Voleybol uzmanı bir arkadaş timmerman çöp demişti ama. Nerede o uzman.Timmerman oynamaz yedek kalır adı sapı belli olmayan kişileri sayıp ondan iyi demenin çok anlamsız tartışılmaya değmez bir şey olduğunun farkındaydım.Kötü Timmerman ancak bu oyuncuların seviyesine inerdi korkum 5 aydır tek maça çıkmayan Timmerman DŞ ilk maçında İsveçe karşı full as oynayıp 17 sayı ile arkasındaki bütün ortalara fark attı.1 sayı daha alsa maçın en skoreri olacaktı Hollanda adına bir orta için muazzam bir olay bu çok nadir görünür bir ortanın köşelerle ile aynı sayı da çıkması.6 da blok yaptı 5 aydır oynamamasına rağmen kalitesini gösterdi.Adı sapı belli olmayan oyuncuların nasıl Timmerman'ı yedek bırakacağı idda edildi anlam verilemezdi zaten.
Kesinlikle Timmerman hedef ilk 4 falansa ideal ama şampiyonluk getirecek oyuncu değil zaten. Onun için Yuan alındı ama yine de Timmermanın elde kalıp ilk devre bizde oynaması güç katacak.Timmerman iyi oyuncu ama takımın tavanını yukarı çeken bir oyuncu değil. Dolayısıyla şampiyonluk hedefi olan herhangi bir takımın as orta oyuncusu olamaz diye düşünüyorum.
Trol gene mi geldin sen kaç hesabın banlandı hala burada mısınTimmerman iyi oyuncu ama takımın tavanını yukarı çeken bir oyuncu değil. Dolayısıyla şampiyonluk hedefi olan herhangi bir takımın as orta oyuncusu olamaz diye düşünüyorum.