• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Takımdan umutluyum ama şu son maçta alınan dramatik mağlubiyet baya moral bozucu oldu...

Şu yorumdan sonra zaten susuyorum bu adam iyice komikleşti yazıp düşmeyelim.Groblena ayarında birini alalım ikinci devre demek Groblena sakatlanırsa yerine o oynar allah korusun dedim ben ya allah korusun Groblenay’a bir şey olursa sakatlanır falan demek oluyo aynen yazarken de utanmıyon ah ah.Laflarımı da çalmaya kendi karakterin haline getirmeni çok seviyorum taklit etmeye devam et çok hoşuma gidiyo.Fırıldaklık ustalığı bu mesajdır cidden.Timmerman olayında da yok sadece 1 as orta başlar maça ben ondan dedim demişti ya ah ah cidden komiksin rezil ediyorsun kendini.Yorumu okuyan biri orayı anlar zaten salak değil millet.Bu yorumun tek açıklaması var Groblena ayarında bir yabancı daha alınmalı iki yabancı pç oynanmalı bunu yaparsan da Wang nasıl kadroya girecek.Kendin dahi bunu yazdığına inanamayıp ben böyle bişey demem doğru okuyun falan diyip kendince dalga geçtin zaten kendin dahi mantıklı bulmuyorsun yazdıklarını.

Grobelna'yı Alexia'dan iyi görüyorum. Alexia'nın kulübü de umursadığını düşünmüyorum. Bu saatten sonra sadece sabote edeceği fikrindeyim. Bu yüzden de Grobelna'nın olası sakatlık durumunda birini alalım demek kadar normal bir şey olamaz. Bu illa Grobelna'dan iyi çapraz alalım diye yangın yapmakla alakalı bir durum olmuyor. Ndiaye alınsın, Van Ryk zorlansın gibi transfer açlığı yapmıyorum. Alexia'nın yedek kalmayı sıkıntı etmeyecek, servisi bilerek fileye takmayacak bir oyuncu olduğuna inansam zaten çapraz alalım demem. Ancak mental olarak burada olmayan, koçuyla iç dünyasındaki çatışmadan dolayı gerçekte de anlaşamayan birisi yerine oyuncu bakalım demem anlamsız değil.

Üslubunuz da algınız gibi kötü. Fırıldak falan. Yani ben şimdi size aynı üslupla gelip hakaret etsem hoş mu olur? Saygınızı bozmayın.

Allah aşkına şu ikili tartışmayı özelde tartışsanıza çöpe çevirdiniz konuyu 1 aydır aynı ikilinin mesajlarıyla doldu konu.

Şıracının şahidi bozacı da gelmiş. Herhangi bir konuda yazdığı mesajdaki satır sayısı 3 ü geçmeyen Çağrı Akça birisine troll diyor. Burada troll varsa o sizsiniz. Hem de yancı bir troll

Alexia'nın bu kulüple bağı bitmiş. Grobelna da Alexia da üst seviye çaprazlar değiller ancak Grobelna'da hırs var, mücadele var. Oyuncu kazanamasa da arma için savaşıyor. Alexia ne yapıyor? Umrunda değil kazanıp kazanmamamız. Devre arasında alabiliyorsak yarım sezonluğuna Grobelna ayarında birini alıp gelecek sene için mutlaka yıldız çapraz getirmeliyiz.

Mallesef yazan sensin bu paragrafı kendi sözlerini saçma bulup çeviriyorsun her defasında kaçıncı kez yapıyorsun başkalarını yalancı ilan etmeye çalışıyo sonra yazık.Bazı insanlara fazla taviz veriliyor bir kere ceza verildi aklınmadı akılanacak gibi de durmuyor.

Yahu doğru yazmışım işte. Doğru bir yorum. Alexia'nın kulüple bağı bittiği için çapraz alalım diyorum. Sakatlık durumunu da buna bağlıyorum. Bu çapraz yangını yapmakla aynı şey değil. Sizde bir de yargısız infaz durumu var. İşte bu yanlı bakış açısından kaynaklanıyor. Halil bey aşın artık beni. Sizle çoğu konuda hemfikir değilim çünkü vasatı sevmeyi alışkanlık haline getirmişsiniz. Oyuncu ne kadar hata yapsa da, yanlış davranışta bulunsa da koruma taraftarısınız. Oyuncuyu kulüpten üstte gören bir zihniyetiniz var bende ise tam tersi. Babamın oğlu veya kızı olsa tanımam. Kulüp her şeyin üstündedir.

Hocasıyla anlaşamayan, servisi bilerek fileye takan ve milyonlarca Galatasaray taraftarına ayrıca o armaya ihanet eden birisi şubede olmamalıdır. Bu kadar basit. Bunun nesini anlamadınız?

