2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Sene basindan beri ozellikle icsaha maclari cok zorlu gecti. Futboldan cok hep uc puana sevindik. Son haftalara ozgu bir oyun degil malesef. Elbette gelisme oldu, ondan sene sonu bir daha bakalim isterim.
 
ilk yarı özeti ;
İyi futbol oynamıyoruz. Rakip oyuncunu bedavadan yaptığı faülden gelen penaltı ile golu bulduk.
İlk yarının tek gerçek iyisi Torreria , nazar değmesin.
Dubouis defansta iyi amam hucumda daha iyi olmalı.
Mertens , Kerem , Oliveria çok etkisiz.
Oliveri ve Metens ten kesinlikle biri 2. yarıya çıkmamalı , bu büyük ihtimalle mertens olmalı. Yerine zaniola riskli ben olsam midjsö yü alırım.
Keremde ciddi düşüş ver , her ne olursa olsun bey oynarım kafasında.
Oliveriya ciddden overrated bir oyuncu , bu paralara çok daha iyisini almalıydık.

Umarım Muslera , Nelson ve Abdulkerim basit hata yaparak gol yememize sebep olmazlar.

Rakip takımda bir şey yok ama bizdede çok şey yok.
2. yarıya okan hoca dokunuşlar yaparak başlamalı , gol yememizi beklememeli.
 
Yani Nelson harika mudahale , barış ve kerem ilk defa yapmaları gerekeni yaptılar , doğru pas , bay gol İcardi gol.
İyi oymayıp çok değerli 3 puan aldık.
Ama takımda ciddi defolar var , bence ilk oyundan çıkması gereken mertens di , ama oliveria çıktı. Bu yanlış idi. hadi Zaniolayı oyundan sokacan ilk çıkması gereken rashicca değil , gene mertens di. Bu arada Zaniola bana göre cidden hayal kırıklığı .
Sahanın yıldızı son haftalardaki gibi Torreria idi.
Kereme bu kadar tahamül edilmesi hiç doğru değil.
 
Zaniolo seneye bizde kalırsa çok faydalı olabilir.
Şuan kurulu düzen var ve Zaniolo için düzen bozuluyordu hayırlısı oldu Kırmızı...

Yine söylüyorum totalde 17 maç kazandık seri olarak bu oyuncuların üst düzey formu ile oldu,Okan Buruk malesef yetersiz.

Oliviera 3 4 haftadır Formsuz mertens 3 4 haftadır formsuz yerine girenlerde formsuz bunları forma ben değil Okan Hoca toparlıcak ama malesef ezbere dakikalarda ezbere oyuncu değişiklikleri var
 
Sampiyonluk topu oynuyoruz.Son haftalarda sampiyonluga giden bir buyuk takim ne oynamasi gerekiyorsa 2 haftadir onu en iyi sekilde oynuyoruz.

2 mactir ne Basaksehir’in ne de Istanbulspor’un bir tane bile bakin bir tane bile net pozisyonu yok.Hep uzaktan sutlarla tehdit edebildiler anca.Bu haftalarda daha kontrollu bir futbol oynayip once oyunu tutup sonrasinda zaten kalitemle 1 veya 2 tane atip kazanirim futbolunu oynamak sampiyonluk sifresidir bu ulkede.Kaldi ki iki haftadir toplam rakip ceza sahasinda topla bulusma sayimiz 90.Yani aslinda o kadar da kontrollu de degiliz.Bugun biri direkten donen olmak uzere 22 sutumuz var.5-0 kazansak kimse sasirmazdi mesela.

Oyuncu degisiklikleri gayet yerinde iki haftadir.Her yaptigimiz degisiklik sonrasi takimin sahadaki durumu hep iyiye gitti.Zaniolo cok sanssiz bir kirmizi kart gordu onu geciyorum.Zaten Besiktas macindan sonra da Zaniolo’yu bu sezon bitene kadar minimum duzeyde kullanmamiz gerektigini yazmistim.

Kalan 3 macta 2 puan almamiz sampiyonluk icin yetiyor.Tabi bu 2 puanin 1’inin Fb maci olmasi kaydiyla.Ki hic bu hesaplara gerek kalmadan belki Sivas macinda belki de en gec Ankaragucu macinda sampiyonlugumuzu ilan edecegiz.Kalan 3 macimizin hepsini kazanacagimizdan eminim.Takim bana o guveni veriyor.Az kaldi.Cok az kaldi.
 
2 haftadır oyuna hızlı giriyoruz ama sonuçlandırma problemler var Rasicha nın şutu gol olsa oyun başka bir yeri gidebilirdi. Önemli olan 3 puan bence kötü oynamıyoruz ayrıca rakipler 2 maçtır sadece oyunu yavaşlatmak için oynuyor. Hiç bir takıma bakmadan Sivas ve Ankaragücü maçlarını kazanarak zeyen şampiyon oluyoruz. Az kaldı KONSANTRASYON 23. şampiyonluğa koşuyoruz.
 
Bu kadro sampiyonlar liginde gruplarda en faz 3.olur kura sansina gore. Mertens,Mata yasli,Oliveria agir,Rashica ancak Turkiye liginde fark yaratir,dengesi yok. Bu takima cok ciddi 6-7 oyuncu lazim. Firminho,Talisca tarzi, Hakim Ziyech , Alexis Sanchez tarzi oyuncular.
 
Söz konusu futbol olduğunda; Icardi gibi dünya yıldızını Galatasaray’a getirebildiği halde amatör branşları kaderine terk edenlere hakkımı helal etmiyorum. Haram olsun!
 

Üst