2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Vasata iyice alıştık diyoruz Olcay, Derin, Ayşe, Melis falan yazılıyor.

Tilbe ve Sevgi'yi alamayacaksak eldekiler kalsın yeter. İyi bir hoca ile gayet yeterli olurlar.
Kesinlikle. Önce iyi bir hoca elzem. Ekrem hoca ile hemen anlaşmak lazım. Onunla zaten elimizdeki yerli oyuncular da iyi oynar. Tilbe ve Sevgiden başka alınabilecek fark yaratacak oyuncu yok.
 
Ekrem hocanın elinde parlamayacak yerli yok bence. kendisi kimi isterse alınmalı genç-yaşlı formlu-formsuz demeden. Ekrem hoca ile anlaşılsın önce gerisini hoca bilir.
Kesinlikle katılıyorum.
ÇBK-fb maçını canlı olarak salondan izledim.
Gerçekten Ekrem hoca yerli oyunculardan çok iyi katkı alıyor. Özellikle de dış atış konusunda. Hocamız maçı da çok iyi okuyor. Ben Ekrem hocanın Galatasaray‘a gelmesini çok isterim ama bütçe yeter mi bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
sezon bugun bitti, fener serisini de 3-0 kaybederiz muhtemelen. yarından tezi yok direk Ekrem hocaya gidilmeli. Euroleague'e gidebilir miyiz bilmiyorum gidiş hakkı nasıl alınıyor ama gidilirse yada gitme hedefi varsa hoca da buna göre erkenden dizmeye başlar kadrosunu. ekrem hoca "gel" dediğinde hayır diyecek yerli olduğunu da sanmıyorum. bu sefer geç kalamaz ne kadın ne erkek basketbol takımımız. yönetim o hakkını bu sezon kullandı.
 
Sadece Alper Durur’un ayrılması yeterli değil; yardımcı antrenörlerin üçüyle de yolların ayrılması elzemdir.

Kaptan Işıl Alben’i tenzih ediyorum, kendisinin kredisi sonsuz. Kaptan dışında, takımın en çok kazanan yerlileri ile de yolların ayrılması hem saha içindeki hedef rakiplere karşı performansları, hem de saha dışı gündemleri sebebiyle çok acil gereklidir.

Bununla ilgili isim vereceksek eğer; bu kişiler Pelin Bilgiç, Meltem Yıldızhan ve Tuğçe Canıtez olmalıdır.
 

Üst