10 sene yazdınız demedim 2-3 senedir burada bu sene gelişeceğiz şu sene gelişeceğiz gelecek sene şampiyonluğa oynayacağız diye laf cambazlığı yapıyorsunuz. 4 sene oldu nerdeyse siz bunları diyeli. Yapılanma için aklınca argüman ürettiğinizi düşünüyorsunuz. Bu forumda neler yazdığınız bilinmiyor sanki. Zaten o yüzden bu forumda yazılanları nerden biliyorsunuz gibi bir söylemde bulundunuz. İnsanların bir şeylerin dikkatini çekmesi işinize gelmedi :D Sizinle aynı fikirdeki kişilere kalsa 2 senede seçim olan Galatasaray'da yapılanma için 4 sene gerekiyor. 4 sene sanki aynı yönetim devam edebilecek. O yüzden de aşırı mantıksız düşünceleriniz. Bir şubede hedefi koyarsın 2. senede Şampiyonlar Ligi takımı bile olursun. Örnek Zeren. Şampiyonlar Ligi'nde iş yapar yapmaz umrumda değil. Sonuçta orda oynuyorlar mı? Evet. Sonuçta ilk 4 adayı bir takım mı? Evet. Bu da yeterli bir cevap sanıyorum.

Avrupa Kupalarında maçlar başlıyor

🗓️ 25 Kasım Salı
⚡️ 19.00 x 🇹🇷 Fenerbahçe - Benfica 🇵🇹
⚡️ 22.30 x 🇮🇹 Conegliano - Zeren 🇹🇷

🗓️ 26 Kasım Çarşamba
⚡️ 19.30 x 🇹🇷 Eczacıbaşı - Zeleznicar 🇷🇸
⚡️ 23.00 x 🇵🇹 Porto - Galatasaray 🇹🇷

🗓️ 27 Kasım Perşembe
⚡️ 18.00 x 🇹🇷 THY - Menorca 🇪🇸
⚡️ 19.00 x 🇹🇷 Vakıfbank - Volero Cannet 🇫🇷
Zeren Conegliano maçını herkesin izlemesini öneririm çok çok kaliteli bir maç olacak ama İmoco alır.Geri kalan maçların çok olayı yok temsilcilerimiz çok rahat alır.Maçların çoğu Trt de yayınlanacak zaten bu sene Trt yayın haklarını satın aldı.

Pelin Yüce programında Galatasaray gelecek sene çok daha iyi tansferler yapacak tarzı bir şey söylemiş umarım içeriden aldığı bir duyumdur ama zaten takım taraftarı ilkez bu şube de çekti bu branşa bu yatırımı kesemezler artık artacağı herkesin tahmin edebileceği bir şey ama umarım içerinden alınan bilgidir.

Kurtagic söylentileri doğru mu? Wang ile o yüzden mi 1 sene imzaladık? Bilgisi olan var mı?

Pasör çaprazı için mi böyle konuşmuş Pelin hanım. O konuyu anlasak iyi olacak. 1 aya kadar netleşir diye düşünüyorum. Geçen sene Grobelna ve Fedusio haberi ilk kez Ocak gibi gündeme düşmüştü.

Kurtagic'in babasının Fener taraftarı olduğu biliniyor.Umarım gelir ama ailesi çok destekler mi bilmem.Wang bu sezon izlenir eğer Çin performansı ile gelirse devam edilir takıma alışamaz katkı veremezse.Kudies Dannesi gibi isimlerin kapısı çalınmalı o zaman.

Kurtagic'in babasının Fener taraftarı olduğu biliniyor.Umarım gelir ama ailesi çok destekler mi bilmem.Wang bu sezon izlenir eğer Çin performansı ile gelirse devam edilir takıma alışamaz katkı veremezse.Kudies Dannesi gibi isimlerin kapısı çalınmalı o zaman.
Kudies zu italya

İtalyanca öğrenmeye başladı seneye Novara da deniyor ama Yuan bekleneni veremezse yine zorlanması gereken bir isim 2 sene içinde Kudies çok başka seviyelere gelicek.Ama Yuan alışırsa bence zaten o kalsın istiycez.

Kudiess çok iyi bir orta oyuncu ama ana role yazılacak bi konumda değil çünkü kendisi kronik maalesef. Bi sakatlansa sezon çöp olabilir. Ama yabancı sayısı kontenjanımız müsade ederse ikinci yabancı orta olarak müthiş ekleme olur.

