2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Kritik haftalardayız. Takımda ister istemez stres oluyor ama buraları en iyi oynayan da biziz. 3-0 bitecek devre 1-0 bitti. Son 3-4 hafta kalmış. 1-0 bile gitsen devam.
 
Gayet iyi mi oynuyor? Kusura bakmayın ama hiç katılmıyorum. Top bile sürmekten aciz.
ilk yari durgundu ama ikinci yari acildi. 50bin taraftarin önünde sampiyonluk haftalari illa üstünde baski var genc oyuncunun.
Gelistirilmesi gereken yönleri var ama yetenekte var cok iyi bir sol bek de olabilir.
Boeyin ilk geldigindeki formunu ve fizigini hatirla derim
 
Okan hocaya eksi veririm bu maçta..
Kötü oynayan rasitsha 90 dakika oyunda tutulur mu ya keza Oliveira da öyle ..Oyuncu değişmeleri hem geç yaptı hem de yanlış oyuncular soktu midsjö hariç ..Son olarak barış Alper in maçlarda göremediğimiz hiçbir olumlu hareketi yokken neden bu kadar fırsat verilip gomis i küstürdü hoca…Gomise şans verse rahat 5 puan daha fazla alırdık ..
 
Çok kritik bir galibiyet psikolojik üstünlüğü tekrar ele aldık. İyi oynamadık ama karşımızda bize yenilememeye yemin etmiş bir Başakşehir vardı. Maçın başında Mertens in bulduğu pozisyon gol olsa çok farklı bir maç seyredebilirdik. Önemli olan galibiyet. Bu haftalarda kötü oynayarak 3 puan almak çok kritik. İstanbulspor maçını alarak rahat nefes alma şansımız var. Fenerbahçe Trabzonspor a puan kaybedip yarıştan kopar. Beşiktaş'ı da bay geçtikleri hafta ekarte ederiz. Şampiyonluk yakın. KONSANTRASYON
 
Ligin ilk yarisinda 7 attigimiz icin Basaksehir’i herhalde kolay maglup edilebilir bir takim olarak gormus bazi taraftarlarimiz.

Ama Basaksehir oyunu tutmak istediginde bunu ligde en iyi yapan takimlardan biri.Ayaga top yapabilen cok iyi oyunculari var.Biglia,Mahmut,Aleksic gibi.Stoperlerinin de ayagi cok duzgun.Serdar gibi Deniz gibi kanat oyunculariyla her turlu sikinti cikariyorlar her rakibe.Duarte mesela muazzam bir stoper.

Gumbur gumbur top oynayan bir takim degil Basaksehir ama bu tarz maclarda rakip olarak en son isteyeceginiz takimlardan biridir.
 
Son haftalarda Okan Hoca’nın göze batan bazı eksiklikleri var. Öncelikle bir B planı olmadığını düşünüyorum. Reaksiyon verme konusunda yetersiz kalıyor. Takımın ve bazı futbolcuların oyundan düştüğü barizken bile değişiklik için bekliyor, bu da bazen çok pahalıya mâl olabiliyor. Kendini ne kadar çabuk geliştirirse o kadar iyi. Ayrıca oyuncuları şampiyonluğa motive etme konusunda ve baskıyı kaldırma konusunda da beklediğim gibi değil. Tabii bunlar benim fikirlerim. Umarım bir an önce şampiyon oluruz.
 
Son 5maç her maça 10m galibiyet primi nokta hamleler.

Takım mac sonu sevincinde saha giren çocuğu omuzlara alıyor. ŞAMPİYONLUĞUN en büyük Hikayesi Transferler yapılırken Erden Timurun istediği ve yapturdığı karakter analizidir.
 
İyi oyun görmek isteyen city izlesin 😀 Bu takım neredeyse 3 kere ara verdi bu sezon, fiziksel olarak düşüşler olabilir.Seneye kapanan takımları daha rahat açmak istiyorsak en az bir tane orta açabilen bek, bir tane de çilingir bir kanat oyuncusu. Rashica iyidir hoştur da Kerem-Rashica zor yani birisinden vazgeçmek gerekiyor.
 
İyi oyun görmek isteyen city izlesin 😀 Bu takım neredeyse 3 kere ara verdi bu sezon, fiziksel olarak düşüşler olabilir.Seneye kapanan takımları daha rahat açmak istiyorsak en az bir tane orta açabilen bek, bir tane de çilingir bir kanat oyuncusu. Rashica iyidir hoştur da Kerem-Rashica zor yani birisinden vazgeçmek gerekiyor.
3 kere ara veren takım fiziksel olarak yıpranmamış demekdir. Tek kulvardada gidiyoruz.
Fiziksel düşüşte oldugumuz doğru ama normal şartta olmamalıyız ,Fizik Ekibi yetersiz demektir.

Rasciha son 1 aydir kendine çalım atıp çok top kaybetmeye başladı ,Seneye avrupada oynıcaksak
Keremin defansa katkı yapması lazım yoksa olmaz bu iş.

Oliviera Midtsjo Birde yeni oyuncu elzem
 
Son düzenleme:
İş dolayısıyla maçı telefondaki canlı skor uygulamasından takip etmek zorunda kaldım. İzlemek ayrı bi stres izlememek ayrı bi stres.. 1-0dan sonra bildirimleri kapattığım için gece 1 e kadar cesaret edemedim skora bakmaya... 2 maçımız kaldı istanbulspor ve sivas maçını aldığımız takdirde biter bu iş..
 
Ic sahada, full statda dk 55 ve icimden hoca bitir demeye basladim.
Sonu iyi bitsin oyle saglikli bir analiz yapalim. Hoca ile mi yoksa hocaya ragmen mi sampiyonluk kovaliyoruz?

Neyse ki sene basina gore bayagi ders cikartti okan hoca.
 
İyi oyunun değil, 3 puanın önemli olduğu haftalardayız. Umarım bu form durumumuz geçicidir. Zira şubattan sonra bu takımın şirazesi biraz değişti. Bu takımın asıl yeri Şampiyonlar Ligi'dir. Ben asıl orası için merak ediyorum oynayacağımız futbolu ve futbolcuları.
 

Üst