2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Ligin en kaliteli kadrosu bizde ve sezon geneline bakarsak en iyi futbolu oynayan da biziz. O nedenden dolayı şampiyonluğu da en fazla biz hak ediyoruz fakat sadece geçmişe güvenip “nasılsa oluruz yeaa” rahatlığına kapılıp laubali davranarak bir yere varamayız. Nasıl ki şampiyonluğa giden yolda Galatasaray tökezlemez diyorsak; aynı şekilde son haftalara giren Galatasaray, arka arkaya 2 maçta 5 puan kaybetmez diye de sitem ediyoruz haliyle. Okan Hoca’nın bazı anlarda erken reaksiyon gösterebilmesi gerek. Bjk maçını kenardan Pistiolis gibi izlemesine üzüldüm açıkçası. Umarım “konsantrasyon” mottosu twitter paylaşımlarının yanısıra, takıma da sirayet eder. O inanmışlığı takımda görmemiz gerek. Oyuncuların ve teknik heyetin silkinip kendine gelmesi, şampiyonluk moduna girmesi lazım. Genlerimiz ve “winner” ruhumuz elbette yanımızda olacaktır ama önce taraftarlar kadar takım da inanmalı.
 
Son düzenleme:
Ligin en kaliteli kadrosu bizde ve sezon geneline bakarsak en iyi futbolu oynayan da biziz. O nedenden dolayı şampiyonluğu da en fazla biz hak ediyoruz fakat sadece geçmişe güvenip “nasılsa oluruz yeaa” rahatlığına kapılıp laubali davranarak bir yere varamayız. Nasıl ki şampiyonluğa giden yolda Galatasaray tökezlemez diyorsak; aynı şekilde son haftalara giren Galatasaray, arka arkaya 2 maçta 5 puan kaybetmez diye de sitem ediyoruz haliyle. Okan Hoca’nın bazı anlarda erken reaksiyon gösterebilmesi gerek. Bjk maçını kenardan Pistiolis gibi izlemesine üzüldüm açıkçası. Umarım “konsantrasyon” mottosu twitter paylaşımlarının yanısıra, takıma da sirayet eder. O inanmışlığı takımda görmemiz gerek. Oyuncuların ve teknik heyetin silkinip kendine gelmesi, şampiyonluk moduna girmesi lazım. Genlerimiz ve “winner” ruhumuz elbette yanımızda olacaktır ama önce taraftarlar kadar takım da inanmalı.

abi elbette. bizim şu iki haftada kaybettiğimiz 5 puanın açığını biz fazla fazla kapattık 14/14'lük seride. Artık lüksümüz kalmadı mevzu bu sadece, gönül isterdi ki karagumruk'u yenseydik de puan kaybı lüksümüz sıkıntılı Ankaragücü deplasmanına kalsaydı.
Beşiktaş maçı sağlam bir tokat oldu. takım elbette bunun bilincinde çıkacak kalan maclara. geçmişte yüzüp yüzüp son viraja girerken çok kritik mağlubiyetler aldık hatta çift maç puan farkına kadar gerilere düştük, nasıl o mağlubiyetlerin yarattığı tokat etkisiyle kalan maçların hepsini kazanarak kupaları aldıysak şimdi de aynı olacak. Üstelik o başarıları mevcut kadronun yarisi kadar bile kaliteli olmayan oyuncu kadrosu ve oyunla almıştık. Futbolculara ve hocaya güven tam, manevi anlamda bu kadar büyük bir değere sahip bir sezonu tabii ki burdan kaybetmeyeceğiz. Bu gereksiz korku ve kaygıyı anlamıyorum, karamsarligi anlamıyorum. adam gelmiş hoca değişsin falan diyor yani, bu adamın fikrinin üstüne iki kelam edince de saygısız, hoşgorusuz oluyoruz anlamadım gitti. bu adamda fikir belirtmesin ya, böyle boş anticilik yapacaksa ya şampiyonluğa sevinmesin yada köstek olmasın. yemin ederim iligimle kemigimle nefret ettim bu sene bu taraftarın halinden tavrından. ben 20 yaşındayım, 5 yaşından beri ayık kafayla izliyorum 6 tane şampiyonluk gördüm, 07-08 yarım yamalak aklımda, onu saymasak 5 şampiyonluk. ben bu 5 şampiyonluktan 12-13 hariç hiçbirinin rahat bir şekilde geldiğine şahit olmadım. yahu Galatasaray taraftarında isme, kulübe büyük bir saygı olurdu. o Galatasaray isminin herkeste bir ağırlığı olur, millet eleştirisini ona göre yapardı. Şu mevcut taraftar profili 14-15 Mersin deplasmanında Belözoğlu son dakika 3 puan çözdüğünde ne yaptı acaba çok merak ediyorum. Keza 12 Mayıs'ta ne yaptılar acaba. Yada 17-18 Gençlerbirliği deplasmanında ne yaptılar, 18-19 Erzurum deplasmanından sonra ne yaptılar? şu 4'ünde de bir gram korkusu olan var mıydı ya şampiyonluğun gideceğinden? Şunlar yaşanırken şampiyonluğa inanmayan bir tane Galatasaraylı var mıydı? noldu da bu kadar cocuklasti Galatasaray taraftarı, noldu da bu kadar karamsar olmaya başladı, boş anticilik oynamaya başladı her konuda anlamış değilim. bu taraftar profili felaket, bu taraftar profili kulübü uçurumdan aşağı sürükler. Fenerbahçe'ye döneriz vallahi. Hadi o özürlüler yedikleri haklarin, aldıkları ahların kulüplerinden fitil fitil çıktığının bilincinde değil, bizimkilere ne oluyor anlamış değilim.
 