Kudiess çok iyi bir orta oyuncu ama ana role yazılacak bi konumda değil çünkü kendisi kronik maalesef. Bi sakatlansa sezon çöp olabilir. Ama yabancı sayısı kontenjanımız müsade ederse ikinci yabancı orta olarak müthiş ekleme olur.
İkinci yabancı olarak bence hiçbir takıma gitmez genç kendini harcatmaz.O yüzden CL de kullanmalık 2. yabancı orta konumunu 30 yaşını geçmiş artık gelişme derdi kalmamış oyuncuların kabul edeceği yada çok üst düzey olmayacak isimlerin kabul edeceği bir konum bence.O yüzden 2. yabancı alacak Carol hamlesi çok mantıklı.Mt falan bıraktı artık son demlerini yaşıyor ve geçen sene Scandicci de gördük halla çok iyi zaten atletik bir isim oynasa 40 yaşına kadar oynarda artık çok gösterme derdi yok kendini gibi.Çok rahat ikna edebileceğimiz hem de lig de kadro dışı kalmayı sorun etmeyecek bir isim.Kudies falan gibi oyuncular bizde sadece CL oyuncusu olmaktansa gider Novara da hem lig de hem CL de as olur.

İkinci yabancı olarak bence hiçbir takıma gitmez genç kendini harcatmaz.O yüzden CL de kullanmalık 2. yabancı orta konumunu 30 yaşını geçmiş artık gelişme derdi kalmamış oyuncuların kabul edeceği yada çok üst düzey olmayacak isimlerin kabul edeceği bir konum bence.O yüzden 2. yabancı alacak Carol hamlesi çok mantıklı.Mt falan bıraktı artık son demlerini yaşıyor ve geçen sene Scandicci de gördük halla çok iyi zaten atletik bir isim oynasa 40 yaşına kadar oynarda artık çok gösterme derdi yok kendini gibi.Çok rahat ikna edebileceğimiz hem de lig de kadro dışı kalmayı sorun etmeyecek bir isim.Kudies falan gibi oyuncular bizde sadece CL oyuncusu olmaktansa gider Novara da hem lig de hem CL de as olur.
Katılmıyorum. Kudiess şuraya gider buraya gitmez muhabbetine hiç girmedim zaten ben kulüpler açısından değerlendirdim. Kudiess dünyanın en iyi blokçularından biri ama dediğim gibi ben kudiessle koca bir sezon cl lig kupa vs geçiricem dersen büyük risk almış olursun tutarsa süper tabi

Diğer bölgelerin bir alarmı bir acelesi yok zaten tabi daha iyileri gelse olur ama iyi bir çekirdeğimiz var.Antropova tek acelesi olan koşulsuz yapılması gereken transfer.Cibara Ekim ayı için 2-3 pç ismi vererek görüşmelere başlıycaz elimizi çabuk tutucaz mallesef rakipler böyle yapıyor bizde ayak uydurucaz gibi bişey demişti.Pelin Yüce de umarım pç hakkında olumlu bir haber alıp böyle bir söylemde bulunmuştur.

Büşra Güneş sakatlanmış ve 10 gün yokmuş ama bizim için çok fark eden bir şey değil.Yuan geleceği için antreman da eksik kalmıcaz.Maçlarda zaten oyuna girmesine gerek yok 2 ortanın sakatlanması lazım tek bir maçta ona sıra gelmesi için geçmiş olsun ama umarım daha sağlıklı daha iyi döner.

Zeren'e helal olsun İmoco gibi bir takımı elerinden kaçırdılar.3-2 İmoco aldı ama Zeren son sette 14-11 öndeydi 1 sayı alsa bitiyordu mallesef alamadılar.Ama Türkiye ligi 4. takımı İtalya 1. takımını elden kaçırması tebrik edilmesi gereken bir şey.Güzelde bir haber bu eskiden Avrupa kupalarında Türk takımları ambargo koyduğu bir dönem vardı.2-3 senedir İtalyan takımları ambargo koyuyor.İmoco bitmiş final four zor görür yorumları başladı da asla katılmıyorum erken eşlemezlerse Vakıf-İmoco finali olur yine ama bence Vakıfbank şuan bence çok ufak farkla önde.Cev Cup da Galatasaray yine favori.Bu sene hem CL hem Cev Cup alırsak İtalya'nın 2-3 senedir kurduğu üstünlüğü bitiririz.

Yahu doğru yazmışım işte. Doğru bir yorum. Alexia'nın kulüple bağı bittiği için çapraz alalım diyorum. Sakatlık durumunu da buna bağlıyorum. Bu çapraz yangını yapmakla aynı şey değil. Sizde bir de yargısız infaz durumu var. İşte bu yanlı bakış açısından kaynaklanıyor. Halil bey aşın artık beni. Sizle çoğu konuda hemfikir değilim çünkü vasatı sevmeyi alışkanlık haline getirmişsiniz. Oyuncu ne kadar hata yapsa da, yanlış davranışta bulunsa da koruma taraftarısınız. Oyuncuyu kulüpten üstte gören bir zihniyetiniz var bende ise tam tersi. Babamın oğlu veya kızı olsa tanımam. Kulüp her şeyin üstündedir.

