2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Oyun kötü degil aslinda,Baskılı iyi oynadik
2 aksıyan yer Kerem ve Racisha'nin son toplarda cok vasat olmalari golun erken gelmemesi strese soktu.

Güclü oyun oynuyoruz amma velakin Bu oyunun kilit adamı Sergio aksayinca top yön degismiyor malesef
 
Emre Akbaba’nın ayağa bastığı pozisyon; net kırmızı kart.
Her hafta aynı şey oluyor. Resmen doğranıyoruz.

Erden Timur çıkmış; “lig bitince her şeyi açıklayacağız” diyor. Niçin lig bitince? Şu an önde olduğumuz için mi? Geride olsak muhtemelen dün gece açıklanırdı. Yapmayın işte bunu. Bir şey varsa ya o an açıklayın ya da susun. Sizin diğerlerinden ne farkınız kalıyor böyle yapınca?
 
Artik gostere gostere yapiyorlar ya :) Tamam bizim ulkede hakemler hep kotuydu de bu sezon net sekilde bir takimin aleyhine inanilmaz bir art niyet var.O takim da biziz.

Ya su Fb’ye verdikleri penaltiya bakar misiniz ? Daha rezil bir penalti calinmadi son yillarda.Hic abartmiyorum.
 
Her mac penalti garantili oynuyor adamlar.Resmen ceplerinde penalti jokerleri var ve bir macta zorlandiklari anda o joker devreye giriyor bunlari da ipten aliyor.Tarihin en kirli sezonu.Bu sezon bunlara ragmen sampiyon olursak 2006 Denizli sampiyonlugunun bile onune yazarim bu sezonu.
 
Bizim sevgi kelebekleri de su sozde genc star ola sahtekari ovmeye devam etsinler.

Su penaltiyi alanin soyadi “Guler” degil de “Turan” olsaydi bizim sevgi kelebeklerimiz bile hirsiz diyordu kendi oyuncusuna.

Umarim 2 seneye kalmaz Boluspor’da solugu alir.Turk Futbolu’nin gelecegiymis.Peh..
 
Hakemi aldatmadan sarı kart verilmesi gereken pozisyona penaltı çaldılar. Onur un asla rakibine müdahalesi yok , tam aksine arda kendini atarak rakibe temas ediyor ve bunu var dahil sahadaki hakemde yiyor.Bu fb yi için içinde tutma operasyonu resmen.
 
Hakemler diğer Anadolu takımlarının maçlarında da inanılmaz ötesi kötüler. Bu işe artık bir ''dur'' denmesi lazım. Avrupa liglerinde HawkEye tarzı VAR uygulamaları oluyor. En çok bizim ihtiyacımız var buna. Böyle iş olmaz. Sokaktan birini getirsen daha iyi yönetir maçları.
 
Sonuç bizim için süper ama penaltıyı atsa fb, maç 5'lik olur.Bjk nin golleri birbirinden güzel ama bir daha atabilme ihtimalleri çok çok az.Yine de ezikleri komaya soktukları için tebrikler Bjk.
 
ben bu hakem yönetimi yüzünden memleketimden soğudum harbiden iliğimle kemiğimle her kurumundan nefret ettim. ne tffsi düzgün ne mhksi düzgün sadece futbolda değil bütün branşlarda böyle. lanet gitsin vallahi billahi
 
Su an oynanan Galatasaray-Basaksehir kupa macinda hakemler resmen bizi yok ediyor.Yani ligde iki mactir zaten hem bizim maclarimizda hem Fb maclarinda elinizden geleni yaptiniz puan farkini indirmek icin.Ulan bari su kupada rahat birakin be rezil herifler.

Erden Timur’un elinde de birsey varsa bu hafta aciklasin.Yoksa daha cok goruruz bu filmi.Ben hakemler kotudur o yuzden normal demiyorum.Bu hakemler bariz kotu niyetli bize karsi.Yaziklar olsun ya.
 
şuan ki maçımızı yöneten kadir sağlam sezon başı içerde kaybettiğimiz Giresun maçını yöneten hakemmiş. o maçta da yanlı bir yönetim vardı sahada.
 
şuan ki maçımızı yöneten kadir sağlam sezon başı içerde kaybettiğimiz Giresun maçını yöneten hakemmiş. o maçta da yanlı bir yönetim vardı sahada.
Abi hakemlerin isimleri fark etmiyor ki.Hangi hakem bize yakin mac yonetti sezon basindan beri ? Ben onceden Ali Palabiyik’i gordugum zaman eyvah diyordum.Artik oyle bir hale getirdiler ki maclarimizi yonetecek hakemlerin kim olduguna bakmiyorum bile.Hepsi birer Ali Palabiyik hatta hepsi onun daha kotu bir replikasi.
 

Üst