Beşiktaş maçını sakin kafayla düşününce aslında Okan hocanın fena olmayan bir planla sahaya çıktığını görüyoruz. Zaten ilk 25-30 dakika tamamen bizim kontrolümüzde. Sonrasında Beşiktaş yavaş yavaş oyunu uzun toplara çevirip tempoyu arttırınca bu plan işlemez hale geldi.
Okan hocanın şansızlığı golün geldiği dakika oldu. 2. yarı üst üstte gelen sinyaller sonrası erken şekilde oyuna müdahale ediyordu. Golden hemen önce Berkan ve Midtsjö oyuna girmeye hazırlanıyordu ki Sergio'nun hatası sonrası gol geldi. Sonrasında Berkan yerine Zaniolo girdi oyuna.

O hata gelmese değişiklikler sonrası oyun dengelense bugün başka bir Okan Buruk yazıları okuyor olurduk medyada. Ama önemli olan o topun kaleden geçmesi.

Başakşehir maçında takımı güzel bir reaksiyon ve mesaj vereceğini düşünüyorum. Şampiyonluk için vs hiç endişem yok. Buraya kadar getiren takım ligin sonunu da güzel şekilde bitirir.
 
Futbol bir oyun sonuçta, maç biter bir bakmışsın hiç olmayacak bir son çıkmış karşına.Bu ihtimal dahilindedir ama Konya maçı sonrası fark 3,üstünden bir sürü mac oynanmış, fark yine 3.Ve artık sadece 4 mac kazanman yeter,öyle 8-10 mac serilere ihtiyacın yok.Hoca paniklemez ise sorun yok ama oldu kötü skorlar çıktı ortaya, son maç hala sana büyük bir şans sunuyor.Son 2 maç 5 puan kaybettik, hem de öne geçip.Artik biraz daha skora oynamaliyiz.Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bakalım ne olacak.
 
05-06, Ligin bitmesine 4 hafta kala Kadıköy'de 4-0 yenilip, o maç resmen psikolojik olarak tecavüze uğrayıp sezon sonunda kupayı alan biziz.

11-12'de, o muhteşem belki de Galatasaray tarihinin en dominant kadrosuyla, en dominant oyunuyla süper finalde sadece 2 galibiyet alabilen ve şampiyonluğu puan farkına rağmen Kadıköy'e bırakan, o ortamda şampiyonluk alan yine biziz.

14-15'te, son düzlükte Trabzonspor'a maç verip 4 puan geriye düşmesine rağmen oradan dönüp 1-0'larla şampiyonluk alan biziz.

17-18'de, yine son düzlükte Gençlerbirliği'ne 90. dakikada gol yiyip kaybederek liderliği kaptıran ve kalan 5 maçını kazanarak şampiyonluk ipini göğüsleyen biziz.