Hocasıyla anlaşamayan, servisi bilerek fileye takan ve milyonlarca Galatasaray taraftarına ayrıca o armaya ihanet eden birisi şubede olmamalıdır. Bu kadar basit. Bunun nesini anlamadınız?

10 sene yazdınız demedim 2-3 senedir burada bu sene gelişeceğiz şu sene gelişeceğiz gelecek sene şampiyonluğa oynayacağız diye laf cambazlığı yapıyorsunuz. 4 sene oldu nerdeyse siz bunları diyeli. Yapılanma için aklınca argüman ürettiğinizi düşünüyorsunuz. Bu forumda neler yazdığınız bilinmiyor sanki. Zaten o yüzden bu forumda yazılanları nerden biliyorsunuz gibi bir söylemde bulundunuz. İnsanların bir şeylerin dikkatini çekmesi işinize gelmedi :D Sizinle aynı fikirdeki kişilere kalsa 2 senede seçim olan Galatasaray'da yapılanma için 4 sene gerekiyor. 4 sene sanki aynı yönetim devam edebilecek. O yüzden de aşırı mantıksız düşünceleriniz. Bir şubede hedefi koyarsın 2. senede Şampiyonlar Ligi takımı bile olursun. Örnek Zeren. Şampiyonlar Ligi'nde iş yapar yapmaz umrumda değil. Sonuçta orda oynuyorlar mı? Evet. Sonuçta ilk 4 adayı bir takım mı? Evet. Bu da yeterli bir cevap sanıyorum.

Bu mesajımın son paragrafının hakkını verdi Zeren. Onları tebrik ediyorum. Biz lige geçen sene çıksaydık 2. sene böyle yatırımı yapıp bu seviyelerde oynayabilir miydik? İşte vizyon farkı, işte doğru hedef burada devreye giriyor. 3-4 sene masallarıyla hiçkimseyi kandırmıyorlar. Çıkıp son 2 senenin şampiyonu Conegliano'ya meydan okuyorlar. Umarım Pelin hanımın programındaki söylemleri doğrudur da seneye biz de yıldız isimleri kadromuza katarız.

Emin olun ligde 4 yabancı sınırı olsa Zeren bizim önümüzde bitirme ihtimaline sahipti hatta yüksek ihtimalle onlar 3. olurdu. Neyse ki ligde 3 yabancı sınırı var da köşelerden biri Türk olmak zorunda. Aleksic de Allah'tan oynayamıyor.

Mesela bugün maçı Malinov verdi. Son sette 14-11 de hala köşeleri zorluyor. Ortaya pas verse maç bitecek. Zeren iyi bir yerli pasör alsa Aleksicle çok farklı şeyler yapabilirdi.

Gizem hanım size bir şey sormak istiyorum. Oyuncuların kronik sakat olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Mesela Akimova için de öyle söyleniyordu o konuda birçok kişi haklı çıktı. Kudiess'in geçmişte bilmediğimiz ağır ve nükseden sakatlığımı var? Bilmediğim için soruyorum.

Bu arada üsttekilerden farklı bir yorum yapacağım. Lütfen odağınızı Van Ryk'a yönlendirmeyin. Tamam Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4-5 takımdaki çaprazların bir seviye altı ama ligde final oynatamaz bu takımı. Minimum hedef Antropova veya Tolok olmalı. Bu iki çapraz alınmazsa yine bu seneki sıralamamızdan çok da yukarılara çıkamayız. Van Ryk fazla abartılıyor. İyi maçı kadar kötü maç sayısına sahip. Yani 10 maçın 5 tanesini taşıyorsa 5 tanesinde hiç de iyi olmayan performanslar sergiliyor. Biz bu 10 maçın minimum 7-8 tanesinde iyi olan üst düzey 4-5 çaprazı zorlamalıyız.

Gizem hanım size bir şey sormak istiyorum. Oyuncuların kronik sakat olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Mesela Akimova için de öyle söyleniyordu o konuda birçok kişi haklı çıktı. Kudiess'in geçmişte bilmediğimiz ağır ve nükseden sakatlığımı var? Bilmediğim için soruyorum.
2023-2024 sezonu Minas da sakatlık geçirdi iyi oynarken.Sonra üstüne 2024-2025 de yine sakatlandı.2 sezonu genelde sakat geçirdi.Bu sezon bir sakatlığı oldu mu bilmiyorum.

Geri