İlkin asla büyük maç oyuncusu olamaz. Neden böyle konuştuğumuz anlaşıldı mı? Naz gereksiz yere eleştiriliyor. Aynı toplarla Sylla %49 la çıkarken İlkin %29 la çıktı. Sylla'nın yanına mutlaka power smaçör şart. Frantti neden yedek bırakılıyor yani tribüne gidiyor gerçekten anlam veremiyor. Timmerman'ın hiçbir artısı yok ki. Tamam anlıyorum Timmerman olmayınca da ondan çok daha kötüsü Ayçin var. İyi de o zaman yönetim olarak yerli kalitesinden patlıyorsunuz bir kere. Ayçin avantaj toplarını sayı bile yapamadı. Ayçin gerçekten bitik durumda. Timmerman yetersiz. Hal böyle olunca Frantti tribüne gidiyor. Smaçörlerden birinden katkı alamıyoruz. Lukasik desen oyuna giremiyor. İlkin çok geç kenara alınıyor. O konuda Barbolini hatalı.
Alexia'nın bu kulüple bağı bitmiş. Grobelna da Alexia da üst seviye çaprazlar değiller ancak Grobelna'da hırs var, mücadele var. Oyuncu kazanamasa da arma için savaşıyor. Alexia ne yapıyor? Umrunda değil kazanıp kazanmamamız. Devre arasında alabiliyorsak yarım sezonluğuna Grobelna ayarında birini alıp gelecek sene için mutlaka yıldız çapraz getirmeliyiz.
Alexia'yı süre alamıyor, ısınamıyor diye savunmayın sakın. Antropova da Milli Takımda Egonu'nun yedeği. Ondan daha formdayken yedek bekliyor ancak oyuna girdiğinde hiç üfleyip püflemeden katkısını veriyor hatta Egonu'dan fazla katkı veriyor. Allah oyuncunun da karakterlisini nasip etsin. Alexia'ya karaktersiz demiyorum ancak sen kısıtlı sürede dahi kendini gösteremiyorsan, oyuna girdiğinde hocayı çileden çıkarıyorsan, 2. topta sayı yapmak yerine saçma plase deniyorsan o zaman kusura bakma bu kulüpte oynayamazsın.
İlkin bench oyuncusu olmalı iyi bir smaçör almalıyız Markova gibi bulmak zorundayız. En kötü Cazaute gibi birini getirmeliyiz. Wang geliyor Allahtan o konuda sevindirici haber var. Yıldız çapraz, iyi bir yabancı power smaçör, iyi bir yerli orta bu takımın en acil ihtiyaç duyduğu transferler.