18-19'u hiç söylemiyorum bile, maç fazlasıyla 11 efsane haliyle 8'de kapanır 18'de sezonunda 8'den dönüp rakibinin kafasına vura vura, döve döve şampiyonluk alan biziz.

Burasi Galatasaray, ilk kez şampiyonluk yasayacakmis gibi görgüsüzlük yapıp saçma sapan anticilik oynamayın. İsin ciddiyetini kavrayın biraz. İte köpeğe, Fenerbahçeli piçlere mahal vermeyin. Takima destek olmak yerine köstek olup bu serefsizleri mutlu etmeyin. Yemin ediyorum taniyamiyorum ya bu Galatasaray taraftarını, iyice fenerbahçelileşmişiz vallahi. Allah kahretsin sosyal medyayı, hep sosyal medya yüzünden bu hale geldi taraftar. Takım lider ama her maç sonu "sad edit" temalı hocam hocam şekli fatih terim editleri izliyoruz, ft'ye dilenenlere şahit oluyoruz. bu taraftar her şeyin en kötüsünü hak ediyor aslında ama neyse, bu taraftara rağmen kulüp bugünlere iyi gelmiş. bi 14 sene şampiyonluk görmeyen vefalı taraftara bakıyorum bide en ufak puan kaybında boş anticilik yapıp ben demiştim diyen bu rezil kepaze heriflere, yazık sadece yazık.
Simdi Forum Yönetimine soruyorum Elestirdigimiz icin Hakaret alenice yiyoruz
Rezil kepaze herifler diyerek.
Fatih Terim Dilenenler bunlar cok agir cumleler.

Bu arkadasla ayni fikirde olmadik diye bu hakaretleri yiyorsak .

Forum Yonetimi Mhk Yonetimine dönmüstur.

Fikirleri tartisabiliriz ama hakaret edemeyiz,Bana görede Okan Buruk bu takima hic bisey katmamis Oyuncular Kendi kaliteleri buraya kadar getirmistir.

Okan Hoca cok sevilir 3 günlük arada 5günlük tatil verirse herkes sever

Okan Hoca Bu takima bisi katmis olsa Yusuf Her maç sakat Yalani ile kadro dışı kalmazdı,Gecen Sene Adanada iyi işler yapan Yunus uzatma dakikasi topcusu kalmazdi.
Kazimcan'ı oynaticam diyip Son dakika Adakugbe aldirip KazimCanida kaybeden Okan buruktur.

Ilk8 haftada methiyeler döktüğünüz Okan Hocaniz Gomis Olmasa Galatasaray Maçlarini Evden izliyor olurdu.

5mt top sürüyemen Baris Alperden medet uman vasat bir Hoca var başımızda,Söylemicektim ama söyleyeyim Bu benim fikrim degil Duyumdur,Yönetimde Okan Hocanin Hatalarinin farkinda güvenemedikleri içinde sözlesme hala uzatmadilar.

Kendinizi 3 maç yendi 12 at 15 mac yenilmedi diye avutun,Final dönemi gelmis oyuncular hem formsuz hem kondisyonlari yok. Bunun Planlamasini benmi yapicam?

En cok tatil yapan biziz 3maç üst üst oynadik diye topcularin yarisindan fazlasinda kondisyon yok .

Mertens 25dakikada ,Oliviera 35dakika,Zaniolo 3aydir Hazirlanamadi,Icardide 45dk,Kerem 45dk hepsinin toplasan bu kadar kondisyonlari var bunlari söylemek ayipmi gunahmi yahu

Ben tedbir alinmaz ise Sampiyonluk gidicek diyorum lafimin arkasindayim

Galatasaray kaybedince 3 gün kendime gelemiyorum,Galatasaray sampiyon olsun diye konusuyoruz elestiriyoruz.

