#61 Göksenin Köksal

Bu akşam aslan parçası gibi oyna, bize saç baş yoldurtma, savunmana çok ihtiyaç var. Bu kupa gelecekteki kariyerin için çok önemli. Işıl Alben bu kupadan sonra Işıl Alben oldu.

Aslan parçası gibi oynadın, çok iyi savunma yaptın, 2 önemli üçlük attın, kariyerinde yeni sayfada açtın. Helal olsun sana bu senin için çoook yukarılara çıkışının başlangıcı olsun. Teşekkürler...
 
Yine kısalara baskıyı iyi yaptı. Üstüne bir de ceza şutlarını soktu ya eline sağlık Göksenin.

Bu yıl üst gövdeni oldukça geliştirdin,kuvvetlendin, yaz kampında da topla daha çok haşır neşir ol, penetre etmeyi öğren, perdeden çıkıp orta mesafe kaldır at, gerçek bir 2 numara ol. Sende o azim var, haydi sakallı delikanlı!
 
Yapacağın savunma ile onlara nasıl bir maç olacağını daha 1.dakika da göstereceğine inanıyorum.
Üçlüklerin de girerse işte o zaman bizim gözümüzde çok büyürsün...

Sağolsun beni mahçup etmedi.
3. çeyreğin başında aldığı 2 üçlük ile farkın korunmasını sağladı.
Savunmasına laf söyleyen taş olur zaten.
İyi ki bu sene bizimleydin !!!
 
İyi yaptığı şeyleri yapınca yine oldukça verimli bir maç çıkardı.
Birkaç hafta önce parlamasını fırsat bilip kaba tabirle biraz da gaza gelip penetre etme sevdasına yakalanmıştı yapamadığı halde ve zorla kendi kendini verimsizleştiriyordu.Neyse ki vazgeçti ve iyi olduğu şeyler de ısrar ediyor ve takım için verimli bir parça
 
Bu maç enteresan bir oyun oynadı, boş turnike kaçırıp top kaybı yaptı, çembere değmeyen üçlük, ama insan üstü top çaldı ribaund aldı, rakibin çirkef guardını bezdirdi. Nötr mü desek bilemedim ama, yaptığı bir hatadan sonra "Seviyoruz ULEEEN" alkışını da aldı. Elbetteki oyunda, riske edilen adam olduğu için boş toplar buluyor. Gereğinde o boşlukta 0/4 bile atsa eleştirilmemeli. Denk getirip de üç tane üçlükle maçı getirdiğini de biliriz.
 
Turnikelere bir çözüm bulması gerek artık. Takımın en çok boş turnike atan oyuncusudur büyük ihtimalle topları çaldığı için.

Turnikede panyalı atmayabilir içine bıraksın olmuyorsa yada smaca gitsin bilemiyorum çalışıyor mu ne kadar çalışıyor. Bugün aramadık ama yarın öbür gün EL de yarım sayının bile önemi var.

İyi niyetinden ve muhteşem mücadelesinden dolayı hakkını da teslim etmek gerek. Sayı yönünü biraz daha ortalama ve istikrarlı bir seviyeye taşıyabilirse kariyeri açısından büyük adım atmış olur.
 
Yaptığı hatalardan aşırı etkileniyor, duygularına biraz daha hakim olması gerekiyor. Bugün bir turnike atamadı hemen gardı düştü, güveni kayboldu. Gereksiz kasıyor kendisini biraz daha soğukkanlı olmasında fayda var.
 
O boş turnike pozisyonunda Gabriel in arkadan avcı gibi gelişinin de etkisi olduğunu düşünüyorum. Gücü biraz fazla olduğu için turnikeleri sert atıyor panyaya.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Senin korkacağını sanıp üzerine gelen tribunleri galeyana getiren o şerefsiz antic i de yazdık İpekçi ye gelecek.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İkidir FB deplasmanında taraftar üzerine oynuyor ve Göksenin buna izin veriyor. Hem kendi kenara geliyor hem de rakip takımı ve taraftarı ateşliyor. Artık sakin kalmasını öğrenmesi lazım.
 
Maçı seyredemedim ama pozisyon özetinden gördüğüm kadarı ile Göksenin'in faul çalınmaması da mümkün olan bir pozisyonda, Sloukas küçük bir darbe ile abartılı yere atladı, Çakal Antic'de tribünü ger talimatını almış.
 
Hafızam beni yaniltmiyorsa, Melih ve Göksenin, Mahmuti'nin ilk senesinde takımımızdaki iki gençti.

Biz Göksenini tutup Melihe yol vermiştik. Bu karar doğru mu yanlış mi bilemem.

Ancak net olan birşey, Melih her yıl üzerine birşeyler koyarken Göksenin maalesef çok az mesafe koyabildi. Hatta yerinde saydı.
 
Melih bizdeki döneminde topla çembere dahi çıkamıyordu. Isınmalarda 9 metreden şut atmak dışında da bir olayı yoktu. Açıkçası çok geliştirdiğini de düşünmüyorum oyununu.

Göksenin'e gelince; çok hırslı, çok çalışkan fakat basketbol zekası çok yüksek değil. Şöyle örnek vereyim; zeki bir basketbolcu faste çıktığında eğer kendisini blokçu bir uzun karşılarsa anlık bir kararla stop yapıp jump shot ile bitirir pozisyonu. Ama Göksenin yüksek ihtimal bodoslama potaya gidip ya blok yer ya top kaybı yapar.

Göksenin'in en takdir edilesi yönü fiziğini inanılmaz geliştirmiş olması. Basketbola başladığı günkü fizigiyle emekli olanlari gördükçe Göksenin'i takdir etmemek imkansız.
 
Arena'da kaybettiğimiz son 2 maçın en az hakemler kadar sorumlusu benim gözümde.Yata yata uyuta uyuta götürdüğümüz maçı yaptığı saçma sapan agresifliklerle gerip tribunu ve emek hırsızlarını galeyana getirdi. Zaten vasat ötesi bir basketbolcusun hucuma katkın sıfır tek yapman gereken 5 10dk topa baskı ile rakip guard'ı bozmak ama malesef işi gücü şov kovalamak. Aslanım eger bu takımda devam etmek istiyosan şov yada rating kovalamak yerine Ergin hocamın senden beklediklerini yap. Ha twiter ve instagramda 500 beğeni az alırsın ama takımın da kupayı alır
 

Üst