2022-2023 Kadınlar Euroleague

fener iyi oynamıyor zaten pota dibinden kaçan boş turnikeler falan. klasik Fenerbahçe loserlığı yeniden zuhur mu etti takıma anlamadım, bu takıma da etmesin bir zahmet.
 
Stewart oyunda tutuyor şikecileri.

Schionun koç bizde olsa keşke. Açık ara Eurocup'ı alırdık bu sene.
 
ilk yarıyı 40-36 geride kapattı Fenerbahçe. valla felaket bir oyun var sahada, dediğiniz gibi Stewart oyunda tutuyor takımı.
 
Bu nasıl bir loserlık aklım almıyor gerçekten :D Büyük ihtimal çevirirler maçı da şu kadro ile nasıl vurup geçemiyorlar olacak iş değil. Şu fb son 10 yılda ki kadroları bizde olsa 5 tane El kupamız olurdu.
 
Erken konuşmayın. Kötü oynuyorlar ama alırlar bir şekilde maçı. Schio'nun nefesi yetmez.
 
valla bu maçı alsalar bile finale ev sahibi Prag çıkar. familia'ya karşı zorlanan prag'a yenilir ya. Normal sezonda fener'i en çok sarsan takım da Prag'dı zaten. herkes fener gibi loser ve enayi değil ki ev sahibi olduğu turnuvayı kaybetsin.
ekaterinburg'u özellikle ayırıyorum buradan, anısı var...
 
ilk 6 dakika 19-8 üstünlüğü var fenerin 3. çeyrekte. harbiden çok kaliteliler ya acayip bir seviye özellikle savunmada, hücum yapamadı familia.
 
Böyle bir kadro kurup, nasıl bu kadar kötü oynayabilirler şaşırıyorum. women euroleague'de kaliteli takım sayısı 4-5 tane takımdan oluşsa sanırım bunlar hiçbir zaman bu kupayı kazanamazdı.
 
açıklarını yakalayanlar yenip geçiyor aslında, en kusursuz en formda en seri galibiyetler aldıkları dönemde Ekrem memnun mersin'le tokatladı bunları ki eksik kadroyla bide. yabancı krizi vardı galiba giden oyuncu geri gelmemişti öyle bir ortamda gelmişti galibiyet.
 
Maçın yorumcusu stewart'ın kaçırdığı boş turnikeleri final-four'un stresine bağladı :D dalga geçiyor sanırım.
 
Çukurova'nın başında ekrem memnun olsaydı benim favorim belliydi. bu izlediğim fenerbahçe'yi yenerek kupayı alırdı.
 
Fener'e karşı 3. çeyreği kazasız belasız kapatan her takım kazanır bence. Familia son çeyreğe tek top farkla geride girse kazanirdi diye düşünüyorum. 3. çeyrek fenerin savunması biraz sertleşti sayı bulamadı familia. buna çözüm bulan her takım yener bunları.
 
umarım mersin-prag eşleşmesinden en kaliteli olanı çıkar finale. yukarıda Prag fener'i en çok sarsan takım demiştim bu doğru ama fenerin kalan 2 takıma karşı kalite farkı da ortada. ayrıca ilk yarıdan kendisine kredi kasıp 3. çeyreği kazasız atlatmalı finale çıkan takım. ulan familia alacağın olsun
 

Üst