Adamciligi birakin GALATASARAYCI OLUN
 
Sen önce boş anticiliği bırak Galatasaraylı ol. Her maçtan sonra seninle tartışmaktan yoruldum harbi, herif Yusuf Demir yazmış ya valla nasıl laf anlatalım şimdi sana biz? takım şampiyon olsa Okan buruk niye şampiyon oldu biz ikinci olmak istiyorduk dersin sen. Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum ama Galatasaray'ın teknik direktöründen Okan hocaNIZ diye bahsediyorum. adamciligi bırakın Galatasaraylı olun diyorum 😀😀😀 Volkan, düşürme kendini daha fazla. Şurada senin niyetini sen hariç herkes anladı, sırf kin ve nefretten, kötü niyetli bir şekilde bunları yazdığını biliyoruz. boşuna Galatasaray'ın adını ortaya atarak benim niyetim şampiyonluk falan deme. hadi her şeyi geçtim harbiden antisin anladık, ligin son 5 haftasına girerken hoca değişsin gibi şeyler yazan birisisin, sen olsa olsa galatasaray helak olsun istiyorsundur. neyse, takıma bir şey katmadı demişsin geçen uzun uzun yazdık örneklerle hala aynı şeyi söylüyorsun, sana laf anlatılmıyor. umarım bu kötü, art niyetli yazılarından sonra şampiyonluğa sevinmezsin. sevgiler volkan.
 
Sen önce boş anticiliği bırak Galatasaraylı ol. Her maçtan sonra seninle tartışmaktan yoruldum harbi, herif Yusuf Demir yazmış ya valla nasıl laf anlatalım şimdi sana biz? takım şampiyon olsa Okan buruk niye şampiyon oldu biz ikinci olmak istiyorduk dersin sen. Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum ama Galatasaray'ın teknik direktöründen Okan hocaNIZ diye bahsediyorum. adamciligi bırakın Galatasaraylı olun diyorum 😀😀😀 Volkan, düşürme kendini daha fazla. Şurada senin niyetini sen hariç herkes anladı, sırf kin ve nefretten, kötü niyetli bir şekilde bunları yazdığını biliyoruz. boşuna Galatasaray'ın adını ortaya atarak benim niyetim şampiyonluk falan deme. hadi her şeyi geçtim harbiden antisin anladık, ligin son 5 haftasına girerken hoca değişsin gibi şeyler yazan birisisin, sen olsa olsa galatasaray helak olsun istiyorsundur. neyse, takıma bir şey katmadı demişsin geçen uzun uzun yazdık örneklerle hala aynı şeyi söylüyorsun, sana laf anlatılmıyor. umarım bu kötü, art niyetli yazılarından sonra şampiyonluğa sevinmezsin. sevgiler volkan.
Bence sen Galatasaraya degil Okan Buruga gönül vermisin.
Anti degilim Alpercim dogrulari soyleyen köyün delisiyim.

Bende sana soruyorum madem oyle Sezon basi takim zaten cok kaliteli 3 4 transfer ile sampiyon oluruz dedikden sonra kac transfer geldi.
Yunus a o dönem methiyeler dizen. OKAN BURUK neden uzatma dakikasi oyuncusu yapti. YUSUF havadan almadik heee haberin olsun 6m dolar verdik Erden Timurun Gözlerinin ici parliyordu yusuf transferinden sonuc ortada.

Sen Gercek Galatasaraylisin ben kinciyim ya Yeniksin maça Baris alper girdiginde Maci cevirir bu adam dedinmi bunu dediysen zaten sözün bittigi yerdeyiz.
 
Sampiyonluk yolunda Ben Yarin Floryada olcam Alper senide bekliyorum kardesim ,bu yolda ZAFER klavyeden inanlarin degil,Sokakda oynasa kaldirimda destek verenler ìle olucak

