleague

Şu yorumlara cidden deliriyorum.Kim kime karışır ? Ben 5dk sonrada gidip PSG hentbol takımınıda desteklerim.Yahu bundan kime ne ?

Ben bir şeyden rahatsız oluyorsam görmezden geliyorum mesela.Sen onu nasıl yazarsın,bunu nasıl yazarsın.

Yok Ekrem Memnun Çukurova'ya nasıl gider ? Yok Ergin Ataman Efes'in koçu.Yahu size ne arkadaş.Canınız sıkılıyorsa aktiviteler bulun kendinize.
 
Şu yorumlara cidden deliriyorum.Kim kime karışır ? Ben 5dk sonrada gidip PSG hentbol takımınıda desteklerim.Yahu bundan kime ne ?

Ben bir şeyden rahatsız oluyorsam görmezden geliyorum mesela.Sen onu nasıl yazarsın,bunu nasıl yazarsın.

Yok Ekrem Memnun Çukurova'ya nasıl gider ? Yok Ergin Ataman Efes'in koçu.Yahu size ne arkadaş.Canınız sıkılıyorsa aktiviteler bulun kendinize.
Knk bu arada PSG'nin hentbol takımı gerçekten var mı?😆
 
Dostum burası efes forum falan değil, tek tek maçı'da anlatmana gerek yok.
Fenerlileri kovmayıp, bizi tribünden kovanları, destekleyenlere hayret ediyorum vallahi.

Burası sadece Galatasaray basketbol takımlarıyla ilgili yorumlar yazılan bir forumda değil.

Euroleague bölümünde Euroleague takımıyla ilgili istediğimi yazarım.

Sen kimsin ? Sanane.Rahatsız oluyorsan defol git.Rahatsız olan varsa defolsun gitsin.

Cins cins yorum yapmayı bırakın.Zamanında her şeyi eleştiriyoruz.Sizin gibi yıllar süren kinler tutmuyoruz.
 
Ben geçenlerde ''şu an ilk 8 sıradaki takım nisan ayına kadar değişmeyecek'' desem de, o yorumu Fener'in aşırı aptallaşamayacağını var sayarak yapmıştım. Kafayı toplamazlarsa çok rahat 8 dışı kalacaklar. Onların yerine ilk 8'e girecek takım adayım da Maccabi-Kızılyıldız ikilisinden biri. Campazzo'nun da dönüşüyle ve şu anki form durumuyla Kızılyıldız ağır basıyor. Obradovic her ne kadar son haftalarda atak yapacak olsa da Partizan'ın dengesiz acayip bir kadrosu var ve güven vermiyor.

Itoudis de her geçen hafta bir başka küçülüyor , küçültüyor kendini. 30 fark yediği maçın son dakikasında kavga ederek teknik alması da son zırlamaları. 1 aydır her maçta hakemlerle kavga ediyor çünkü 1 aydır maç kazanamıyor adam. Bütün kulvarlarda mağlubiyete abone oldu ve topun ağzına gelmemek için sağa sola çatıyor saldırıyor.
Wilbekin,Calathes falan seni hedefe götürecek topçular değil bunu en başta da yazdık.

Diğer yandan Zalgiris ve Baskonia'nın herkesi yenebilecek bir takım olmaları çok keyif veriyor lige. Eskiden CSKA,Barça,Madrid ilk üçe kurulur alır yürürdü. Dördündü gelir eklenirdi sonra dışarıdan. Ama şimdi Oly'nin de işe girmesiyle çok partili hayata geçilmiş oldu :D
Efes de şu doygunluk buhranını aşamazsa sıkıntı olacak gibi. Ha bir şekilde ilk 8 yaparlarsa yine en büyük favori gibi görünüyorlar. Ayrıca ''Bir şampiyonun ruhunu asla hafife almayın'' gibi gizli de bir güce sahipler içlerinde.
 
İsmail Şenol, Dorsey'in ilaç olmayacağını söyledi. Ben de aynı düşüncedeydim. Çok saçma ve gereksiz bir para dökme olur yine. Ne alaka yani Dorsey ? Oraya topa yön verecek adam gibi çekip çevirecek bir yardımcı lazım. Antetokounmpo hamlesi için de aynısını düşünüyordum. Yapmış olmak için yapılmış transferler.
 
Bu sezon liderlik çok fazla el değiştirdi. Baskonia da süper denirken bir anda tepeden indi. Sürekli yukarı çıkan aşağı düşüyor :D İlginç bir sezon oluyor. Yukarıda kalmak yukarı çıkmaktan daha zor tabii ki.
 
İlk 3 çeyrek kopuk kopuk izledim yalan yok.

Son çeyrek maçı açayım vakit geçer dedim.Abi o nedir ya.Efes defalarca 24 saniyeyi doldurup son anda el üstü şutlar denedi.Ya da son anda Larkin'in bir hışımla gidip denediği airball turnikeleri.Evet airball turnikeler !

Bu mudur yani ? Bu şekilde Real serisi vardı yanlıs hatırlamıyorsam deplasmanda 2 maç kaybedilmişti.

18'ten fark 3'lere düştü,Barca'nın hızlı hücumlarıyla.Yetmedi Micic en kritik anda 2de0 atacaktı hakem tekrarlatmasa.

Bu kadar kötü hava varken Barça deplasmanında kazanmak önemli fakat ben Efes'in durumunu hiç iyi bulmuyorum.Umarım play off yaparlar diyorum sadece.
 

Üst