2024-2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ya burada birbirimizi kandırmaya mı çalışacağız gerçekten? Sezon içinde hamle yapılırsa onu yorumlarız, başka oyuncu gelirse onu yorumlarız, takım komple kurulunca onu yorumlarız. Yani şuan gelen bir oyuncu var, 3 abdli hakkimizdan birini kullanmamız normal mi şu profile. Elbette gelip iyi katkı verebilir ama katkı vermesi de 3 hakkımızdan birini kullanmak için yeterli bir gerekçe değil bence. Seviye arttırmamız lazım.

Kore liginde yaptığı stats böyle filan diye başka bir komedi var twitterda filanda. Rezil bir sene oynayan Teira McCowan'ın statslarına bakarsak da çok kötü değil o zaman. Yada ne bileyim Tilbe ne zaman Anadolu'da oynasa iyi stats yapar ABDli olsa ister miydiniz? Ayşe Cora ve Kayla McBride'in statslari birbirine yakın mesela aynı oyuncular mi, ikisi de abdli olsa hangisini isterdiniz? Seviye diye bir şey var yani Kore ligini mi baz alacağız kıta dışı hakkını kullanırken?
 
Brianna Fraser Polkowice takımında oynayan,Euroleague Women maçlarında takip ettiğim bir oyuncuydu. NaLyssa Smith yerine alındıysa kadro kalitesi olarak güç kaybı yaşarız diye düşünüyorum.

Kaliteli bir guard mutlaka gerekiyor. Bu isim Gabby Williams olabilir ama onun da Julie Allemand ile birlikte fbye gittiği söyleniyor. Bu durumda Yvonne Anderson transfer edilebilir bence.

Bu arada gelecek sene Euroleague Women formatı değişiyor ve Eurocup Women'a Euroleague Women ilk turundan 4 takım geliyor. Bu durumda Eurocup Women için kadro kalitemizin en az Euroleague Women seviyesinde olması gerekiyor diye düşünüyorum.
 
Karlie Samuelson'u almak üzereyiz diye bir dedikodu düşmüş twitterda. Maalesef çok iyi oyuncu falan filanda yazılıyor ama Eurocup seviyesi için evet iyi oyuncu da 2 ay önce konuşulan isimler nerede, gelen isimler nerede noktasına geldik tamamen
 
Korkum şu ki geçen yıl Erkek Basketbolda olduğu iyi yerlilere rağmen kötü yabancı tercihleri ile bir çuval inciri berbat etmek.İnsalllah yanılırım.
 

Üst