Hatta gel beraber izleyelim 😉
 
Okan Buruk gayet iyi bir hocalık gösterdi hatta 2011 den beri en dominant oyunumuz oynadık. Neredeyse tüm olumlu parametreler de lig lideriyiz. Son 5 maça 3+1 puanla giriyoruz ve son maçımız rakibimiz ile içeride. Hakem konuşmakta hiç huyum ama fb ye bu kadar bariz bir hakem ittirmesi olmasaydı lig çoktan bitmişti.
Ayrıca dünya kupası arasından sonra deprem felaketinden sonra tekrar 2 aylık bir aramız oldu. Bay ve milli takım arası o kadar kötü denk geldi ki takımın ritminin bozulmamasının ihtimali yok ve bundan en çok fizik kalitesiyle oynamayan oyuncular etkilendi, bunların başında Oliviera, Mertens, İcardi ve hatta Nelson geliyor. Hadi bir mucize oldu diyelim fb ye şampiyonluk kaptırdık ben yine de razıyım bu takımdan.
Beşiktaş maçına gelirsekte Okan hocanın yaptığı açıklamada Mertens ve Oliviera nın reaksiyon vereceğini düşünmesi gayet beklenebilir bir davranış ama bana göre de hatalıdır.Biz önde basmayı bıraktıktan sonra uzun toplarla perişan ettiler, onun için Mertens i çıkarıp Berkanı almalıydı bence hem boylu poslu hem de kısmen atletik bir oyuncu bizi rahatlatabilirdi. İkinci golde ise muslera'nın hiçbir hatası yok Anadolu takımı değiliz kaleci ayağına gelen her topu vurmamalı, Oliviera 'nın defansın arasına girdiği o seti sürekli yapıyoruz zaten öyle aham şaham bir baskı da yemiyor Oliviera ama rezil bir şekilde çevre kontrolü yapmayıp topla dönmeye kalkışınca olan oldu. Oliviera ya gelirsek de bu adam daha önce oynadığımız fb, bjk ve ts maçlarının gizli yıldızıydı yani o maçlarda iyi oynadığı diye böyle kötü bir maç çıkarma elbette vermiyor ama affedilebilir bir durum bence.
 
Sampiyonluk yolunda Ben Yarin Floryada olcam Alper senide bekliyorum kardesim ,bu yolda ZAFER klavyeden inanlarin degil,Sokakda oynasa kaldirimda destek verenler ìle olucak

Hatta gel beraber izleyelim 😉
Bu yolda ZAFER takımına köstek olanların değil destek olanların olacak sevgili volkan. senlik bir mevzu yok yani. Destek konusunda neyi kanıtlamaya çalıştığını anlamış değilim ama yarın florya'da olacağım. Galatasaray'a nasıl destek olacağımı ufak yaşlarımda ayağımı İpekçi'nin, Ali Sami yen'in yollarına alistirarak öğrendim zaten babam sağ olsun. senin gibi köstek olan insanlar, bana bu konuda ders verecekler son insanlardır, kendini rollendirme yani. :)
 
Eğer yıllar yılı tüm takımın taraflarınca dillere pelesenk olmuş ''iyi oyun oynayalım ama kazanamazsak da olur'' mottosu yine geçerliyse, ki geçerli gibi; şampiyon olamasak da oynanan futbol ve mücadele için nasıl bir görüş belirtilecek taraftar kısmından merak ediyorum.
 
Bu yolda ZAFER takımına köstek olanların değil destek olanların olacak sevgili volkan. senlik bir mevzu yok yani. Destek konusunda neyi kanıtlamaya çalıştığını anlamış değilim ama yarın florya'da olacağım. Galatasaray'a nasıl destek olacağımı ufak yaşlarımda ayağımı İpekçi'nin, Ali Sami yen'in yollarına alistirarak öğrendim zaten babam sağ olsun. senin gibi köstek olan insanlar, bana bu konuda ders verecekler son insanlardır, kendini rollendirme yani. :)
Hahah sesli güldurdun beni kendini böyle avut yarin gel izleyelim beraber 😉
Soruma cevap vermedin bir ezber tutturmusun köstek falan Barış alper oyuna girdimi bizi kurtaricak adam bu dedinmi ??

Sen asıl insanlari itham ediyorsun iftira ile tanidmadigin birine Yazdiklarin okumayip kafandakilerle senle ayni goruse sahip olmak zorunda degilim cicegim 🤣

Bence takim kalitesi ile sampiyon olucak Yonetimle Taraftar ile bu kısımdaki herkes elinden gelenin fazlasini yapti.

Teknik kadroya ise nezaman ihtiyac duyulsa sınıfta kaldı, Sana diyorumki fikrim degil YONETIMDEN DUYUMUM Okan Hocadan cok memnun degil oyuzden hala sözlesme yenilenmedi .

