• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Paylaştığın twitter gorselinde bile kız sakat parmakta ki şişliği görmüyor musun? Ayrıca yanlış mı anladım fotoğraf çekmeye normal maça çıkmayı ayni gören bir zihin mi görüyorum bu hangi zeka bu ikisini aynı görür. 10 saniyelik olay ile 2 saat maça çıkmayı aynı görmek başka bir zeka. Parmağı kırılmış ve bu yüzden ameliyat olmuş biri tam iyileşmeden maçlara çıkıp bilmem kaç km ile gelen toplara blok yapması o parmağı ne hale sokar bunu hiç dusunemiyor musun bu derece mi takıntılı bir insansın?

Şu kısımdan parmağındaki şişliği nasıl gördüğünüz anlatsanıza? Son fotoğraftan mı yola çıktınız karanlık fotoğraftan? Çünkü elinde telefonu tuttuğu fotoğrafta hiçbir sorun yok. Kendi kendinize bahane üretmekten vazgeçin. Takıntılı olan da sizsiniz. 3 ay geçmiş ve hala forma giymemiş oyuncuya sanki çapraz bağ ameliyatı olmuş muamelesi yapıyorsunuz.

Bu listedeki orta oyuncuların hepsi çok yüksek maaş mı alıyor? Timmerman ile sözleşme imzalanırken çok az bir maaşa imzaladı kısmından dolayı argüman üreten arkadaşlara söylüyorum. Timmerman ile imzalanırken yönetim yedek olmayı kabul ettiği için imzalandı diyordu. O halde şunu anlıyoruz buradan. Ayçin ve Yasemin oynamak istiyorlar ancak oynadıklarında da iyi bir performans veya istikrarlı bir şekilde yüksek performans gösteremiyorlar. Sırf bu bile hamlenin yanlışlığını kanıtlıyor. Sorunun maaş olmadığını gösteriyor.

Maaş diye bahane üretmeyelim. Orta oyuncular dünya voleybolunda yüksek maaş almıyorlar. Zehra'yı ayrı yere koyuyorum yabancı kuralından dolayı. Bir de İtalya'daki üst düzey 1-2 tane orta oyuncuyu bir kenara koyuyorum diğerleri her şekilde alınabilirdi.

Weitzel alınabilirdi. Diyelim geç kalındı ki bu bir bahane olamaz Jehlarova'ya gidilebilirdi. ABD'de oynamaya devam edecekse Igiede eklenebilirdi LOVB sezonunu iyi geçirdi. O da olmadı diyelim Nasya Dimitrova ligde blok anlamında zirvedeyken getirilebilirdi. Onu da geçtim Schölzel hala alınabilecek bir opsiyon.

Geri