2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bari fark yaratan birini alsaydılar, büşra bile şuan daha iyi durumdadır,o kadar bittik bi oyuncu şuan. Yani para yoksa yapmayın daha iyi , onun yerine 1 2 tane eli yüzü düzgün yerli alsaydılar bari.
 
Eurocup'ı istiyoruz belli ki. Şu yabancıların kayda değer bir bölümünü çok rica ediyorum 2024 Avrupa Süper Kupa finaline çıkarabilelim. WNBA'in, Çin Ligi'nin takvimini biz belirleyemeyiz elbette; bununla birlikte çok sürprizli bir oyuncu piyasasından bahsetmiyoruz.
 
Eurocup'tan bahsetmek için erken diye düşünüyorum.
Bourges-Uni Girona-TTT Riga-London Lions gibi kaliteli kadrolar var.
Maç maç bakmak daha doğru olur.
2024 Super Cup Women için Çin takviminden ziyade WNBA takvimi daha önemli.
 
Çok çok iyi oldu hem Türk kontenjanında olduğu için yabancı rotasyonumuz aynı kalacak ve Hines Allen 5 numara oynamak zorunda kalmayacak Smith ve Allen süresi olması gereken sürelere inecek şu an bence Çukurova'dan daha iyi Fenerle başa baş oynayabilecek hale geldik Eurocup'ın Bourges ile net favorisiyiz umarım bu sefer Bourges'ten rövanşı alırız.
 
Keşke 1 2 tane iyi yerli ekleyebilseydik.
Acilen Ekrem hoca getirilmeli, o zaman eurocup ihtimalini baya net konuşuruz. Paden bi heyecan getirdi ilk başlarda ama oyun kurgusu yok gibi birşey, özellikle savunma çok kötü, savunmayı toparlayacak bir hoca lazım. Hücum anlamında Teaira mcCowan ile birlikte 4 5 gömlek üste çıktık. Gerisi iş bilen bi hocaya kalmış tabi değisiklik olur mu zor gibi...
 

Üst