Yazdiklarimi oku anlamaya calis kendi dunyadan yazdiklarima cevap verme cicegim🤣
 
Okan Buruk gayet iyi bir hocalık gösterdi hatta 2011 den beri en dominant oyunumuz oynadık. Neredeyse tüm olumlu parametreler de lig lideriyiz. Son 5 maça 3+1 puanla giriyoruz ve son maçımız rakibimiz ile içeride. Hakem konuşmakta hiç huyum ama fb ye bu kadar bariz bir hakem ittirmesi olmasaydı lig çoktan bitmişti.
Ayrıca dünya kupası arasından sonra deprem felaketinden sonra tekrar 2 aylık bir aramız oldu. Bay ve milli takım arası o kadar kötü denk geldi ki takımın ritminin bozulmamasının ihtimali yok ve bundan en çok fizik kalitesiyle oynamayan oyuncular etkilendi, bunların başında Oliviera, Mertens, İcardi ve hatta Nelson geliyor. Hadi bir mucize oldu diyelim fb ye şampiyonluk kaptırdık ben yine de razıyım bu takımdan.
Beşiktaş maçına gelirsekte Okan hocanın yaptığı açıklamada Mertens ve Oliviera nın reaksiyon vereceğini düşünmesi gayet beklenebilir bir davranış ama bana göre de hatalıdır.Biz önde basmayı bıraktıktan sonra uzun toplarla perişan ettiler, onun için Mertens i çıkarıp Berkanı almalıydı bence hem boylu poslu hem de kısmen atletik bir oyuncu bizi rahatlatabilirdi. İkinci golde ise muslera'nın hiçbir hatası yok Anadolu takımı değiliz kaleci ayağına gelen her topu vurmamalı, Oliviera 'nın defansın arasına girdiği o seti sürekli yapıyoruz zaten öyle aham şaham bir baskı da yemiyor Oliviera ama rezil bir şekilde çevre kontrolü yapmayıp topla dönmeye kalkışınca olan oldu. Oliviera ya gelirsek de bu adam daha önce oynadığımız fb, bjk ve ts maçlarının gizli yıldızıydı yani o maçlarda iyi oynadığı diye böyle kötü bir maç çıkarma elbette vermiyor ama affedilebilir bir durum bence.
Bizde malesef Türk Hocalara karsi bir ön yargi ve tahamülsüzlük var. Obejtif degerlendirme yapilamiyor.

Örnek vereyim bu istastigi yabanci bir Hoca yapsaydi göklere cikarilirdi ve Hocada suc bulunmazdi.

Hatirlayin Tudor, Torrent ve Farioli gibi yabanci hocalar nasil begenildi ve göklere cikarildi sirf yabanci diye.

Jorge Jesus yillik 7 Milyon Euro aliyor yillik 7 Milyo Euro verdigin adamin senin sampiyon yapmasini beklersin ama hakemler olmasa Fener coktan sampiyonluktan kopmustu ama Fener Taraftari hala Jesus Jesus diyor.
 
Okan Buruk gayet iyi bir hocalık gösterdi hatta 2011 den beri en dominant oyunumuz oynadık. Neredeyse tüm olumlu parametreler de lig lideriyiz. Son 5 maça 3+1 puanla giriyoruz ve son maçımız rakibimiz ile içeride. Hakem konuşmakta hiç huyum ama fb ye bu kadar bariz bir hakem ittirmesi olmasaydı lig çoktan bitmişti.
Ayrıca dünya kupası arasından sonra deprem felaketinden sonra tekrar 2 aylık bir aramız oldu. Bay ve milli takım arası o kadar kötü denk geldi ki takımın ritminin bozulmamasının ihtimali yok ve bundan en çok fizik kalitesiyle oynamayan oyuncular etkilendi, bunların başında Oliviera, Mertens, İcardi ve hatta Nelson geliyor. Hadi bir mucize oldu diyelim fb ye şampiyonluk kaptırdık ben yine de razıyım bu takımdan.
Beşiktaş maçına gelirsekte Okan hocanın yaptığı açıklamada Mertens ve Oliviera nın reaksiyon vereceğini düşünmesi gayet beklenebilir bir davranış ama bana göre de hatalıdır.Biz önde basmayı bıraktıktan sonra uzun toplarla perişan ettiler, onun için Mertens i çıkarıp Berkanı almalıydı bence hem boylu poslu hem de kısmen atletik bir oyuncu bizi rahatlatabilirdi. İkinci golde ise muslera'nın hiçbir hatası yok Anadolu takımı değiliz kaleci ayağına gelen her topu vurmamalı, Oliviera 'nın defansın arasına girdiği o seti sürekli yapıyoruz zaten öyle aham şaham bir baskı da yemiyor Oliviera ama rezil bir şekilde çevre kontrolü yapmayıp topla dönmeye kalkışınca olan oldu. Oliviera ya gelirsek de bu adam daha önce oynadığımız fb, bjk ve ts maçlarının gizli yıldızıydı yani o maçlarda iyi oynadığı diye böyle kötü bir maç çıkarma elbette vermiyor ama affedilebilir bir durum bence.
Bak yazinda oyuncular iyidi kotuydu yazmisin o maci aldi bu bunu yapardi.

