2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Çok soğuk bir İstanbul akşamında sahaya çıkacağız. Umarım oynayacağımız futbol ve alacağımız puanlarla içimiz ısınır. Böyle bir havada maç neden 20.00'a konulmuş onu da anlamadım. Sahada donacak futbolcular.
 
Okan hocam arada rotasyonda lazım sanki be, içeride lig sonuncusuna karşı Trabzon maçı öncesi yapmayacaksak kime karşı yapacağız bu rotasyonu.
 
Geraldo hallaç pamuğuna çevirdi bizim savunmayı. Ümraniye 3 net pozisyon yakaladı, bizim hiç pozisyonumuz yok. Icardi’yi topla buluşturamadık şimdiye kadar. Acil toparlanmamız lazım. Çok açık veriyoruz.

Elbet puan kaybedeceğiz fakat bu maç olmasın.
 
Gerraldo'yu tutamamanı bir nebze anlayabiliyorum tamam da ; o adamın pas attığı oyuncu nasıl maçın başından beri her seferinde bomboşşşş şut çekebiliyor Muslera'ya !!! Sanki PES'te training modda challange yapıyor gibiler ya !
 
Abi kafayı yiycem ya salak mısınız nesiniz bu akşam ne oldu ?! Adamlar maçın başından beri ceza yayında top yere değmeden kaleye şut çekiyorlar ve hepsi kaleyi buluyor gol oluyor.
 
Ümraniye beklerimizin çıktıktan sonra bıraktığı boşlukları iyi çalışmış ve hücumda sadece bu mantalite ile ilk yarı iki gol buldular bize karşı. bu maç döner ama bu soruna çare bulabilirsek..
 
İlk yarıdan sahamızda Ümraniye’den 2 yedik, en az 3-4 tane de net kaçırdılar. Savunmayı düzeltmeliyiz.

Emre ve bir yabancı çıkmalı (Rashica olabilir),
Dubois ve Barış Alper(Yunus) girmeli.
 
Emre taşdemir maksimum ikinci ligde oynar ne rezil bir adamdır, tabi tüm ihale onun değil dağa taşa vuruyor bizimkiler ceza sahası içinde. Oliviera - Torreira evlere şenlik o yaya atılan topları kim engelliyecek.4 defa aynı şeyi yaptılar iki kere gol attılar. En az üç tane atmamız lazım ikinci yarı bu geraldo bir tane daha atar veya attırır Dubois, Kazımcan girse de onları perişan eder biri ters ayaklı diğeri sakatlıktan yeni çıktı.
 
Emre'nin o kadar hatası yok bence karşısındaki adam atlet hızlı güçlü sayılır. Boey'i sola geçirip sağ beke Dobuis olabilir ama hangi yabancı çıkacak??
 

Üst