2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Yalnız bu hareketin sarı kartla ilgisi yok. Direkt kırmızı bu. Topla HİÇBİR alakası yok ve direkt rakibin ayağını kırmaya yönelik hamle. Kırmızı olması için ne olması gerekiyor ?
 
İyi oynamıyoruz. Konya mağlubiyetinden sonra sahamizdaki maçta ciddi bir reaksiyon beklerdim, göremedim.

Icardi’de de form düşüklüğü var gibi. Bir an önce toparlanmamız lazım. Derbi haftasında galibiyet şart.
 
Takım iyi oynamıyor.
Icardi çok formsuz 4-5 haftadır. O kadar lige ara verildi hiç antreman yapmamış gibi , çok ağır kalıyor.
Kerem 1 tek olumlu işi oldu ( pası ) onda da İcardi efendi ağır kaldı.
Sacha yı herkes çok beğeniyor da adam bir tane doğru orta yapamıyor.

2.yarı işimiz hem zor hem kolay. Akıllı oynarsak maçı alırız.
 
Çok kötüyüz, top falan oynamıyoruz. Adana bastırmaya başladı. Belki bir gol atıp es kaza galip gelebiliriz lâkin bu şekilde oynamaya devam edersek kimse şampiyonluk hayali falan kurmaya kalkmasın. Icardi yürüyor sahada resmen.
Gomis nasıl girmez hâlâ?
 
Ali Koc Abdulkerim Bardakci konusunda hakliymis.Dogru Abdulkerim Bardakci o kadar etmez.Cunku Abdulkerim Bardakci cok daha fazlasini eder.Nelssonla beraber ligin en iyi stoperi.
 
Şükür ki kazandık ve derbi haftasını kayıpsız geçtik fakat hiç şampiyonluğu arzulayan takım gibi oynamadık. Bu şekilde olmaz. Icardi de kendine çeki düzen vermeli, o müthiş yeteneğini heba etmemeli. Midtsjø aldı maçı resmen.
 
Kötü oyun ama 3 puan aldığımız bir maç oldu.
Bu takımın Kerem siz bir 11 bulmalı. Takımı resmen 10 kişi bırakıyor. Keşke Yunus form tutsa da o oynasa.
İcardi nin işi ciddiye alması lazım , atreman yapmadığı çok belli. Adam çok kaliteli ama antremansız bir yere kadar.
Oliveria da benim için tam bir hayal kırıklığı.
Takımın ciddi anlamda toparlanması lazım .
 
Hiç gol atamayacağımız, belki de gol(ler) yiyeceğimiz maç 2-0 bitti. Rakip takımın 2 pasla ceza sahamıza girdiği yerde sabaha kadar gol atamayacağımız çok belliydi. Olmayan pozisyondan bireysel gol ve kazanılan penaltı ile şansa aldığımız bir maç oldu. Çekirgenin her zaman sıçramayacağını Konya maçında gördük. Daha kötü kâbuslar görmek istemiyorsak kendimize gelmek lazım. Yoksa daha çok vahim neticeler görürüz. 2-0 bitti ama zerre beğenmediğim bir maçtı.
Her şey Fener'in biraz istemesine, işin içine girmesine bakıyor. Yoksa geçmiş olsun. Tarihin en fiyasko şampiyonluğunu verebiliriz.
 
Daha cok hafta var ligin bitimine ama Midtsjo’nun golu tam sampiyonluk goluydu.Mitroglou’nun Akhisar’a attigi gol sonrasi yasadiklarimi yasadim bugun resmen.

Yarin Besiktas umarim su Fb’yi tokezletir.
 

Üst