Okan hocada su maci aldi yok demekki elestirimde hakliyim.

Sergen Yalcinin Besiktasda o leş takimla neler yaptigina bi tekrar bakın .

Ilhan Palutun oynatigi topu biraz izleyin.

Çagdaş Atanin ne yapmak istedigini dinleyin. Fikirleri var arkadaslar .

Cok acik net soruyorum Baris Alper Galatasarayi kurtaricak oyuncumudur.
Kac mac kurtarmistir

Yedek klubusundeki butun oyunculardan kaçı gelisim gösterdi Koca sezon sorumlarima 1 tane cevap yok.

Kardesim Galatasaray Kalliyi gönderdi Hocasiz Sampiyon oldu kangren parmagi kesiceksin gerekiyorsa
 
Şampiyon olacağımıza %100 inanıyorum.Okan hocada zamanla eksik yönlerini geliştirecektir.Kimse bir anda çok iyi teknik adam olmuyor.Önünde daha eğer düşünüyorsa uzun yıllar var sonuçta teknik direktörlük olarak.3 büyükler haricinde bir takımı şampiyon yapmak çok zordur,diğer yandan ise 3 büyüklerde teknik direktörlük yapmakta arkanda taraftar baskısı varken çok zordur.Alışacaktır elbette,maçları daha iyi okur,daha iyi hazırlanır hale gelecektir.Şu an tamamen kalan maçları sağ salim bitirip şampiyon olmaya odaklanmak lazım.
 
Bak yazinda oyuncular iyidi kotuydu yazmisin o maci aldi bu bunu yapardi.

Okan hocada su maci aldi yok demekki elestirimde hakliyim.

Sergen Yalcinin Besiktasda o leş takimla neler yaptigina bi tekrar bakın .

Ilhan Palutun oynatigi topu biraz izleyin.

Çagdaş Atanin ne yapmak istedigini dinleyin. Fikirleri var arkadaslar .

Cok acik net soruyorum Baris Alper Galatasarayi kurtaricak oyuncumudur.
Kac mac kurtarmistir

Yedek klubusundeki butun oyunculardan kaçı gelisim gösterdi Koca sezon sorumlarima 1 tane cevap yok.

Kardesim Galatasaray Kalliyi gönderdi Hocasiz Sampiyon oldu kangren parmagi kesiceksin gerekiyorsa
Cevap vermeyecektim de sadece şu Barış Alper konusunda bir şeyler söylemek istedim. Oyuna giren her futbolcu kurtarıcı olsun gol atsın asist yapsın diye girmez barış da bunlardan biri, konsol oyunu oynanmıyor sahada. Beşiktaş maçında stoper hattı ve orta sahası ciddi bir fizik üstünlüğü sağladı kerem, Mertens, İcardi bunların hepsi ezildi üzerine Yunus atmak zaten olmazdı elde Barış vardı o girdi.
Ayrıca Barış iki tane derbi maçına çıkıp taş gibi topta oynadı ve bunlar hoca kararıydı, yetmezmiş gibi Sivas maçında kurtarıcılık rolüne de soyundu. Kısacası ben Barıştan gayet iyi verim alındığını düşünüyorum.
 
Bizde malesef Türk Hocalara karsi bir ön yargi ve tahamülsüzlük var. Obejtif degerlendirme yapilamiyor.

