• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Timmerman oynamaz yedek kalır adı sapı belli olmayan kişileri sayıp ondan iyi demenin çok anlamsız tartışılmaya değmez bir şey olduğunun farkındaydım.Kötü Timmerman ancak bu oyuncuların seviyesine inerdi korkum 5 aydır tek maça çıkmayan Timmerman DŞ ilk maçında İsveçe karşı full as oynayıp 17 sayı ile arkasındaki bütün ortalara fark attı.1 sayı daha alsa maçın en skoreri olacaktı Hollanda adına bir orta için muazzam bir olay bu çok nadir görünür bir ortanın köşelerle ile aynı sayı da çıkması.6 da blok yaptı 5 aydır oynamamasına rağmen kalitesini gösterdi.Adı sapı belli olmayan oyuncuların nasıl Timmerman'ı yedek bırakacağı idda edildi anlam verilemezdi zaten.

⚡️ Eline Timmerman x İsveç ( 5 Set )

10/22 %45h
6 blok
1 ace
17 sayı, +12 WL

Timmerman oynamaz yedek kalır adı sapı belli olmayan kişileri sayıp ondan iyi demenin çok anlamsız tartışılmaya değmez bir şey olduğunun farkındaydım.Kötü Timmerman ancak bu oyuncuların seviyesine inerdi korkum 5 aydır tek maça çıkmayan Timmerman DŞ ilk maçında İsveçe karşı full as oynayıp 17 sayı ile arkasındaki bütün ortalara fark attı.1 sayı daha alsa maçın en skoreri olacaktı Hollanda adına bir orta için muazzam bir olay bu çok nadir görünür bir ortanın köşelerle ile aynı sayı da çıkması.6 da blok yaptı 5 aydır oynamamasına rağmen kalitesini gösterdi.Adı sapı belli olmayan oyuncuların nasıl Timmerman'ı yedek bırakacağı idda edildi anlam verilemezdi zaten.
Voleybol uzmanı bir arkadaş timmerman çöp demişti ama. Nerede o uzman.

Timmerman iyi oyuncu ama takımın tavanını yukarı çeken bir oyuncu değil. Dolayısıyla şampiyonluk hedefi olan herhangi bir takımın as orta oyuncusu olamaz diye düşünüyorum.

Timmerman iyi oyuncu ama takımın tavanını yukarı çeken bir oyuncu değil. Dolayısıyla şampiyonluk hedefi olan herhangi bir takımın as orta oyuncusu olamaz diye düşünüyorum.
Kesinlikle Timmerman hedef ilk 4 falansa ideal ama şampiyonluk getirecek oyuncu değil zaten. Onun için Yuan alındı ama yine de Timmermanın elde kalıp ilk devre bizde oynaması güç katacak.

Trol gene mi geldin sen kaç hesabın banlandı hala burada mısın

Timmerman yerine sezon içerisinde Wang YuanYuan oynayacak. Dolayısıyla takımın tavanı yüksek olabilir. İlk 4 garanti diye düşünüyorum. Şampiyonluk ise takımın o dönemki form durumuna bağlı bence ama mevcut pasör çaprazı rotasyonu ile bu sene ligde şampiyonluk zor.
Gelecek sene Antrapova veya Egonu transfer edilirse gelecek senenin en büyük şampiyonluk adayı biz oluruz.

Zaten pç harici her bölgede çok iyi şampiyonluk getirecek takımız. Tek sorun pç Alexia kesinlikle elde tutulmalı.Ama Groblena benim beğendiğim abartıldığı kadae kötü bir oyuncu olmasa da gelince görücez şampiyonluk getirmez bize.Takım da tek sorun Groblena şuan Cibara da ekim ayında görüşmelere başlanacağını Antropova Egonu Ryk bu üçlüden birinin seneye bizde olacağını söyledi. Yani bu üçlüden biri seneye Groblena yerine geliyor gibi önemli olan eldeki oyuncularla devam edebilmek eldekileri de tutarsak seneye şampiyonluk gelebilir.Bu sene ilk 3 Fenerin durumuna göre final görürüz gibi geliyor ama Vakıf’ı bu çapraz rotasyonuyla geçmek zor.

Geri