2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Konuşulanlar, söylenenler ve yazılanlar üzerinden kadro sanırım şu şekilde şu anda; (pozisyonlarda değişiklik olabilir)
D.Bost, Yunus Emre S.,Acar
D.Ennis, Göksenin, Sinan S.
Muhaymin
R.Morgan, Sadık Emir K.
J.Floyd, Mahir A.

Rıdvan Ö., I.Canaan, M.Ndour ile ilgili belirsizlik var sanırım.
 
Darius Thompson boştayken ve ilgileniyorken Dylan Ennis'e gerek yok. Aynı pozisyonda olan , hem 4 yaş daha genç hem de daha kaliteli oyuncu. Thompson eğer Euroleague'den uçuk bir kontrat alırsa Ennis'i gündemimize almalıyız.
 
Son düzenleme:
Bütçe artmış, Kerry Blackshear'in opsiyonundan 70-80 Bin Dolar gelmiş, lig üçüncülüğü ve yarı finalden BCL 500 Bin Euro vermiş ama ne istediğimiz yerli oyuncuyu alabiliyoruz ne de Darius Thompson gibi Euroleague oyuncusu alabiliyoruz. Anlayan varsa beri gelsin...
 
Floyd-Uzun
Muhaymin-Kisa
Mahir-Uzun
Yunus Emre -Kısa
Morgan-Uzun

Şimdiye kadar gün gün açıklanan transferler. Muhtemelen yarın Sinan Saglam, Ertesi gün uzun kalmadığı için muhtemelen dee bost açıklanacak
 
Ne vereceği kesinleşmiş bir Ndour'dan çıkmak hala benim kafama yatmadı. Bu işin neden olmadığını bilen varsa açıklarsa sevinirim. 29 yaşında hücumu ve savunması iyi , hırslı ve tecrübeli bir adamdan çıkıp ; hücumu çok kısıtlı ve istatistikleri vasat altı bir Floyd ile her ne kadar iyi de olsa 34 yaşına gelip son 1 seneyi sakatlığa kurban etmiş Morgan almak içime çok sinmiyor maalesef.
Umarım çok iyi katkılar verip harika yerlere taşırlar bizi ve ben utanırım. Ama kağıt üzerinde durumlar böyle. Sezonda ne olacağını izleyip göreceğiz.
 

Üst