2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

35 günlük resmi maç arasından sonra bu performans çok normal ve karşımızda otobüs çekmiş bir kasımpaşa varken Mata sakatlandığında Rashica hamlesi Yunus'u devrede çıkarmak için mi yoksa gerçekten Yunus'tan hala bişey beklendiği için mi yapıldı anlamadım. Evet Yunus çok yetenekli olabilir ama olmuyor maalesef. İlk 11 oyuncusu değil hamle oyuncusu artık Okan hoca umarım bunu anlamıştır. Sahanın en iyisi icardi'ydi bence ortasahaya gelmesi, 30 40 metre yaptığı pres etkileyiciydi takım bu kadar ortalıkta yokken. Önümüzdeki hafta fenerin alanya deplasmanına Ersun Yanal ile karşılaşacağını düşünürsek konya galibiyetiyle puan farkı 11 ila 12'ye çıkabilir.. Umarım takım bu maçtan gerekli dersleri çıkarır ve konya maçında daha etkili bir futbol oynarız.
 
Sırtı dönük topu alıp dönemeyecek bir oyuncu gitsin Anadolu kulübünde top koştursun. Adama top veriyorsun, ayağına gelir gelmez önce geriye koşuyor, 10 km sonra dönüp ileri gitmeyi deniyor. Çünkü topu alıp terse manevra yapacak yetenek ve zeka yok. Ya da antrenmanlarda hiçbir halt çalışmıyor. Şu tip topçulara uyuz oluyorum. Futbola tepki olarak doğan futbol katilleri resmen. 20 yaşında da 50 yaşında da aynı olur bunlar. Ne uzar ne kısalır...
İğrenç futbol akşamına rağmen 14 maç arka arkaya kazanmak inanılmaz büyüleyici bir şey.
 
Okan hoca çok garip bir ilk 11 çıkarmış Konya karşısında . Berkan. Kaan , Abdulkerim , Barış ve Kerem ilk 11 de.
Torreria yok , rashicca orta sahada.
Bana göre çok yanlış bir ilk 11.
 
Icardi-Baris cift forvet dizilimi olabilir.Mac baslayinca gorup anlariz.Ama benim tahminim Kerem solda,Rashica sagda,ileride cift forvet Icardi-Baris seklinde..
 
Rashica’nin bonservisini almamiz sart.Adam oynadigi her mac garanti katki demek.Savunma katkisi da bu kadar ust duzeyde olan bir kanat oyuncusu yok ligde.Tek kelimeyle 4x4 topcu adam.
 
tahtaya icardi'den bile önce yazılmalı rashica'nın ismi. o 11 oynamaya başladıktan sonra uçuşa geçtik zaten. maşallah, kusursuz oynuyor. söylediği gibi bonservisi için 6 milyon eurolar konusuluyorsa hemen bu gece alınmalı
 
Yani Abdulkerim bu güm maçın içine etti.
Okan hoca hala berkan ile oyna orta sahada.
14 maç kazanma havasına girmiş başta okan hoca , ama bu kazanılan maçlarda kötü oynadığımızı değiştirmez
 
Abdülkerim berbat oynuyor bugün.
Icardi’yi de ilk defa bu kadar kötü gördüm.
Konya’da bitirici oyuncular olsa 2-3 yiyebilirdik.
Başlangıç 11’i de hatalıydı bence.
Umarım kazanırız ve seri devam eder.
 
bu maç resmen okan hocaya yazar.
ilk 11 hatalı
oyuncu değişiklikleri hatalı , sahanın en iyileri rashicca ve dobuiosi oyundan alıp , gomis ve yuusu oyuna alıyor.
Çok erken havaya girmişiz , bu futbolla kesinlikle şampiyon olamayız.

Okan hoca resmen elleriyle , silik takım olan ( ilhan hocadan sonra ) konya ye verdi maçı.
 

Üst