Git işine ya. Troll musun nesinMerak etme tüm Euroleague maçlarını izliyorum. Partizan gayet üstün bir oyun sergiliyor.
Eğer Micic‘in sakatlık durumu ciddi ise Efes ilk 8 yapamaz diyorum. Ayrıca şu an 20 maç bile oynanmadı.
Lütfen tartışma benimle.
Git işine ya. Troll musun nesinMerak etme tüm Euroleague maçlarını izliyorum. Partizan gayet üstün bir oyun sergiliyor.
Eğer Micic‘in sakatlık durumu ciddi ise Efes ilk 8 yapamaz diyorum. Ayrıca şu an 20 maç bile oynanmadı.
Lütfen tartışma benimle.
Maçı izliyorum,öyle yorum yapıyorum.Git işine ya. Troll musun nesin![]()
Haklısın ama Larkin ve Simon'un eksikliğini unutmayalım.Yani Efes bugun kaybetse bile ilk 8’deki yerini koruyor tabi ama herkesin kendi gorusu birsey demiyorum.Bir de bahsettigimiz takim son 2 sezonun Clyburn takviyeli sampiyonu..
Efes'in 1 tane daha topa yön verme özelliği olan ve 3-4 numara oynayabilen bir oyuncu alması gerekiyor Simon gibi.Haklısın ama Larkin ve Simon'un eksikliğini unutmayalım.
Özellik Simon gibi basketbol IQ'su yüksek bir oyuncunun eksikliği Efes açısından çok önemli bir eksik bence.
Clyburn yıldız bir oyuncu ama Simon'un Efes'e kattıkları bambaşkaydı.
İstersen bide Clyburn’ün Simon’dan fazlalarını konuşalım ?Clyburn'ün Simon kadar oyun kurucu özelliğinin yani topa yön verme özelliğinin yüksek olduğunu düşünmüyorum.
Bjelica ve Bertans da ilk anda aklıma gelen diğerleri. Artı, sanırım Huerta's ve splitter da bir zamanlar, yani kariyerlerinin başında baskonia da oynamışlardı.Baskonia yilan gibi takim valla.Inanilmaz dengeli bir rotasyon olusturmuslar.Marcus Howard,Giedraitis,Kotsar,Enoch,Costello,Thompson,Marinkovic..Say say bitmiyor cidden..Euroleague’de organizasyon ve gelenegi en iyi olan takim bana gore Baskonia.8-10m Dolarlik butcelerle yillardir Euroleague’de saygi duyulan ve belli bir kalitenin altina dusmeyen bir takim.Bizim ligimizin en yuksek butceli iki takimini da ayni hafta icinde Istanbul’da yendiler.Bence hic surpriz falan da degildi bu sonuclar.
Bu sezon cok buyuk ihtimalle Top 8 yaparlar gibi duruyor.Sadece bu kadar yukarida olan yetenek tavanlarina ragmen oyun icinde tecrubesizlikten bazen sacmalayabiliyorlar.
Bir de bu adamlar bu guardlari yillardir nereden buluyor yahuDarius Adams,Mike James,Shane Larkin,Laprovittola,Vildoza ve simdi de Marcus Howard..
Baskıları ne kadar İspanyol kabul etmek lazım bilemiyorum. Bir zamanlar Bilbao da Bask kökenli olmayan futbolcu oynamıyordu mesela.Baskonia'nın geniş kadrosunda sadece bir tane İspanyol var nasıl iş bu.
Basketbol da yok galiba o kuralları. Futbolda da Bilbao da devam ediyor hala o kuralları sponsora kadar hep Bask bölgesinden.Baskıları ne kadar İspanyol kabul etmek lazım bilemiyorum. Bir zamanlar Bilbao da Bask kökenli olmayan futbolcu oynamıyordu mesela.
Guard olarak saymistim ama pozisyonlari genisletirsek dediginiz gibi Bjelica,Bertans gibi muthis oyuncular orada isimlerini yazdirdilar herkesin aklina.Heurtel’i net hatirliyorum evet.Hatta Fb mi Efes mi alacak derken Fb Zizis’i alarak F4 yapmisti,Efes Heurtel’i alarak basina bela almistiBjelica ve Bertans da ilk anda aklıma gelen diğerleri. Artı, sanırım Huerta's ve splitter da bir zamanlar, yani kariyerlerinin başında baskonia da oynamışlardı.