2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Yunus'ta kanat için gerekli hız yok oyun bilgisi aklı henüz olgun değil. Kerem'in sürekli eforlu ve telaşlı oynamamayı oturtması lazım.

Zor maçtı Ümraniye iyi paslaştı doğru çıktı. Penaltı ve kırmızı kart ihtiyacımız olduğu dakikalarda geldi.

Oliviera iyi oyuncu ama 3.5 yıl daha sözleşme biter mi bilmem 1.5 yıl sonra Selçuk İnan 'in son yılları gibi oturduğu yerden para kazanır gibi duruyor.
 
Son düzenleme:
Neyse kazandık, umarım takıma ders olur bur daha bu kadar dağınık oynamazlar.Umraniye takımını begendim sakin oynuyorlar ve iyi pas yapıyorlar .
 
Beklenenden çok zor bir maç oldu. Muslera olmasa maç 15. dakikada 0-3 olacaktı. Bu maç aynı zamanda kadromuzun Avrupa için çok yeterli olmadığını da gösterdi. Bir Geraldo defası darmaduman etti. Seneye Avrupa'da başarı istiyorsak kaliteli eklemeler lazım.
 
IMG_20230203_120700.jpg



Bu harika Seriyi Halil Umut Meler bitirmişti. Mohamed'e olmayan pozisyonda kırmızı kart vermişti. Sonrasında uzaklaştık zaten şampiyonluktan.

Geçen sene de Fenerbahçe maçında bizi doğramış, sonrasında Fatih hoca 6 maç ceza almış ve bizi baya geri götürmüştü.

Şimdi de Trabzon maçına vermişler. Sanırım yine seriyi bozmak için!
 
Nasıl bir oyuncudur bilmiyorum pek izleyemedim. Sosyal medyada çok iyi olduğu söyleniyor herkes tarafından.
Klasik fizik gucu yuksek,savunma yonu fena olmayan,Super Lig’in tecrubeli sol beklerinden biri.Bence normal sartlarda Gs’de oynayabilecek bir oyuncu degil.Buyuk ihtimalle son Umraniye macindaki Emre Tasdemir’in kotu performansindan sonra karar verildi transferine.Kazimcan da cok sik sakatlaniyor.Oraya yerli bir alternatif bulmak zorunda oldugumuz icin 6 aylik bir cozum olarak geliyor buyuk ihtimalle kendisi.
Yarin mesela sol bekte Dubois’i kullanacagiz ve iki kanat oyuncusunu da yerli yapacagiz.Ugur transferi sonrasi ben anliyorum ki sol veya sag kanada ust duzey bir yabanci gelecek.Onun oynamasi icin de sol beki Turk yapmak en kolay cozum oldugundan Ugur alindi.
Dedigim gibi normal sartlarda,yabancinin serbest oldugu bir Turkiye dusunuldugunde Ugur en fazla yedek olur.Ama sartlar boyle yapacak birsey yok..Emre Tasdemir’den daha saglamdir diyip hayirli olsun demek lazim..
 
uğur çiftçi, mevcut sol bek rotasyonuyla kıyasladığımızda büyük fark yaratır. muz ortaları meşhurdur. ligi sene sonuna kadar kendisiyle çok iyi götürürüz. ama sol beki uzun vadede kendisine emanet etmek elbette hata olur, zaten yönetimin sene sonuna kadar idare edecek biri aradığını ve uğur'u almaya karar verdiğini düşünüyorum. yazın yerine iyi bir sol bek alınıp kendisi rotasyonda 2. adam olmak için kazimcan ile yarışmalı.
 

Üst