2022-2023 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

Mesela bu sezon vakıfbank kupasız kapatırsa şaşırmayın. herkes egonu geldi diye wow falan çekiyor ama çaprazda değişim fark etmezdi ki. haak gibi mvp vardı zaten elinde, + bir olay yok yani egonunun gelmesinde. gizem örge gibi liberoyu fenere kaptırıyorsun, michelle gibi smaçörü bırakıyorsun falan. fenerbahçeye daha yerli olarak vargas eklenecek. arina- vargas gibi power ve sert servisci 2 köşeleri olacak.
 
2-3 yıl yatırım yapacaksan hiç harcama daha iyi kadın voleyboluna. öncelikle sağlam bir sponsor lazım ve bu sponsor devamlı o kaynağı sağlayacak. sonrasında sabırla kadronu kurup o seviyeye çıkacaksın. mesela en güzel örnek thy. 4 yıldır dünyayı harcıyor ama max getirebildiği yerli fenerin yolladığı naz oldu, ortaya dicleyi falan aldı. mesela vakıf ve ecza voleybolumuzu temsil ediyorlar falan denilir ama erkek takımı kurmazlar çünkü bütçesini bölmezler zirvede kalmak için. bizimde bunu yapmamız lazım. sağlam bir sponsor bulup ya erkek yada kadın takımıyla devam etmemiz lazım. zaten belli bütçe var, onu da bölüp kupa alamayacak takımlara gidiyor. 2 sezon önce kadın takımımız bütçesi 500 bin dolar civarıydı, vakıfın 6 milyon dolar falandı düşünün farkı.
 
Evet bütçe olarak Eczacıbaşı Vakıfbank Fenerbahçe ile yarisamayiz ama şu unutulmamalıdır ki Galatasaray bir spor kulübü. Düşük bütçeletle de iyi takım kurulur. Örnek Ataman Hoca İle Vakıfbank i eleyip file kalmıştık. Şimdide kötü bir takım değiliz sadece eksik yerler var. Kaliteli bir Çapraz ile çok iyi bir takım olabiliriz.
 
Yoktu tabii ama neden bu takımları yenmek için kadro kuramiyoruz kurmuyoruz biz rahat rahat bir branşta Fenerbahçe maçı izleyemeyecek miyiz
O kadroyu kurduk zamanında Ünal Aysal döneminde ama sonu hüsran olmuştu. Bugün maçı izleyemedim ama maçın hakem Nurper Özbar konuşulmuyor geçen hafta erkek takımımızın maçını yönetmişti ve o maçta taraftarı kışkırmak için elinden geleni yapmıştı bugün ne oldu bilemiyorum.
 
Bütçe vs her şey konuşulur ama voleybol ortada bir filenin olduğu ve büyük oranda kadro kalitesi yüksek olanın kazandığı bir spor Fenerbahçe Mehmet Ali Aydınlar döneminde voleybola yatırım yapmaya başladığı zaman çok mu büyük bir voleybol kültürü vardı ama ligde Avrupa ve Dünya şampiyonu olmayı başardı. Galatasaray'da Daikin zamanı nispeten iyi bütçelere sahip olduysa da voleybol aklı o bütçeleri çarçur etti, geçmiş geride kalmıştır yoksa uzun uzun yazılır.

Sadece şunu yazacağım seçim olmuştur geç transfere başlanmıştır anlaşılan oyuncu beklemiştir hepsi anlaşılır ama siz pasör çaprazı olarak Bell'i alıyorsanız bu voleybol bilememektir. Türk voleyboluna ihanet etmektir. Bell'in oynadığı her dakika bir Türk çocuğuna ihanettir, şuraya 15 yaşında bir Türk çocuğunu koyun en azından a seviyede top oynar gelişir.

Fenerbahçe maçı ile ilgili şunu yazalım: takım hücumda, Bell hücumda sıkışmış Ataman Güneyligil'in yapabileceği yapması gereken Bell'i çıkarıp Sude'yi manşetli çapraz olarak almak ki Anthi 4 numaradan rahat hücum etsin. Güneyligil'in yaptığı Bell'i çıkarıp Anthi'yi çapraza çekip iyice sıkıştırmak. Dehri'de yanında seyrediyor. Bunlardan biri Gökhan Edman'ın Barbolini'nin diğeri Guidetti'nin eski asistanı hey yavrum hey.
 
Son düzenleme:
O kadroyu kurduk zamanında Ünal Aysal döneminde ama sonu hüsran olmuştu. Bugün maçı izleyemedim ama maçın hakem Nurper Özbar konuşulmuyor geçen hafta erkek takımımızın maçını yönetmişti ve o maçta taraftarı kışkırmak için elinden geleni yapmıştı bugün ne oldu bilemiyorum.
Tarihimiz boyunca Eczacı yada Vakıfbankı geçebilecek bir kadromuz olmadı. O seneki de dahil. Kursan bile bir sene mega kadro kurup başarılı olamazsın.
 
fb ile kadroları karşılaştırınca 3-0 iyi bile!

Galatasaray isminin ne ifade ettiğini bilmeyen, amatör branş düşmanı, beceriksiz yönetimler olduğu sürece bu sonuçlar devam edecek.
 
Andrea Drews Megabox ile anlaşmak üzereymiş İtalya da kümede kalma yarışı veren bir takıma oyuncu kaptırıyoruz söylenecek bir şey yok
 
İyi bir pç şuan bu takıma çok fazla şey katar bence en azından ezeli rakibimiz dediğimiz takımlar zorlanmadan bizi yenmez orta oyuncularımız ve smaçörlerimiz iyi hücum etsede pç sıkıntımız olduğu için pek değişen bir şey olmuyo iyi bir pç alıp rakip bloğunu tüm sahaya yaysak ilk 4 idamız olur şuan ki kadroyla pek bir idamız yok
 
Drews alınabilirse en azından ilk 4 zorlanabilir ve büyük takimlara karşı ezilmeden oynayabiliriz. Bir parça çok önemli pç olsa Anthi de ilkin de orta oyuncularımızda daha efektif olacaklar o yüzden önemli
 

Üst