Örnek vereyim bu istastigi yabanci bir Hoca yapsaydi göklere cikarilirdi ve Hocada suc bulunmazdi.

Hatirlayin Tudor, Torrent ve Farioli gibi yabanci hocalar nasil begenildi ve göklere cikarildi sirf yabanci diye.

Jorge Jesus yillik 7 Milyon Euro aliyor yillik 7 Milyo Euro verdigin adamin senin sampiyon yapmasini beklersin ama hakemler olmasa Fener coktan sampiyonluktan kopmustu ama Fener Taraftari hala Jesus Jesus diyor.
Ben aslında yabancı hoca istiyorum ama İngiltere dışında her ülke kendi hocasını çıkartıyor çünkü başka çaresi yok.Biz de benzer bir durumdayız ya kaşarlanmış yaşlı bir hocaya dünyanın parasını verecez yada kendi hocamızı bulacağız. Sezon başı dezerbi istedik ne oldu veya gallardo... Gelmez yani adam niye gelsin buraya.
Şampiyon olunmasa dahi Okan Buruk iyi bir sezon geçirdi, benzer bir durum fb içinde geçerli bence sportif açından onlarda şampiyon olmasalar bile başarılı bir sezon geçirdiler. Bu sezon normal bir sezon değildi öncelikle bunun bilincinde olmak lazım.
 
Cevap vermeyecektim de sadece şu Barış Alper konusunda bir şeyler söylemek istedim. Oyuna giren her futbolcu kurtarıcı olsun gol atsın asist yapsın diye girmez barış da bunlardan biri, konsol oyunu oynanmıyor sahada. Beşiktaş maçında stoper hattı ve orta sahası ciddi bir fizik üstünlüğü sağladı kerem, Mertens, İcardi bunların hepsi ezildi üzerine Yunus atmak zaten olmazdı elde Barış vardı o girdi.
Ayrıca Barış iki tane derbi maçına çıkıp taş gibi topta oynadı ve bunlar hoca kararıydı, yetmezmiş gibi Sivas maçında kurtarıcılık rolüne de soyundu. Kısacası ben Barıştan gayet iyi verim alındığını düşünüyorum.
Kardesim futboldan 0 aldin otur Forvet sokuyorsan gol atmak icin aliyorsundir keske cevap vermeseydi futbol cehaletini izletmeseydin
Baris Alper Fenerbahce macinda ne oynadi yahu. 6 pastan Boklu dereye vurdu topu.

Fenerbahceye Umraniye 3 Istanbul 3 Gumruk 4 atmis kadikoyde nerede iyi oynamis. ICARDI GIRENE kadar mac 1 0 birakin ezbere konusmayi.

Hizli Kos alan ac demisler Fener macinda oda tek yapabildigi seyi yapti kostu,Kosmak iyi oynamak ise Getirin babam Boltu takima koşsun🤣
Icardi girene kadar fenerbahce kac gol kacirmis tekrar izle

Yeniksen Gol lazim ise dakika 70 olmus ise Gomis girer Ayaginda top tutamayan Baris degil Besiktas acik oynamiyordu.Baris kapali savunma yaparkan 0 teknik kapasetesi ile oynayan Baris Alper'ı alanda ,Alinirdi diyende Futbol cahilidir
 
Son düzenleme:
Kardesim futboldan 0 aldin otur Forvet sokuyorsan gol atmak icin aliyorsundir keske cevap vermeseydi futbol cehaletini izletmeseydin
Baris Alper Fenerbahce macinda ne oynadi yahu. 6 pastan Boklu dereye vurdu topu.

Fenerbahce Umraniye 3 Istanbul 3 Gumruk 4 atmis kadikoyde nerede iyi oynamis. ICARDI GIRENE kadar mac 1 0 birakin ezbere konusmayi.

Icardi girene kadar fenerbahce kac gol kacirmis tekrar izle
Tamam 😀
 
Yazılanları az çok okudum. Benim kanaatim Kaan Ayhan'dan daha çok yararlanılması gerektiği,sene başına bakarsak Kazımcan da kötü değildi. Adekugbe'yi de yeterli bulmuyorum bence orta sahaya Berkan koyulup Boey-Dubois ve Rashica ile başlanmalı.
 

Üst